Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VIII Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy 1-3.06.2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o dopisanie do listy.

Koszulka meska M

Nie bede korzystal z bazy noclegowej w osrodku.

Opublikowano

Proszę o dopisanie i mnie do listy--> Enek koszulka męska L

Do zobaczenia w Żywcu :) !scooter

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 17.03.2012 o 11:40, Enek napisał(a):

Proszę o dopisanie i mnie do listy--> Enek koszulka męska L

Do zobaczenia w Żywcu ;) !scooter

W ramach promocji whist zostałeś dopisany (wpisany) na wolne miejsce nr 18 !OK

Opublikowano
  W dniu 17.03.2012 o 16:37, Patryk napisał(a):

W ramach promocji :) zostałeś dopisany (wpisany) na wolne miejsce nr 18 !OK

A mi mówili --> Enek pospiesz sie z wpisem bo zobaczysz ze bedziesz na samym koncu listy ---> a tam sa sami nowicjusze !TAZ

pozdro i do !piwko w żywcu

Opublikowano

Witam,możemy również przyjechać z Czech? !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Na zlot zapraszamy wszystkich użytkowników, miłośników oraz osoby zainteresowane maxi skuterami.

Będzie nam bardzo miło przywitać południowych sąsiadów, a podczas długich wieczornych dyskusji omawiać przyszłe spotkania i wspólne wyjazdy !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

Zapraszamy.

• Klubowicze
Opublikowano

Północno - Wschodnia część Polski czyli Brać Warmii i Mazur Wszystkich BURGMANIAKÓW Wita !!! boat.gifboat.gif

I Proszę o dopisanie do listy MAKI ,koszulka m/XL opcja namiot

Opublikowano

dziękuję,przyjdziemy, tylko nie wiem czy pić dużo wódki jak sąsiedzi z północy, nie jesteśmy przyzwyczajeni !piwko !holiday

• Sympatycy
Opublikowano

Nie martwcie się my też nie jesteśmy przyzwyczajeni.

Opublikowano

Żartuję, ja mieszkałem w Holandii dwa lata z chłopakami z Polski i oni nie boje wódki !YES

Opublikowano

Proszę o dopisanie do listy

phil / męska L

Opublikowano

Witam wszystkich... :rolleyes: Prosze o dopisanie mnie do listy jaro4setka koszulka męska L,

pozdrawiam i do zobaczenia

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać, ile mamy zapłacić, gdy będziemy na zlote tylko z piątku na sobotę? będziemy mieszkać w namiocie, czy możemy? i możemy zapłacić na miejscu? Przelew do banku jest skomplikowany i niekorzystny

• Klubowicze
Opublikowano

W związku z dodatkowymi kosztami bankowymi w przypadku wykonywania przelewów z zagranicy, istnieje możliwość dokonywania wpłat za zlot po przyjeździe.

Zlot trwa od piątku do niedzieli. Szczególne przypadki będą rozpatrywane indywidualnie.

Opublikowano

Witam,mógłbym zmienic rozmiar koszulki? ostatnio troche schudłem ;) , wydaje mi sie ,że XL ,bedzie za duża, poprosze męską L . dziekuje i pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Prosze o dopisanie do listy Zenek i Agatka . Koszulki M/L i D/S. Kaska do konca miesiaca poplynie.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Drzwi do skarbca wysadzone, więc "diengi paszli". :P

Opublikowano

Poproszę o dopisanie mnie do listy uczestników M/XXXL !scooter

Opublikowano

Ze względu na sytuację rodzinną, tym razem nie będziemy mogli spotkać się z Wami w Żywcu :D

Proszę o wykreślenie z listy uczestników:

poz. 12 czaro69

poz. 13 Ada

Życzymy Wam udanej zabawy !piwko !piwko !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Przelewik poszedł. Do zobaczenia w Żywcu.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 6.04.2012 o 17:20, czaro69 napisał(a):

Ze względu na sytuację rodzinną, tym razem nie będziemy mogli spotkać się z Wami w Żywcu whist

Proszę o wykreślenie z listy uczestników:

poz. 12 czaro69

poz. 13 Ada

Życzymy Wam udanej zabawy !piwko !piwko !piwko

Trochę szkoda ale wiadomo, że niektóre sprawy są teraz na pierwszym planie !OKK . Co się odwlecze !piwko to i tak nadrobimy w większym gronie, jeszcze będzie wiele okazji.

Poszukiwani nowi chętni na szczęśliwe miejsca 12, 13 na liście. !tut

Przepraszam, że nie informuję indywidualnie na forum o wpływie wpłat na konto. Informację "zapłacone" umieszczam na liście głównej, żeby nie nabijać sobie niepotrzebnie postów. Stan konta sprawdzany jest na bieżąco i wszystkie zmiany widoczne są na liście.

Pozdrawiam i idę malować jajka.

Wesołych Świąt Wielkanocnych.

Opublikowano

Witam serdecznie ;) .

Dziś zapadła decyzja co do obecności Prezesa ZACNEJ marki na Zlocie .

Jak widzimy czas nagli do zlotu pozostało 53 dni jak by to wyglądało jak by ZACNE marki pojechały bez Prezesa :( .

Joasiu Patryku bardzo proszę o dopisanie mej osoby do listy pod numerem 13, co prawda upiory boją się 13 ale nie te co śmigają na ZACNEJ marce .

Kasiorka niebawem poleci do Żywca .

Pozdrawiam serdecznie !vampire .

Koszulka L jestem malutki whist upiorek .

• Klubowicze
Opublikowano

I mnie dopadł kryzys prosze o skreslenie z listy ALI,MADZI I ADAMA !placz1

Opublikowano

Po bardzo długich przemyśleniach puk-puk.gif i porównaniach (odległościowo -cenowo –pobytowo oraz czasowych) doszedłem do wnioskudziadek.gif, że nie można mieć wszystkiego i w tym roku nie będę uczestnikiem Zlotu Burgmania 2012 w Żywcu.

Proszę o wykreślenie z listy; 49. Mareczek - m/XXL

Miłej zabawy życzę wszystkim uczestnikom żlotu. 62koncert.gif kapela.gif 35pijacy.gif

Opublikowano

Witam ze względu na to że dopadł nas kryzys proszę o skreślenie z listy poz83 limmp1 poz 85 Maciek poz91 Darek poz 92 Maciek może uda się spotkać na innej imprezie !placz1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...