Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Listopada 2017 W zimie to tam tak piź..i, że proszę siadać, no chyba, że trafisz na bezwietrzną pogodę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Stycznia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Stycznia 2018 Pany, co tu taka cisza. Żyjecie ? Kurcze, ale fajna pogoda dzisiaj. Jakby nie to trzeba zarabiać na chleb ze smalcem to można by dzisiaj wyciągnąć Burgmana z garażu. A może ktoś dzisiaj latał ? Od jutra z powrotem zima
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Stycznia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ja do wiosny nie będę zmotoryzowany, więc na razie pogoda mnie nic nie powoduje. A poza tym dzisiaj umyłem samochód, więc najwyższa pora żeby padało. Tak dla zasady.
Bogusz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam wszystkich . Mnie tez ciągnie w taka pogode by wyciagnac Burgiego i polatac choc 20 minut . Korci . Wiem , ze ma padac . Juz w niedziele kusilem los i nawet ubralem nowa kurtke i spodnie . Wystarczylo wpiac aku w maszyne i fru . Ale nie mialem zbytnio paweru . Tez okolicznosci inne mam nie sprzyjajace , takze ta przyjemnosc odkladam na conajmniej 3 tygodnie . Cos trzeba sobie zalozyc .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk A'propos Grzesiek , dlaczego bedziesz niezmotoryzowany do wiosny ? Cieplo bedzie juz wczesniej i polatac bedzie mozna . Pozdrawiam wszystkich . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Widze Andzej , ze zaczyna Cie korcic tak jak mnie - tylko narazie brak czasu i u mnie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Stycznia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Stycznia 2018 3 minuty temu, Bogusz napisał: (...) A'propos Grzesiek , dlaczego bedziesz niezmotoryzowany do wiosny ? Cieplo bedzie juz wczesniej i polatac bedzie mozna . Ano dlatego, że ja w Rzeszowie, ale skuter zimuje w Dębicy, więc do wiosny niech sobie śpi, od wiosny znowu polatamy.
Bogusz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Acha to dlatego . Sorry nie wiedzialem. Miales sie pojawic u mnie z czyms . ZapraszamWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Stycznia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wiem, że miałem się do Ciebie pofatygować, ale jakoś tak na razie jeszcze się za to nie zabrałem, a czas nie stoi w miejscu. Ale może kiedyś się w końcu zmobilizuję, jednak wcześniej zadzwonię.
Bogusz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ok. Nie nalegam . Spokojnie . Milego .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Stycznia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Stycznia 2018 17 minut temu, Bogusz napisał: ...... , takze ta przyjemnosc odkladam na conajmniej 3 tygodnie . Cos trzeba sobie zalozyc . Czyżby za 3 tygodnia miała być już wiosna ? Bogusz jak coś wiesz, a my jesteśmy nie doinformowani do podziel się INFO z kolegami Za 2 tygodnie z małym okładem mamy spotkanie. Pomyśl Bogusz. Możesz przyjechać w nowych ciuchach, nie koniecznie skuterem. 1 godzinę temu, Saper napisał: ..... A poza tym dzisiaj umyłem samochód, więc najwyższa pora żeby padało. Tak dla zasady. Grzesiek, jak z tym deszczem się sprawdzi, to zawnioskuję abyś na bieżąco podawał swój harmonogram mycia cytryny.
Bogusz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Andrzej zobaczymy jak sie z pogoda ulozy . Jak bedzie blizej 3 tygodni zapodam info .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Andrzej zobaczymy jak sie z pogoda ulozy . Jak bedzie blizej 3 tygodni zapodam info .Wysłane z iPad za pomocą TapatalkWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wpinam aku i jadymy .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Hipolit Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ech. Gdyby nie to, że jeszcze nie wyszedłem z pracy (a muszę jeszcze przed 24 podjechać do Rzeszowa), to też bym gdzieś śmignął dzisiaj. Tylko tak sobie myślę, czy w styczniu to trochę nie jest szaleństwo jeździć na skuterze?
Bogusz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jutro 8 st. Moze ...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Stycznia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Stycznia 2018 32 minuty temu, Hipolit napisał: Ech. Gdyby nie to, że jeszcze nie wyszedłem z pracy (a muszę jeszcze przed 24 podjechać do Rzeszowa), to też bym gdzieś śmignął dzisiaj. Tylko tak sobie myślę, czy w styczniu to trochę nie jest szaleństwo jeździć na skuterze? Taa... cała okolica się zjeżdża, a ja się potem dziwie czemu w tym moim mieście takie korki , a szaleństwem w tym roku to jest jazda skuterem, ale śnieżnym widziałeś gdzieś śnieg ostatnio w okolicy ? Doba ponowie, obiadokolacja zjedzona po pracy, idę na spacerek
Hipolit Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Endriu widziałem śnieg! I nawet jedną płozą bym na nim skuterem śnieżnym zaparkował Kończę sprawozdanie i śmigam do Rzeszowa, a jak mi zostanie sił po powrocie, to włożę akumulator do Burgmana.
lemik Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Wczoraj ok. godz. 19 po drodze do Auchana widziałem jeźdźca hondą chyba jechał było 3st.
gumis Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 A ja dziś w ramach urodzin Praga i dobry koncertWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lutego 2018 9 godzin temu, gumis napisał: A ja dziś w ramach urodzin Praga i dobry koncert Ee... , na Disco Polo mi to nie wygląda, więc jak może być dobry no ale jak Tobie się podoba to OK A przywiozłeś piwo i "Horcice" ?
szczepanj23 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Jeszcze gdzieniegdzie sól spływa z asfaltu,szkoda skuta
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lutego 2018 Dnia 31.01.2018 o 20:21, EndriuBis napisał: (...) a szaleństwem w tym roku to jest jazda skuterem, ale śnieżnym widziałeś gdzieś śnieg ostatnio w okolicy ? Czy dalej podtrzymujesz swoje zdanie?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lutego 2018 E, noo ........ to było prawie tydzień temu ? Troszkę śniegu z nieba spadło i od razu problem Jest biało i jest OK.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lutego 2018 Jedyny problem jaki mam to brak mrozu, tak z -5 by się przydało, wtedy nie byłoby tyle tego błota. Poza tym mnie się podoba.
Hipolit Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 U mnie jest -2 Ale od środy podobno będzie cieplej. Trzeba zimowy czas wykorzystać na dłubanie przy skuterze. Mam kilka spraw do ogarnięcia.
gumis Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 A mi przed chwilą żona powiedziała: Motor kupujesz a się nie cieszysz.Nie ma czasu.Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lutego 2018 To kiedy będziemy mogli mu skopać oponki? ": Temu moturu".
gumis Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w sobotę go odbieram a jak się salon nie będzie spieszył to 17.02. Więc na kolejnego spota w marcu liczę, że już będziecie kopać w oponke a mi będzie dane każdemu coś postawić z płynów
Rekomendowane odpowiedzi