marek_m Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Polecam moją dzisiejszą traskę 154 km (pętla od stacji Lotos przy Obwodnicy). Ok. 3 godziny jazdy po krętych malowniczych i dość pustych drogach. Obiadek w Dworku w Prusewie
Nurider Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Bardzo ciekawa traska . Do Żarnowca dojazd mamy obcykany ( Kozitrąba i jego Białogóra ) ale powrót ....dla mnie nieznany szlak i chętnie go przejadę skoro polecasz . Akurat myślałem o przeciwnym kierunku ( dookoła Jezioraka ) ale ta opcja jak najbardziej do mnie przemawia
kello Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Cześć Chciałem się przywitać jako świeżak. Jak zobaczycie srebrnego SilverWing'a w 3mieście to duże prawdopodobieństwo, że będę to ja. Do zobaczenia gdzieś na trasie
stator Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Uważaj, bo będę Cię wypatrywał! Choćby tylko po to, by się pozdrowić. I zapraszamy na koniec dawnego pasa startowego na Zaspie od strony mola. Jest tam parking i nie trudno nas nie zauważyć. Czekamy o 18-tej. A tak na marginesie.... co tu tak cicho?
kello Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Łatwo mnie poznać po żarowiastożółtozielonym kasku Codziennie śmigam Gdynia-Gdańsk i po mieście się kręcę, także na pewno na Zaspę zajadę któregoś dnia.
pawelneos Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 KELLO- witamy w szeregach S3M pomorskich Warto by było abyś się zaprezentował na środowy spotkaniu o 18.00 na Pasie Startowy Na pewno Ci się spodoba i zaciągniesz się w nasze klimaty Pozdrawiam
kello Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzięki za zaproszenie, postaram się w najbliższą środę przywitać z wami osobiście.
pawelneos Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzięki za zaproszenie, postaram się w najbliższą środę przywitać z wami osobiście. Kello akurat tak się składa że w przyszłą środę mnie nie będzie bo jadę na zlot w Bieszczady ale na pewno będzie grhpa chłopaków co Ciebie przywita i wprowadzi w Nasze szeregi Pozdrawiam
stator Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Pechuś, ja też będę nieobecny ze względu na urlopowe zdobywanie Białegostoku i okolic. kurcze.
kello Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dobre okolice, na majówkę byłem tam dwuśladem, a na jesieni czterośladem
cheng13 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A co to jest czteroślad? Golf-trójka po klepaniu?
kello Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 to złapałeś mnie na gafie Jeszcze tak źle nie jest z moim autem ani ze skuterem. Oba zostawiają oczywiście tyle śladów, ile trzeba
Nurider Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 Atenzione! Spontan jutro ! Kto się pisze? Ma być słonecznie i ok 20 stopni .
stator Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 yyy, to znaczy wtorek? Może będę, bo Białostockie plany nieco się zmieniły...
pawelneos Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Znowu odpadam Kurcze muszę dzisiaj się spakować na Bieszczady
Nurider Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Wojtek , będę dzwonił . Chyba będziemy tylko my dwaj . Proponowaną trasę wrzuciłem na FB . Tylko start ok 13 jeśli dasz radę
stator Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Odnalezione kulanko w towarzystwie dziarskiej 125-tki z 27 sierpnia: http://youtu.be/fq31D2wXUFo http://youtu.be/AeBsJamaQtM http://youtu.be/x-PR_Xh_zEQ Następne do Kozitrąbowa Wielkiego, wkrótce.
stator Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 A tym czasem, chwalę się, że dotarłem do Białegostoku. Choć nie bez przygód. Na 7-mce, zgubiłem klapkę zakrywającą zbiorniczek płynu chłodzącego. Ale o tym fakcie dowiedziałem się na MOPie Sole. Klapka, to pewnie ze dwie stówy - trzeba wacać. To jednak nie takie proste na nowej 7-mce, bo trzeba jechać aż do Miłomłyna, zawrócić w kierunku Elbląga i ponwnie pokonac tą trasę, tyle, że w tmpie "patrolowym", wypatrując zguby, która leżała na jezdni. Czy jest jeszcze cała i po której stronie jezdni leży, miałem przekonać się niebawem. Po nadrobieniu na pewno ponad 50-ciu kilometrów, tuż przed Pasłękiem znalazłem kawałek plastiku. Kawałek, na szczęście nie mojego. Mój leżał grzecznie na prawym poboczu w całości. Kilka kilometrów dalej. Zawiadomiłem małżonkę, ktora czekała na MOPie. Dalej podróż poszła gładko. Podziękowaliśmy nie tylko za znalezioną klapkę w Gietrzwałdzie Zaliczyliśmy naprawę wentylatora chłodnicy w Olsztynie i kebeba w Augustowie Na koniec dnia, po błądzeniu po rozkopanym Białymstoku, trafiliśmy do hotelu. Jutro koniecznie Królowy Most i inne atrakcje. Jak usunąć zduplikowane zdjęcie?
pawelneos Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Wojtuś - udanej zabawy A ja właśnie wróciłem z Bieszczad i muszę bardzo pochwalić tą imprezę bo było fantastycznie
stator Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Od wczorajszego wieczora, ja także w domciu. Statystyki jeszcze nie podliczone, ale pośladki po raz pierwszy bolą, a to oznacza, że wreszcie trochę się nasyciłem jazdą. Choć wcale nie oznacza to, że mam wreszcie dosyć. Już kombinuję, jakby tu wyrwać się na jeszcze jedną wycieczkę. Póki śniegów nie ma.
cheng13 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Chciałem dzisiaj na sumę przyjechać, ale lało jak wściekłe i (_I_). Jutro lecę do pracy znowu Do zobaczenia gdzieś w październiku
pawelneos Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Jarku znowu czas uciekł i znowu się nie udało razem spotkać i odbyć choćby jednego kółka po S3M Czas nie ma litości Pozdrawiam i wracaj szybko i cało
cheng13 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Dzięki Pawle, ten czas to przekleństwo….tak szybko ucieka. Mam nadzieję, że jeszcze jakieś resztki dobrej pogody będą w październiku - wracam 24-go. A jak nie będzie dobrej pogody, to cóż…..twardym trza być i jeździć
pawelneos Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Jarku ja też akurat 22 wjeżdżam a wracam 13 października także pozostanie nam nawet pojechanie na paradę dnia niepodległości 11 listopada przy okazji tej imprezy też robimy zakończenie sezonu i ognisko w leśniczówce Oliwskiej z pieczonymi kiełbachami
Nurider Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 Spontan! O 12.30 ruszamy z Zaspy w celu zdobycia zamku w Łapalicach. Wbijać kto może
Rekomendowane odpowiedzi