Klubowicze robson Opublikowano 27 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2009 Obawiam się , czy nie jest aby za pozno ...
Bobas Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Że niby co ?????? Robsonek, kupiłeś zacną markę ?????
Klubowicze robson Opublikowano 27 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2009 Mogę uchylić rąbka tajemnicy - jutro z rana jedziemy z Majką w ostatnią wspólną trasę !placz1 w okolice Białegostoku do nowego właściciela . Tak jakoś trochę poddenerwowany jestem , chyba przeżywam za mocno !placz1
Tomekgdz Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Robercie nowy Właściciel będzie zadowolony !tut i będzie dbał o YP !tut Tobie życzymy szerokiej i bezpiecznej drogi !OK i szybkiego zakupu !happybth ZACNEJ MARKI
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 Do Białegostoku?Toć to tak daleko że swojej "ukochanej"pewnie już nigdy nie zobaczysz !OK Mam nadzieję że nowy właściciel będzie jak Ty Robercie, dbał o !happybth ,bo inaczej naślemy na niego całą armię !tut !tut we współpracy z . Pozdrawiam i szerokiej drogi.
michu Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Robsonek ,szerokości Nowy właściciel będzie zadowolony !piwko !OK
Bobas Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Robsonek, gratulacje !!!! No to pozostaje tylko śmigać po zacną markę !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Nowy właściciel już jest zadowolony<Robercik wraca pociągiem nie wiem ilo kołowym !OK Co do Majki to nie ostatni !piwko Teraz tylko co kupi???
Burgerman Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Najgorsze teraz przed Robertem. Co kupic?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Nie tak do końca. Robson wie co ma kupić. Wydaje mi się, że będzie to maxiskuter.
krzys-68 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 sugerujesz ze ma wybór pod warunkiem ze wybierze
Glub Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Burgerman, zmień awatara bo myśle że to Worlan
Mareczek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Burgerman, zmień awatara bo myśle że to Worlan Dwa awatary i zupełnie różne.
Klubowicze robson Opublikowano 29 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2009 Witajcie śrubowkręty !happybth Mam cichą nadzieję , że teraz już nie będę traktowany jak jakiś gorszy posiadacz . Zacna już jest u mnie w garażu , i żeby nie było gadania - to Wasza wina !piwko
michu Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 No Robsonek w końcu !happybth To była jedyna słuszna decyzja !piwko Wielkie gratulacje !V
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2009 Czyja wina? Przeca to Ty chciałeś się przejechać zacną i tak Ci zostało. !piwko A tak na marginesie to kto zgadnie przez jaką miejscowość sie jedzie z Białegostoku do Aleksandrowa Kujawskiego ?? !happybth
Mareczek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 No Robsonek w końcu !happybth To była jedyna słuszna decyzja !piwko Wielkie gratulacje Prawda !V
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2009 To była jedyna słuszna decyzja !happybth Niech to Rita przeczyta to wam wszystkim włosy powyrywa !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2009 Robercie gratulacje z zakupu następnego .Fajnie że sprzedaż byłego i kupno następnego !happybth powiązałeś w tak krótkim czasie !piwko
Burgerman Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Burgerman, zmień awatara bo myśle że to Worlan Ja byłem pierwszy! Robert moje gratulacje. Szybko dokonałeś wymiany, ja musiałem tydzień pocierpiec zanim kupiłem. Niech śmiga szybko i służy długo. A tak w ogóle to szacun dla Upiora - ten to ma siłę przekonywania ( chyba wezmę go do siebie na handlowca ) i pozostałej grupy wkrętaków od zacnej. W grupie !OK srebrnych SW, będę moim żółtkiem robił albo za pilota albo zamykającego grupę coby z daleka było widac, że jadą ZACNE
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2009 W grupie !OK srebrnych SW, będę moim żółtkiem robił albo za pilota albo zamykającego grupę coby z daleka było widac, że jadą ZACNE W grę wchodzi tylko przodek jako pilot , po pierwsze, że żółty, a po drugie to gdybyś jechał z tyłu to trzeba by było czekać za Tobą, a to nie zdrowe dla zacnych. Upiorku byłeś oglądałeś??
Burgerman Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Robert dawaj foty, bo jak nie to !OK
Klubowicze robson Opublikowano 29 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2009 Robert dawaj foty, bo jak nie to !OK Żebym to ja potrafił , ale Mareczek zapodał dwie i nr. linku z otomoto , także można luknąć . Wypadałoby też zmienić avatar , ale już dziś nie mam ochoty - nie spałem przez ponad dobę , zaraz idę lulu
Rekomendowane odpowiedzi