skoli Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Po ostatnim wypadzie do Francji stwierdzam bezapelacyjnie, że stolicą MP3ki jest Paryż ! Latem w Rzymie nie widziałem tyle MP3jek co w jesienią w Paryżu. Teraz już wiem czemu Peugeot zrobił Metropolis
Jerry_R Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Moj kolega z pracy byl w tym roku zarowno w Paryzu, jak i we Wloszech. Zaobserwowal dokladnie to samo
Norbert Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 W samym paryżu dośc mocno jest rozbudowana sieć sprzedaży PIaggio i faktycznie MP3 jeździ sporo, w moim subiektywnym odczuciu więcej niż we Włoszech gdzie raczej preferowane są mniejsze maszynki
Lucjan73 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Moim zdaniem chodzi o możliwość zarejestrowania MP3 jako pojazd samochodowy bez konieczności posiadania prawa jazdy na motocykl.
skoli Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Deszczowa wersja MP3ki Adiva AD3 [media=] [/media]co o tym myślicie ??
Jerry_R Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 A rzeczywiscie... Jakos strasznie klaustrofobicznie wygladalo jak pierwszy raz ogladalem
Dawid Wawa Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Swego czasu rozważałem Benelli Adiva 150. Też miał dach, ale z przodu jedno koło. Coś jak BMW C1, ale Adiva była dwuosobowa i miała składany dach składał się do bardzo pojemnego kufra tylnego. Natychmiast ta Adiva to już nie od Benelli? W każdym razie model AD3 300 to bardzo ciekawa alternatywa dla Piaggio MP3. Ciekawe czy dach jest składany.
Dawid Wawa Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Też takie wrażenie miałem "rewelacja", ale po ochłonięciu żal mi się zrobiło utraconych walorów praktycznych (przestrzeń ładunkowa, miejsce dla pasażera) na rzecz wyglądu. W każdym razie ten projektant ma talent.
FANDORIN Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Oglądałem piagio mp3 w serwisie. Super temat do momentu gdy nie zacznie padać zawieszenie przednie.
skoli Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Oglądałem piagio mp3 w serwisie. Super temat do momentu gdy nie zacznie padać zawieszenie przednie. To podobno następuje miedzy 9000 a 12000 km. Zobaczymy
YanT Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Fajna wariacja te obudowane MP3, tylko w Polsce pewnie były by problemy z przegladem technicznym.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie wiem czy ten film już był, ale tu można zerknąć na błogosławieństwo trzech kółek i dachu nad głową w ekstremalnych warunkach...
Klubowicze AREQ Opublikowano 14 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2015 fajny sprzet Warn 10 % za "masową produkcję" takich postów. Administracja
T0MEK Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Fajna wariacja te obudowane MP3, tylko w Polsce pewnie były by problemy z przegladem technicznym. A niby dlaczego? Dołożenie dachu i wymiana przedniej szyby w żaden sposób nie wpływa na sprawdzane w czasie przeglądu parametry. Mało który diagnosta wogóle widział MP3 na oczy, więc boi się dotknąć/popsuć/przewrócić. Zwykle sprawdzają światła, sygnał dzwiękowy, tabliczkę znamionową i wbijają kolejną datę.
kropkacompl Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 @T0MEK Czy używałeś "normalnego" skuterka ? Pytam bo jestem ciekawy jak wypada jazda trójkołowcem w porównaniu ze zwykłym skuterem. Czy jest duża różnica ? Wystarczy się przyzwyczaić czy trzeba się nauczyć jeździć MP3 ? Nie wiem dlaczego ,ale mam wrażenie jak by MP3 była bardziej wywrotna. Każdy skręt wiąże się z musowym pochyleniem skutera ?
grze Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Miałem okazję testować MP3 w pojemności 400 i powiem tak ... jak się pokonuje gładkie winkle to jest w miarę ok ale jak na szybkich winklach spotkałem nierówności to stwierdziłem że to nie dla mnie. Na miasto do spokojnej jazdy może być ale na większe przeloty odpada. Słyszałem też że serwisowanie tego zawieszenia lubi wyprowadzić z równowagi ...
Marcino1 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Miałem okazję testować MP3 w pojemności 400 i powiem tak ... jak się pokonuje gładkie winkle to jest w miarę ok ale jak na szybkich winklach spotkałem nierówności to stwierdziłem że to nie dla mnie. Na miasto do spokojnej jazdy może być ale na większe przeloty odpada. Słyszałem też że serwisowanie tego zawieszenia lubi wyprowadzić z równowagi ... Grze, możesz rozwinąć swój komentarz bo na razie nic z niego nie wynika? Na szybkich winklachch kiedy spotkałeś nierówności to nie dla Ciebie bo..... Na większe przeloty odpada bo.... (zjeździłem na mp3 400 Litwę, Łotwę i Estonię i dała radę) Serwisowanie zawieszenia lubi wyprowadzić z równowagi bo.... i od kogo słyszałeś? Pytam, bo jestem ciekawy a bardzo lubię ten sprzęt.
Gość Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Marcino lub Tomek. A tu się robi przeciwskręt? W sumie to nigdy nie prowadziłem, a miałem i mam ochotę.
Rekomendowane odpowiedzi