Bobas Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 i tak się zastanawiam...jak będę miał swoje 2oo to przyjadę a jak nie... zgadnijcie !OKK (bez komentarza !!!) .... a jak nie będziesz miał 2oo to przyjdziesz z lacza ZGADŁEM ?
Barti Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Może moje pytanie zosytało niezauważone w gąszczy informacji więc spytam raz jeszcze bo to dla mnie istotne. Czy przy opcji namiotu dla dwóch osób (z plecaczkiem) będę mógł wjechać na teren samochodem i skuterem? Czy będę musial dopłacać za samochód bo skalkulowane jest na motocykl? Z góry dziękuję za odpowiedź P.S. Ptaku chyba też przyjadę na Burgmanie żebyś mial z kim pogadać. Po naszych pytaniach i tej burzy chyba będą nas wszyscy obchoodzić z daleka
michalu Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Barti do tej pory nigdy nie było problemu żeby przyjechać skuterem i samochodem więc przypuszczam że teraz nie będzie inaczej.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Może moje pytanie zosytało niezauważone w gąszczy informacji więc spytam raz jeszcze bo to dla mnie istotne.Czy przy opcji namiotu dla dwóch osób (z plecaczkiem) będę mógł wjechać na teren samochodem i skuterem? Czy będę musial dopłacać za samochód bo skalkulowane jest na motocykl? Z góry dziękuję za odpowiedź P.S. Ptaku chyba też przyjadę na Burgmanie żebyś mial z kim pogadać. Po naszych pytaniach i tej burzy chyba będą nas wszyscy obchoodzić z daleka !OKK Dzisiaj w Cafe 66 będzie Siemik, wszystkie pytania będzie można zadać na miejscu. PS. Nikt nikogo nie będzie obchodził z daleka na zlocie, nie pamiętam większych sporów na zlotach Burgmanii więc teraz na 100% będzie wszystko OK Zawsze możecie postawić namiot przed wejściem do hotelu - wszyscy będą na Was wpadać
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2010 Prawda taka że trzeba raz przejść przez organizacje zlotu na ponad 300 osób żeby się wypowiadać na te czy inne tematy.... a i tak na końcu usłyszysz "żarcie do bani" ..... Siemik głowa do góry - orzełka lekko na bok co by oczu nie zasłaniał bo roboty ful. Z mojej strony deklarowałem pomoc i deklaruję. Mariusz - pomyśl czy nie warto zagospodarować czas rozkładając prace na kluby regionalne? Każdy coś przygotuje i zabawa na całego. Siemik -proszę o kontakt i dopisanie sponsora firmy ALMATUR.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 9 Grudnia 2010 Z mojej strony deklarowałem pomoc i deklaruję.Siemik -proszę o kontakt i dopisanie sponsora firmy ALMATUR. Zybex... Szacun Mariusz - pomyśl czy nie warto zagospodarować czas rozkładając prace na kluby regionalne? Każdy coś przygotuje i zabawa na całego. Już za kilka dni, na Wigili mazowieckiej będziemy ten temat szeroko omawiać. Dziś I część tych rozmów na spocie w C66. !OKK
MARCVS Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 - Wariant hotel/miejsce w domku: 230 pln - Wariant namiot: 200 pln. - Wariant bez noclegu na terenie OSiR Malbork: 170 pln. Kilka ważnych informacji na temat imprezy !OKK Opcja udziału w zlocie nie uwzględnia rozdzielania na poszczególne dni... więc jeśli przyjedziemy na 1 dzień to opłata zlotowa wynosi tyle samo. Mam pytanie Czy ktoś kto w tym czasie nie będzie miał wolnego(może jeden dzień) a chciałby odwiedzić brać skuterową, robiąc sobie wycieczkę w tamte strony, musi płacić za cały zlot te 170 zł ?????
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 - Wariant bez noclegu na terenie OSiR Malbork: 170 pln.Uprzedzając kolejne pytania... Uczestnictwo w zlocie nie uwzględnia rozdzielania na poszczególne dni... więc jeśli przyjedziemy na 1 dzień to opłata zlotowa wynosi tyle samo. Wystarczy czytać
MARCVS Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 - Wariant bez noclegu na terenie OSiR Malbork: 170 pln.Uprzedzając kolejne pytania... Uczestnictwo w zlocie nie uwzględnia rozdzielania na poszczególne dni... więc jeśli przyjedziemy na 1 dzień to opłata zlotowa wynosi tyle samo. Wystarczy czytać Dalej odpowiedzi na pytanie nie widzę, Orzeszku!!!! Gdybym widział coś na temat odwiedzających, to nie zadawałbym tego pytania !OKK Nie pomogłeś mi tym swoim cytatem, i dalej jestem w kropce !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jeżeli chcesz wejść na zlot musisz uiścić opłatę zlotową, ja to tak widzę chyba, że będziesz stał pod bramą. Możliwe, że Siemik ma w planie jakoś oznaczyć zlotowiczów i wtedy faktycznie będzie można "zwiedzać" za free.
