Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie - jeszcze sporo czasu - ale .............. Widzieliście to: http://rajdbieszczadzki.jimdo.com Ktoś się wybiera
Gawron Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Czołem Andrzej nie boisz sie o plastiki , połamią sie , popękają ...:-)))))))))
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Chłopcy, kurcze no przeczytajcie ze zrozumieniem. Ma być dwie równoległe trasy. Jedna i owszem - typowy off road, ale druga normalnie - po asfalcie. Tematem zaproblemił mnie mój młody. On jako posiadacz DR-ki planuje udział po tej trasie terenowej, ale mi sie pomysł spodobał - właśnie ze względu na to że jest alternatywa dla "zwykłych" motocykli, czyli dla skuterów również
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Endriu, a w jakim wariancie planujesz Swój udział?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Sam jeszcze nie wiem. Nie do końca też rozumiem regulamin opłat - postaram się dopytać. Bo np. jak rozumieć : "SKALNY" zawiera: - pakiet "NA START" w cenie z 25% ZNIŻKĄ "BIESIADA" zawiera: - opłatę startową za etap I i II, w cenie z 25% ZNIŻKĄ
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2015 Endriu, więc "jak się połapiesz" to daj znać, bo ja nie wiem, o co chodzi za zniżkami, pozostałe "skumałem".
gumis Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panowie kiedy się spotykamy w Rzeszowie?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2015 Spotkanie w Rzeszowie - myślę że najwcześniej po 13 grudnia, a najpóźniej 19 grudnia - bo potem już święta. 17 - tego
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czyli wychodziłoby tak: miejsce - http://www.karczmarzeszow.pl/ termin - 17.12.2015r. godzina - 18.00
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Gumis, a pamiętasz o mnie Specjalnie na tę okazje nie wyciągałem akumulatora z burgmana.
gumis Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Pamiętam o Tobie, będziemy wcześniej u Ciebie.
Gawron Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czołem Grzesiek , wybieram sie ....zaglądnąć po Ciebie .? Mam po drodze .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Grudnia 2015 Pamiętam o Tobie, będziemy wcześniej u Ciebie. OK, w takim razie proponuje spotakanie o 17:30 w tym miejscu: https://www.google.p...ta=!4m2!4m1!3e0 A Saper i Gawron zarezerwują nam jakieś dobre miejsca
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Panowie, przykro mi, ale nie dam rady - zarobiony jestem a dodatkowo dopadła mnie grypa, więc dla Waszego dobra dzisiaj muszę odpuścić.
gumis Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 A więc kolejne spotkanie w miłej atmosferze odbyte. Następne proponuję 21.01 w Karczmie Zawada pod Dębicą - http://www.karczmazawada.pl/ jak to wczoraj bodajże Gawron powiedział - "obiady czwartkowe". Endriu kuruj się i na następnym spocie nie ma wybacz, masz być Jeszcze jedno, Gawron, stronka na fb o Bieszczadach o której wczoraj wam opowiadałem to : dzień dobry bieszczady - https://www.facebook.com/DzienDobryBieszczady/?fref=nf
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Grudnia 2015 No tak, jak zwykle - jak fajna impreza to mnie nie ma Dobra, niech będzie Zawada - Gumis umie postawić na swoim
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2015 ... Dobra, niech będzie Zawada - Gumis umie postawić na swoim Endriu, niestety nie obroniłeś lokalizacji . A tak na poważnie, to w związku z tym, że nie możemy gonić Chłopaków z Dębicy za każdym razem do Rzeszowa, zapadła decyzja o naprzemiennych spotkaniach Rzeszów-Dębica. Jeżeli zaczną pojawiać się na spotkaniach Koledzy z innych stron, to rozpatrzymy dołożenie innych "miejscówek".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Stycznia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie, czwartek blisko, karczma w Zawadzie stoi - sprawdziłem - tak więc .................
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy spotkanko o godzinie 18.00? Bo się przymierzam.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Stycznia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jakieś 3 godziny temu widziałem się z Gumisiem. Mówił że Dębica melduje się w czwartek w Zawadzie Ja też się wybieram, mam nadzieje że tym razem skutecznie Co do godziny 18:00 jest spoko
Gawron Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Czołem Mam czas , Grzesiek , bede na przystanku 17: 15 ....... Zapraszam do siebie .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Gawron, dzięki za transport, będę o czasie na przystanku.
Rekomendowane odpowiedzi