Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VIII Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy 1-3.06.2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojjjooojoooj... przeglądając ostatnie wpisy, Administracja będzie miała co robić po zlocie... ;)

Niedługo klubowiczów będzie można policzyć na palcach rąk -niepokojące zjawisko.

Niestety nadeszły "chude" lata i trzeba wybierać. :P

• Klubowicze
Opublikowano

Ojjjooojoooj... przeglądając ostatnie wpisy, Administracja będzie miała co robić po zlocie... :)

Tak??? a niby co będzie musiała robić? raptem 4(słownie czterech) klubowiczów zadeklarowało się na odpisanie z listy na zlot burgmianii w Żywcu.

O ile Bobasa (konflikt z proboszczem o przesunięcie komunii bliźniaków !w00t , Karolinę (gymkhan, w końcu rozsławia burgmanię !V )jak i niektórych ludzi mogę zrozumieć ( czynnik ekonomiczny, odległość czy wybór między spędzeniem urlopu z rodzina kumplami z forum ), to ludków którym zależy na biciu postów poprzez zapis , a potem skreślenie się z listy nie do końca pojmuję. !NOT

Koniec transmisji.

EDIT:

Poproszę o dopisanie do listy:

Roni - M/XXXL

Ania - D/M

Opublikowano

Niestety nadeszły "chude" lata i trzeba wybierać. :)

Sorrki za OT, ale ja coś nie mogę schudnąć ? Cały czas powyżej 100 kg !placz1

Ps. Jaki OT? Wpłata poszła, tylko nie pamiętam kiedy, chyba miesiąc lub półtora temu !!!

EDIT:

Ale ten czas wolno leci !winkiss jak daleko do tej Burgmani ? Idę na dietę !winkiss

• Klubowicze
Opublikowano

Lista uzupełniona. Numeracja pozostaje bez zmian.

Arek 15.03.2012r. :)

Opublikowano

Brawo Roni !OKK , siejacych "lament i zamet" nie brakuje :) . Od roztrzasania spraw klubowych sa kongresy, a nie watek zlotowy.

Arku... jest "kryzys" ja stracilem juz 20 kg - oszczedzam nawet na materiale na koszulki :) ...

Nie jechac na coroczny zlot Burgmanii??? Dla mnie jest to jeden z wazniejszych corocznych punktow mojego programu i chocby "skaly sraly", to jade.

Koniec OT. Prosze pisac w temacie zlotu.

Koniec transmisji.

Opublikowano

Ja poproszę o dodanie do listy: MarcinS koszulka męska rozmiar L.

Będę noclegował poza ośrodkiem - Pozdrawiam do usłyszenia i do zobaczenia

Opublikowano

Witam,

Proszę o dodanie do listy MarioM. Koszulka męska L.

Nie będę korzystał z bazy noclegowej w ośrodku.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Żywcu

Opublikowano

Witam i prosze oskreslenie z listy zlotowej pozycji 89 i 90 Klimek I Viola niestety zmieniono mi plan urlopowy w wyniku czego nie moge sie pojawic w zywcu !placz1

Opublikowano

Witam, widać że w wątku coś się dzieje, jedni rezygnują inni się dopisują - nic nadzwyczajnego !YES Przed każdym zlotem lub wyjazdem jest podobnie. Ja mam tylko pytanie/prośbe czy może w związku z odwołanymi przyjazdami zwolniło się jakieś miejsce w domku lub hotelu na terenie ośrodka ? Jeżeli tak to chętnie przejme po kimś rezerwacje !YES W przeciwnym razie szukam czegoś w okolicy - namiot to ostateczna ostateczność. W razie czego poprosze o info na PM lub pod nr 664989811 bo czas już przelewać pieniądze organizatorom !gora

• Klubowicze
Opublikowano

Jeśli zwolnią się jakieś miejsca w domkach to informację umieszczę na forum. Natomiast wglądu w rezerwacje w hotelu nie mam, robione były indywidualnie w recepcji hotelowej. Miejmy nadzieję, że Twój apel trafi do tych osób, które robiły wcześniejsze rezerwacje a z jakiś przyczyn nie jadą.

Opublikowano

Witam, odzew już jest i prawdopodobnie uda się załapać na miejsce w Hotelu :D

• Sympatycy
Opublikowano

Kaska popłyneła.

Opublikowano

Gdyby ktos z rezygnujących z wyjazdu zwolnił pokój w hotelu przyzlotowym bardzo proszę o kontakt na PM.

Podobnie jak Lucjan nie przepadam za namiotami.

Dzięki.

Opublikowano

Witam, prosze dzwonić do recepcjii hotelu Dębina, prawdobodobnie lada chwila zwolni się pokój 4 osobowy. Ja już znalazłem lokum, jeszcze raz wielkie dzięki !OKK

Opublikowano

Witam i proszę o dopisanie PJS.

Koszulka męska XL - PJS (Piotr)

Przelew już poszedł.

PJS

Opublikowano

Ja dopiero w sobotę koło 18 mogę dojechać.

Bez noclegu- muszę się zapisywać?

Do szesnastej mam zawody strzeleckie,które muszę sędziować.

Po 17 mogę jechać pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Mariusz w pierwszym poście napisał:

Opłata zlotowa obejmuje:

- pobyt od piątku do niedzieli na terenie Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowym Dębina w Żywcu w namiotowej opcji noclegowej

Patryk w drugim poście napisał:

W związku ze znaczną ilością osób, które nie będą korzystały w czasie zlotu z noclegów na terenie Ośrodka "Dębina" informuję, że opłata zlotowa dla tych osób pomniejsza się o 30zł.

Sorki, ale nie mogę doczytać, czy osoby nocujące w hotelu Dębina płacą za zlot 250 czy 220 zł.

• Klubowicze
Opublikowano

Osoby nocujące w hotelu Dębina płacą 250 zł za zlot dlatego cena w hotelu jest odpowiednio skalkulowana.

• Klubowicze
Opublikowano

OK, dzięki. Przelew poszedł.

• Klubowicze
Opublikowano

Uzupełniłem na liście zlotowej wczorajsze wpłaty, które pokazały się na koncie.

Opublikowano

No cóz życie płata różne figle i dochodzi do tego że trzeba wybierać ^_^

Prosze o skreślenie z listy Więcka i Mładego Więcka, ponieważ w tym roku nie uda nam się przyjechać na zlot !placz1

P.S.

zwalnia sie również miejsce, pokój 2 osobowy w hoteleu, jeżeli ktoś che to odstapię

Opublikowano

wpłata poleciała, pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Przyszła pora i na mnie

Na Burgmanię przyjadę bo inaczej sobie nie wyobrażam spędzenia pierwszego czerwcowego weekendu !piwko

Proszę więc o dopisanie do listy uczestników.

Trebor M-XXL

Wojtek M-L

• Klubowicze
Opublikowano

A co nalezy wpisac robiac przelew za zlot jako ODBIORCA (wlasciciel konta bankowego)?

Chce zrobic przelew ale bez odbiorcy nie przejdzie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...