Lion Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Prosze o dopisanie do listy Pozdrawiam Lion
misioooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Proszę dopisać misia i Ewelinkę, wersja deluxe - hotel/domek. Przelew zrobię w styczniu niestety po zagarnięciu nieco $$$ :/
Barti Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bardzo proszę o dopisanie do listy Barti i Anusia Trzeba się wyluzowac trochę po tych fszystkich aferch i teoriach spiskowych !tut !tut Pewnie będę jechał 2oo i 4oo więc jakby co to mogę komuś zabrac jakiś bagaż
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Prosba o dopisanie, z żonką(Ewcia) wersja namiot, maxi I auto. Pzdr
KAZI Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie - wersja bez noclegu - KAZI, Mariola + Kamil i Filip Bedziem dymić w wigwamie....... Misioooo musisz się zdecydować co zabierasz ze sobą - domek czy hotel
leszek_krakow Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Może by już wyrzucić z pierwszej strony info : "Wariant hotel/miejsce w domku: 230 pln" Przecież to nieaktualne od samego początku. Szkoda ludzi w błąd sprowadzać. Szkoda ze u nas nie jest tak jak na imprezach moto (ale my widać nie mamy sponsorów, nawet lokalnych) - koszt zlotu 2 dniowego między 20-50 pln, w tym miejsce pod namiot, wyżera, piwo, parada, atrakcje itp . Szacun dla organizatorów za gigantyczną robotę (wiem co to znaczy, bo organizowałem takie imprezy na ponad 100 osób z rezerwacją spania, jedzenia, atrakcji itp)
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 10 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ej- Leszek ....... ponad 300 osób , branża skuterowa jest raczkująca dlatego ciężko jest znaleźć konkretnego sponsora który wyda kilkadziesiąt tysięcy złotych. Cieszmy się z tych co wspierają w niższych kwotach i pomagają nam abyśmy mogli razem się spotkać po mino opłat z naszej strony. Jak widzisz Leszku z Krakowa - cuda tylko w CARITAS.
upiór Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nie go kijem to go pałą , jak nie karabinem to może czołgiem . Niech każdy z nas podejmie decyzję o organizacji jakiegoś spotkania dwu dniowego z noclegiem . to sam się przekona . Po pierwsze primo . Czas jaki trzeba poświęcic Jazda w tematach jakichkolwiek , ( spanko ) Załatwianie jedzonka itp . Załatwienie jakiegokolwiek sponsora . Koleżanki i Koledzy mamy to co mamy i warto to uszanowac , bo w latach następnych może nie byc czasami chętnych do organizacji tak wszak ogromnego zlotu . No a jednak jak Ojciec Dyrektor nie raz wspominał , z roku na rok nas przybywa !piwko . Tak więc warto się czasami zastanowic co się pisze !piwko . Pozdrawia !piwko .
michu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nie go kijem to go pałą , jak nie karabinem to może czołgiem .Niech każdy z nas podejmie decyzję o organizacji jakiegoś spotkania dwu dniowego z noclegiem . to sam się przekona . Po pierwsze primo . Czas jaki trzeba poświęcic Jazda w tematach jakichkolwiek , ( spanko ) Załatwianie jedzonka itp . Załatwienie jakiegokolwiek sponsora . Koleżanki i Koledzy mamy to co mamy i warto to uszanowac , bo w latach następnych może nie byc czasami chętnych do organizacji tak wszak ogromnego zlotu . No a jednak jak Ojciec Dyrektor nie raz wspominał , z roku na rok nas przybywa !piwko . Tak więc warto się czasami zastanowic co się pisze . Pozdrawia !piwko . Upiorek popieram Należy się WIELKI SZACUN Siemiczkowi i tyle !piwko !TAZ !piwko
KUCHARZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Upiorku popieram Cię bardzo, sam wiem co to znaczy pomoc w organizowaniu zlotu, aaaaa już !piwko jadła to tym bardziej
upiór Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 No fakt trochę mnie poniosło !V . Przepraszam i może dajmy sobie spokój , bo temat VII zlotu , nie służy do tak jałowej dyskusji czy wydam 10 zł czy 20 zł . Jest to impreza nasza i najważniejsza w sezonie .
ucienta Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 No fakt trochę mnie poniosło . Przepraszam i może dajmy sobie spokój , bo temat VII zlotu , nie służy do tak jałowej dyskusji czy wydam 10 zł czy 20 zł . Jest to impreza nasza i najważniejsza w sezonie . Ufff. Dobrze, ze zauwazyles. Przeciez leszek jedynie wyrazil zal, ze nikt nas nie chce przytulic pod swe silne sponsorskie skrzydla , a tu od razu frontalny atak, ze nie docenia... Mysle, ze wszyscy zadajacy pytania i wyrazajacy watpliwosci, doceniaja gigantyczna robote Siemika. Jeszcze raz brawo. Chyle czola, ze Ci sie chcialo i udalo (to juz chyba dzis mozna powiedziec) !OKK Ale nie dajmy sie zwariowac. Pytac (i pomarzyc jak leszek) chyba kazdy moze? Pozdrawiam wszystkich w goracej wodzie kapanych !V
Klubowicze Doktorek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kasę już wpłaciłem, koszulka XL, pozdrawiam Przemek "Doktorek" !V
damianibeata Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Prosimy o dopisanie do listy Damian i Beata Nie wiem co z dzieciakami ale za niedługo to się wyjaśni
Rekomendowane odpowiedzi