DIZEL Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wczoraj przez przypadek zauważyłem że zmieniła się reklama informująca nasz tegoroczny zlot a dzisiaj zrobiłem kilka zdjęć.Telebim ten znajduje się w samym centrum Malborka na ul Kościuszki. Ten gościu na zdjęciu to Klaf i to on robi mi takie niespodzianki, z których oczywiście jestem zadowolony . Może troszkę mało piszę ale cały czas coś kombinujemy w temacie zlotu.Nie długo pokażą się nowe wiadomości oczywiście jeśli jakieś będą . Pozdrawiam Siemik Z tym telebamem to żart - w tym miejscu jest w Malborku kino samochodowe i przed każdym seansem puszczają reklamy m/i zlotowa . Wiem i widziałem na wlasne oczy , Siemik też pokazywał (nie mylić z p...m) bo znam trochę Malbork .......... !scooter
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przelew poszedł. Wersja bez noclegu. Na liście nr. 91 - Piootr + dziecko 8 lat. Jeśli koszulka to XL poproszę.
Klubowicze karton Opublikowano 30 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie przyjedziemy na zlot nie da rady,
Gość Kristof Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Proszę o dopisanie do listy Kristof+Ania i jeśli koszulka to "M" i "M" !happybth
radi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników Pozdrawiam radi !OK radi - JUŻ OPŁACONE 200 ZŁ ( NOCLEG NAMIOT )
dr.big Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jestes dopisany na 112 miejscu . Prosimy wszystkich o sprawdzenie listy i ewentualne podanie rozmiaru koszulek zlotowych w tym watku: Podaj rozmiar koszulki zlotowej!
skrobi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam. Proszę o dopisanie do listy uczestników zlotu Pawła (kymco people 250S). Pozdrawiam. skrobi
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2011 Migu i Halina - namiot .
ja-rek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ja-rek + namiot + sprzęt jeżdżący.... ja-rek.
waw Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Proszę o dopisanie do listy uczestników !scooter . (nocleg w namiocie)
Niunio Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam Proszę o dopisanie do listy zlotowiczów. Pieniądze przelane. Poproszę o koszulkę w rozmiarze XXXL. Pozdrawiam Niunio
Przemo_ST Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Proszę o dopisanie do listy Kasa wpłacona z opcją namiot Koszulka w rozmiarze L
Miro71 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Prosze o dopisanie na liste , Nocleg namiot co chodzi o koszulke to - M- Przelew w drodze Mirek "Miro71!"
Kasik Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Grzesiu, proszę dopisz i nas;-) Kasia i Pleban ;-) Pozdrawiamy serdecznie Koszulki L i XXL
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 11 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja też chce... Wariant bez noclegu na terenie OSiR Malbork Koszulka rozmiar M Przelew "poszedł" 3 minuty temu.
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2011 Siemka Po długich negocjacjach i pertraktacjach w końcu pojawiła się następna reklama na telebimie przy głównym skrzyżowaniu w Malborku. Informacja o zlocie
dr.big Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Jako ze osoby tej nie ma na naszym forum: Boris + żona PS. I uwaga -> maja przejechac ok. 1230 km, podobno bedzie AN650 z sidecarem i dodatkowa przyczepka . Jesli wypali, to bedzie co ogladac .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Administrator Opublikowano 18 Lutego 2011 Widzę, że Siemik cały czas działa Poza telebeam'ami dostałem właśnie info, że gotowe jest wheel of fortune... podobne do tego ze zlotu w Mahlow/Brln 2010 Oj będzie można zakręcić śmigłem... Hmm.. co ja gadam- KOŁEM Pierwsze (cenne) nagrody do wygrania w PL edycji Koła Fortuny *Burgmania 2011* już są przygotowane na zlot !tut Boris + żonaPS. I uwaga -> maja przejechac ok. 1230 km, podobno bedzie AN650 z sidecarem i dodatkowa przyczepka . Jesli wypali, to bedzie co ogladac . Super... faktycznie będzie to nielada ciekawostka na zlocie Już się cieszę
Lucjan73 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Widzę, że Siemik cały czas działa Poza telebeam'ami dostałem właśnie info, że gotowe jest wheel of fortune... podobne do tego ze zlotu w Mahlow/Brln 2010 Oj będzie można zakręcić śmigłem... Hmm.. co ja gadam- KOŁEM !tut Pierwsze (cenne) nagrody do wygrania w PL edycji Koła Fortuny *Burgmania 2011* już są przygotowane na zlot No to napewno Nosek zarejestruje się na zlocie
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 20 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2011 Bigu- zapomniałeś napisać że przyjadą.... na lawecie a przed Malborkiem się ubiorą i wjadą - bo tak w większości wyglądają przyjazdy na zloty w Niemczech!! (przecież Burgmany tego nie wytrzymają)
dr.big Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie, nie, przyjadzie skuterem !happybth . Nawet pytal sie mnie, czy nie mam ochoty jechac od Berlina razem...
Miro71 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Jako ze osoby tej nie ma na naszym forum:Boris + żona PS. I uwaga -> maja przejechac ok. 1230 km, podobno bedzie AN650 z sidecarem i dodatkowa przyczepka . Jesli wypali, to bedzie co ogladac . czytam te wasze teksty i robicie mi obawy ze Burgman nie przejedzie 1200km Ja wybieram sie na zlot z Titisee (D- 79822) przez Prage Jastrzebie do Malborg to odleglosc wg via Michelin 1628Km!!! myslicie ze moja susii tego nie wytrzyma ??? oczywiscie bedzie miala w miedzy czasie przerwy ( na zgaszenie pragnienia ....) pozdrawiam
dr.big Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Spoko, ze wytrzyma . Zybex tylko tak straszy, bo przesiadl sie na Bedziesz Mial Wydatki i teraz Suzuki nagle mu nie w smak ... PS. To juz raczej wiadomo, kto zgarnie nagrode za najdluzsza droge na zlot, jesli Organizator takowa przewidzial ... PS2: A z tym "wypaleniem" mialem na mysli sama chec przyjazdu...
Gość Lech Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 dr.bigu- nie rozdawaj emigrantom nagród w ciemno. Z przekory mogę zrobić większe kółeczko aby nagroda'' jeśli takowa będzie'' została w kraju. PATRIOTA!!!!
Rekomendowane odpowiedzi