Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Puk puk jest tu kto?

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

W zimie to tam tak piź..i, że proszę siadać, no chyba, że trafisz na bezwietrzną pogodę.

• 2 miesiące temu...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Pany, co tu taka cisza.  Żyjecie ?   Kurcze,  ale fajna pogoda dzisiaj. :)  Jakby nie to trzeba zarabiać na chleb ze smalcem to można by dzisiaj wyciągnąć Burgmana z garażu.

A może ktoś dzisiaj latał ?  Od jutra z powrotem zima :mellow:

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja do wiosny nie będę zmotoryzowany, więc na razie pogoda mnie nic nie powoduje. A poza tym dzisiaj umyłem samochód, więc najwyższa pora żeby padało. Tak dla zasady.

Opublikowano

Witam wszystkich . Mnie tez ciągnie w taka pogode by wyciagnac Burgiego i polatac choc 20 minut . Korci . Wiem , ze ma padac . Juz w niedziele kusilem los i nawet ubralem nowa kurtke i spodnie . Wystarczylo wpiac aku w maszyne i fru . Ale nie mialem zbytnio paweru . Tez okolicznosci inne mam nie sprzyjajace , takze ta przyjemnosc odkladam na conajmniej 3 tygodnie . Cos trzeba sobie zalozyc .

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

A'propos Grzesiek , dlaczego bedziesz niezmotoryzowany do wiosny ? Cieplo bedzie juz wczesniej i polatac bedzie mozna . Pozdrawiam wszystkich .

Widze Andzej , ze zaczyna Cie korcic tak jak mnie - tylko narazie brak czasu i u mnie .

• Użytkownicy+
Opublikowano
3 minuty temu, Bogusz napisał:

(...)

A'propos Grzesiek , dlaczego bedziesz niezmotoryzowany do wiosny ? Cieplo bedzie juz wczesniej i polatac bedzie mozna .

Ano dlatego, że ja w Rzeszowie, ale skuter zimuje w Dębicy, więc do wiosny niech sobie śpi, od wiosny znowu polatamy.

Opublikowano

Acha to dlatego . Sorry nie wiedzialem.
Miales sie pojawic u mnie z czyms . Zapraszam

• Użytkownicy+
Opublikowano

Wiem, że miałem się do Ciebie pofatygować, ale jakoś tak na razie jeszcze się za to nie zabrałem, a czas nie stoi w miejscu. Ale może kiedyś się w końcu zmobilizuję, jednak wcześniej zadzwonię.

Opublikowano

Ok. Nie nalegam . Spokojnie . Milego .

• Użytkownicy+
Opublikowano
17 minut temu, Bogusz napisał:

...... , takze ta przyjemnosc odkladam na conajmniej 3 tygodnie . Cos trzeba sobie zalozyc .

Czyżby za 3 tygodnia miała być już wiosna ? :rolleyes:  Bogusz jak coś wiesz, a my jesteśmy nie doinformowani do podziel się INFO z kolegami :D

Za 2 tygodnie z małym okładem mamy spotkanie. Pomyśl Bogusz. Możesz przyjechać w nowych ciuchach, nie koniecznie skuterem. :) 

1 godzinę temu, Saper napisał:

..... A poza tym dzisiaj umyłem samochód, więc najwyższa pora żeby padało. Tak dla zasady.

Grzesiek, jak z tym deszczem się sprawdzi,  to zawnioskuję abyś na bieżąco podawał swój harmonogram mycia cytryny. :P

Opublikowano

Andrzej zobaczymy jak sie z pogoda ulozy . Jak bedzie blizej 3 tygodni zapodam info .

cd6061244c20cbd66ffe80165841e870.jpg

Andrzej zobaczymy jak sie z pogoda ulozy . Jak bedzie blizej 3 tygodni zapodam info .

cd6061244c20cbd66ffe80165841e870.jpg

Wpinam aku i jadymy .

Opublikowano

Ech. Gdyby nie to, że jeszcze nie wyszedłem z pracy (a muszę jeszcze przed 24 podjechać do Rzeszowa), to też bym gdzieś śmignął dzisiaj. Tylko tak sobie myślę, czy w styczniu to trochę nie jest szaleństwo jeździć na skuterze? :P

Opublikowano

Jutro 8 st. Moze ...

• Użytkownicy+
Opublikowano
32 minuty temu, Hipolit napisał:

Ech. Gdyby nie to, że jeszcze nie wyszedłem z pracy (a muszę jeszcze przed 24 podjechać do Rzeszowa), to też bym gdzieś śmignął dzisiaj. Tylko tak sobie myślę, czy w styczniu to trochę nie jest szaleństwo jeździć na skuterze? :P

Taa... cała okolica się zjeżdża,  a ja się potem dziwie czemu w tym moim mieście takie korki :P ,  a szaleństwem w tym roku to jest jazda skuterem,   ale śnieżnym :D widziałeś gdzieś śnieg ostatnio w okolicy ? 

Doba ponowie,  obiadokolacja zjedzona po pracy, idę na spacerek :)  

Opublikowano

Endriu widziałem śnieg! I nawet jedną płozą bym na nim skuterem śnieżnym zaparkował :D

Kończę sprawozdanie i śmigam do Rzeszowa, a jak mi zostanie sił po powrocie, to włożę akumulator do Burgmana.

Opublikowano

Wczoraj ok. godz. 19 po drodze do Auchana widziałem jeźdźca hondą chyba jechał było 3st.

Opublikowano

A ja dziś w ramach urodzin Praga i dobry koncert9ea3bc3a05fa42bb0b9dae9f54bb6aef.jpg

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano
9 godzin temu, gumis napisał:

A ja dziś w ramach urodzin Praga i dobry koncert

Ee...  ,  na Disco Polo mi to nie wygląda, więc jak może być dobry :huh:  no ale jak Tobie się podoba to OK :D  A przywiozłeś piwo i "Horcice" ?

Opublikowano

Jeszcze gdzieniegdzie sól spływa z asfaltu,szkoda skuta

• Użytkownicy+
Opublikowano
Dnia 31.01.2018 o 20:21, EndriuBis napisał:

(...) a szaleństwem w tym roku to jest jazda skuterem,   ale śnieżnym :D widziałeś gdzieś śnieg ostatnio w okolicy ? 

Czy dalej podtrzymujesz swoje zdanie?

• Użytkownicy+
Opublikowano

E, noo ........   to było prawie tydzień temu ? :D  Troszkę śniegu z nieba spadło i od razu problem :) Jest biało i jest OK.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Jedyny problem jaki mam to brak mrozu, tak z -5 by się przydało, wtedy nie byłoby tyle tego błota. Poza tym mnie się podoba.:D

Opublikowano

U mnie jest -2 :) Ale od środy podobno będzie cieplej.

Trzeba zimowy czas wykorzystać na dłubanie przy skuterze. Mam kilka spraw do ogarnięcia.

Opublikowano

A mi przed chwilą żona powiedziała: Motor kupujesz a się nie cieszysz.

Nie ma czasu.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

To kiedy będziemy mogli mu skopać oponki? ": Temu moturu".

Opublikowano

Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w sobotę go odbieram a jak się salon nie będzie spieszył to 17.02. Więc na kolejnego spota w marcu liczę, że już będziecie kopać w oponke a mi będzie dane każdemu coś postawić z płynów ;)