Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2015 Dobra, czyli jutro - sobota o 21:00 latamy .
minimi1 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 postaram się o ile powstrzymam chęć alko się
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2015 Czyli jutro, tj. sobota 23 maja o godz. 21.00 polatanka z cyklu Szczecin Nocą. Spotykamy się... na parkingu przy fontannie z tyłu Urzędu Miejskiego, co Wy na to...?!?
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 KriSSo, Minimi, Rzelu i Kowal bardzo dziekuje za wspólny SN. Pomimo chłodnego wieczoru, fajnie i miło spędzony czas w doborowym towarzystwie i w świetnych nastrojach. Wniosek po kolejnym zmarznięciu - w związku ze zmianą klimatu, inwestuje w profesjonalne ubranie na moto. Qubel, super było Cię w końcu zobaczyć, chociaż przez kilka minut. Pozdrawiam
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 To co? Gdzie jedziemy dzis wieczorem? Przecież to grzech odpuścić w taką pogodę
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 KriSSo, nie kuś, jeszcze nie kupiłem ubrania. Przecież umówiliśmy sie wstępnie na zakupy na wtorek, a ubiegłoroczne spodnie, założone moze 3 albo 4 razy spadają mi z tyłka, kurtka długa i ciepła nie podoba się mojej żonie i mówi, że jest d na mnie za duża i wyglądam w niej dziwnie, a krótkiej marznę w jeszcze chłodne, majowe wieczory.
Arti23 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Przyłączam się do pytania. Czeka mnie zakup kurtki. Wstępnie oglądałem w MotoABC na Goleniowskiej i w sklepie na Niemierzyńskiej.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 Arti23, Ty w ogóle jeszcze żyjesz? W ogóle przestałeś z nami jeździć, a jeszcze na dobre nie zacząłeś . Mirku, tę kurtkę IXS kupiłem w Moto46 na Kurzej, także masz bliżej, niż Niemierzyńską Ile to było peelenów ...... zdaje się, że coś kolo 600-700 pln.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 https://sklepmoto46.pl/product/details/x-jacket-aviation-czarna
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 A ja, po rozmowach z kilkoma kolegami, zdecydowałem się na komplet firmy Rukka i na początek zamówiłem taką kurtkę: http://m.moto-akceso...-czarna,p,27128 Na szczęście udało mi się znaleźć w promocji za 299 euro. Teraz jeszcze szukam spodni, oczywiście też w cenie promocyjnej.
Rzelu Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 A nie możecie po prostu raz w tygodniu wymienić się ciuchami? 8)
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 Elvis, orientujesz się co się stało z Agentem 052? Chodzi o Tiger02. Wy się chyba znacie, może wiesz co się z nim dzieje? Przepadł jak kamień w wodę. Czyżby przeskoczył na motocykl?
Arti23 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 KriSSo żyję. Niestety obowiązki firmowe i domowe nie pozwalały mi na jazdę z Wami. Podejrzewam że do końca miesiąca to się nie zmieni ale śledzę wątek i jak tylko będę mógł to na pewno się pojawię. Na swoim Peugeocie namiętnie jeżdżę do pracy. Pogoda coraz lepsza, przyjemność coraz większa. Pozdrawiam wszystkich poznanych. Do zobaczenia wkrótce. Jestem na etapie zakupu intercomu. Była fajna oferta na Midlanda ale się niestety spóźniłem.
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Fajny zapowiada się Wam dziś Szczecin Nocą Niestety ja drugą noc spędzam w Warszawie... i gdybym miał skuter, mógłbym podłączyć się pod RWBN... Miłego nocnego kulanka życzę i pozdrawiam.
Sobier Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Urbi zawsze mógłbyś na plecaczka. Wystarczy tylko dać znać .
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Jakoś nie lubię na plecaczka...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Koledzy, proponuję dziś (z okazji poprawy pogody), jakąś polatankę. Może tym razem nie 22:00, a o np 19:00? Żeby choć trochę widno było i resztki słoneczka zahaczyć? Możemy nawet Piotrusia minimini (zawiedzionego ostatnio) zabrać na ten jego wymarzony KEBAB? Albo nic nie jeść, tylko pojeździć? Wszystko jedno. Kto ma ochotę dziś się przejechać, ręka w górę. 1. KriSSo. 2. Qubel. 3. Urbi. 4. Joshua. 5. Rogierro. 6. Romeo? 7. ...........
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Fontanny - parking za Urzędem Miejskim.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2015 KriSSo - że Ciebie nawidzę, to już wiesz. Ale nie wiesz, że jeszcze bardziej Ciebie nienawidzę po przeczytaniu powyższego. Szczecin nocą, to Szczecin nocą, a jak się umawiamy na 19.00, to tak jakby normalnie, więc piszmy w temacie danego miesiąca... Ja np. z rzadka czytam ten wątek, a tu dziś przypadkowo okazało się, że się spotykamy! ?
qubel Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 minimi1 i KriSSo dzięki za udostępnienie Waszych maszyn, fajnie było się przejechać czymś INNYM, nie lepszym, czy gorszym, ale właśnie innym. Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu ze baaardzo lubię mojego burka☺
minimi1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 KriSSo - że Ciebie nawidzę, to już wiesz. Ale nie wiesz, że jeszcze bardziej Ciebie nienawidzę po przeczytaniu powyższego. Szczecin nocą, to Szczecin nocą, a jak się umawiamy na 19.00, to tak jakby normalnie, więc piszmy w temacie danego miesiąca... Ja np. z rzadka czytam ten wątek, a tu dziś przypadkowo okazało się, że się spotykamy! ? A ja dzisiaj zrozumiałem, że nawidzę też Wojtka- za Jego kurtkę i nawidzę też Krisso- On już wie za co- bardzo nawidzę
Rekomendowane odpowiedzi