Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i pozdrawiam Podkarpacie! Mam nietypową prośbę - wypatrzyłem sobie skuta http://otomoto.pl/piaggio-beverly-500-2006r-burgman-majesty-M3546021.html ale niestety mam do niego jakieś 360 kilometrów... Może ktoś z Was będzie w długi weekend śmigał gdzieś w okolicach Nowego Żmigrodu i mógłby zerknąć na sprzęta? A może znacie tego importera i możecie coś o nim powiedzieć?

• 1 rok później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Kto jest chętny na cykliczne spotkania?

Do uzgodnienia, czy w cyklu tygodniowym, czy miesięcznym, oraz miejsce.

Proszę zainteresowanych o wpisywanie propozycji, coś wybierzemy.

Opublikowano

Jestem Saper na Tak ale w cyklu miesięcznym. Może Karczma Zawada?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Też chętnie się spotkam i też raczej w cyklu miesięcznym, choć z góry mówię że nie zawsze dotrę na spotkanie. Mi najbardziej odpowiada sobota wieczorem, ale w miarę możliwości się dostosuję.

PS: Co wy z tą knajpą w Zawadzie ?? wróc - Karczmą - Osobiście nie przepadam za nią.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Gumiś sorry, ale Karczma w Zawadzie to ponure miejsce. Wiem, że miałbyś blisko, ale odpada.

Może któryś McDonald's w Rzeszowie?

Może być raz w miesiącu, sobota, lub niedziela, do wyboru.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja jestem nawet za tym, że raz na jakiś czas możemy nawet zaglądnąć do Dębicy, a 500 m za Zawadą w kierunku Dębicy w Nagawczynie też jest McDonald's :)

Opublikowano

Może być Rzeszów ale i Mc w Dębicy. Dostosuje się :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ze względu na to, że spotkania od poniedziałku do piątku byłyby utrudnieniem dla większości,

może na przykład każda druga niedziela miesiąca - McDonald's na Powstańców Warszawy? Godzina do ustalenia.

• Użytkownicy+
Opublikowano

U mnie przeważnie niedziela jest dniem "rodzinnym", dlatego dla mnie lepsza by była sobota wieczorem, ale jeżeli większość będzie za niedzielą ...........

A swoją drogą na ten weekend jeszcze zapowiadają ładną pogodę - to może jakieś małe spotkanko ale połączone z małym wyjazdem ???

• Użytkownicy+
Opublikowano

Nie widzę przeszkód, dla mnie może być sobota, zobaczymy co na to inni.

Spotkanko z wyjazdem bardzo chętnie, może tym razem do Sanoka na Rynek, na kawę? Sobota, czy niedziela?

• Użytkownicy+
Opublikowano

OK, czekamy - Panowie kto jeszcze chętny ?? A czy niedziela czy sobota dogadamy pod koniec tygodnia.

Opublikowano

Niedziela mi pasuje na wypad na kawę.. godzina i skąd wyjazd?

Opublikowano

Czołem ja się chętnie piszę na wyjazd w niedzielę, rano 8:30? Może dojazd do Sanoka bokiem nie główną. Dynów Bircza Tylawa ..... Asfalty sprawdzone , ruch mały widoki ładne.

Opublikowano

To gdzie i o której spotykamy się w niedzielę?

Opublikowano

Orlen w Tyczynie 8:30- wylot z Rzeszowa na Dynów .Powrót na 13 ????

• Użytkownicy+
Opublikowano

Wstępnie się deklaruję. Potwierdzę w sobotę, może być przez Dynów.

Jechałem tą trasą kilka razy samochodem, ale zawsze z GPS - em, ale rozumiem Gawron ze poprowadzisz :)

Nie wiem tylko czy gumis będzie chciał dojechać do Rzeszowa :question:

Opublikowano

witam, dawno tu nie zaglądałem, a tu spotkanie się szykuje :) (gumiś ty samolubie nic nie donosisz..... hehehe ), jeśli pozwolicie to dolączę. Sapera miałem poznać dawno temu i się nie złożyło więc może teraz się uda :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Orlen w Tyczynie 8:30- wylot z Rzeszowa na Dynów .Powrót na 13 ????

No i super :clapping: . Będę !scooter .

Opublikowano

Tak poprowadzimy bez gps , trasa obeznana , zabiorę ze sobą koleżkę na vtx 1300 jest etatowym przewodnikiem , ja na szpicy źle się czuję ?

Opublikowano

Panowie ja się z Bobbensem pewnie zjawię, więc widzimy się w niedzielę.

Opublikowano

Witam.Postaram się do was dołączyć.Jeszcze dam znać w sobote. :clapping:

Opublikowano

Aktualna godzina i miajsce Tyczyn i g.8.30 , czy coś się zmieniło ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Punkt spotkania (Orlen w Tyczynie) i godzina bez zmian.

Opublikowano

Jutro jest jakiś piknik motoryzacyjny w Rzeszowie, wybieramy się z kumplami o 10.00 ze Stalowej Woli, nie jedziecie?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja potwierdzam, jestem. Nie wiem jeszcze czy sam, czy z żonką jako plecaczek, ale prawdopodobnie nie będę wracał z Wami.

Po kawce i mam nadzieje miłym spotkaniu integracyjnym :) mam w planie pojeździć jutro i napawać się widokiem "płonących" o tej porze Bieszczadów.

Jak ktoś ma podobne plany możemy się zabrać razem.

Jutro jest jakiś piknik motoryzacyjny w Rzeszowie, wybieramy się z kumplami o 10.00 ze Stalowej Woli, nie jedziecie?

Nie piknik, tylko "Festiwal Motoryzacyjny Rzeszów 2014". Ipreza raczej dla samochodziarzy, pokazy driftu, samochody luksusowe i zabytkowe.

To może być ostatnia okazja na taki wypad za miasto.