Klubowicze Karolina Opublikowano 21 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2010 A ja dzisiaj byłam po raz pierwszy i bardzo mi się podobało! !scooter Spot połączony z jazdą sprawnościową po placu to strzał w dziesiątkę!
Gość radiolog Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 A ja dzisiaj byłam po raz pierwszy i bardzo mi się podobało! !OK Spot połączony z jazdą sprawnościową po placu to strzał w dziesiątkę! Ja też byłem, miło było poznać , bo już nuda ciągle oglądać facetów na "gejowozach" - no oczywiście nie nalezy zapomnieć wpomnieć o latorośli reno, która już niedługo będzie śmigać jak kicia po winklach
Gość xeus2580 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Kurcze ale było fajnie nawet na sępa się udało mi wkręcić Postaram się to nadrobić Następnym razem Zimnego Leszka przywiozę sam dla wszystkich (nie mylić z tym z Wawelu) i gdyby nie skuterki to i sucha marycha by się znalazła pozdro dla Karolki zuch dziewczyna i nie wiem czy panowie burgmaniaki zauważyły że sprzęt Karolci ma coś wspólnego z skutrami ciekawe kto zgadnie? dla zwycięzcy nagroda specjalna niespodzianka pozdro Paweł !scooter
Michałp Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 A ja dzisiaj byłam po raz pierwszy i bardzo mi się podobało! !scooter Spot połączony z jazdą sprawnościową po placu to strzał w dziesiątkę! Ja też byłem, miło było poznać , bo już nuda ciągle oglądać facetów na "gejowozach" - no oczywiście nie nalezy zapomnieć wpomnieć o latorośli reno, która już niedługo będzie śmigać jak kicia po winklach witam,drogi kolego Radiologu,nie mylmy pojęć "gejowozy" to chopery!!!!a my jeździmy skuterami,wiesz jakim trzeba być twardym żeby dorosły facet miał skuter?????a poza tym widziałeś skuterowca w obcisłej kamizelce skórzanej,w getrach i butach na obcasie?????? Ot taka krótka definicja "gejowozów" jeśli damy rade to wpadniemy w środę,o której się tam spotykacie ???pozdrawiam.
Gość radiolog Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 witam,drogi kolego Radiologu,nie mylmy pojęć "gejowozy" to chopery!!!!a my jeździmy skuterami,wiesz jakim trzeba być twardym żeby dorosły facet miał skuter????? To pilota i kici określenie, więc my je zaadaptowaliśmy !scooter, zapytasz pilota w środę, skąd i dlaczego tak określa maxi-skutery Każda środa od 18:00 wzwyż zaczyna się spot, obecnie na stelli-sawickiego Zapraszamy.
reno Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 czekamy na relacje /osobiste/ z wyprawy białego burgmana na północ więc nie nawalcie proszę! środa!
Michałp Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Drogi Reno jak na razie to nie wiem jak w pracy i trafił mi się kominek na fuchę.Od kolegi z pracy dostałem cynk ze w poniedziałek zaczynam prace od 4 rano i nie wiem jak tam dalej tydzień mi wyjdzie bo jak pojadę do Lublina to wyjeżdżam o 3 a wracam 23.mamy ok 900 zdjęć i 10 filmów ale skróciliśmy do ok 200 i 3 filmy to weźmiemy kompa i wam pokażemy.
Sympatycy Zenek Opublikowano 27 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2010 Każda środa od 18:00 wzwyż zaczyna się spot, obecnie na stelli-sawickiego !OKKZapraszamy. Witka. A do ktorej z reguly jestescie? I gdzie mniej wiecej znajduje sie nowa lokalizacja? (ktory rejon kraka?)
Klubowicze Karolina Opublikowano 27 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2010 Rejon to Czyżyny. Jadąc w stronę Huty, zaraz za pierwszym skrzyżowaniem za stadionem AWF. Wjazd jest od ul. Medweckiego na teren byłej zajezdni MPK. O 22 zamykana jest główna brama wjazdowa, ale wyjechac później się da. Pilot i Kicia są tam na miejscu całą noc, więc bez względu na to, kiedy się przyjedzie to kogoś na pewno się zastanie. P.S. Ponieważ muszę zostac w Krakowie dłużej niż planowałam, to i ja pojawię się na jutrzejszym spocie. !V
Gość radiolog Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Jutro ma lać niestety !V ale co to dla zatwardziałych maxi-maniaków rozgrzejemy sie przy grillu, chociaz ten ostatnio to wyglądał jakby się mial wywrócić sam z siebie
Klubowicze Karolina Opublikowano 28 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2010 Jutro ma lać niestety Tak, ale tylko do 17-ej. Edit: I znowu mnie oszukali w tej prognozie - już po 18-tej i dalej pada. Trudno , jadę autem.
Gość radiolog Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Mimo niesprzyjającej pogody, całkiem nas było sporo część na 400, część na 200 Kiełbaska była, więc Ci co nie dojechali niech żałują.
Ghandi Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Pogoda wygrała, szkoda może następnym razem. Pozdrawiam
reno Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 niestety kontuzja wykluczyła mnie z kregu chodzących jak i jeżdzących. pozdrawiam wszystkich. buuu, nie zapomnijcie o mnie.
Michałp Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 dziękuje za pyszną kiełbaskę i stoperan,nie zapomnimy Reno o tobie z tydzień polatam.
Michałp Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 http://www.pmk-krakow.org/news.php?readmore=265[/img] zapraszamy,
Gość radiolog Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 No i znowu na Stella-Sawickiego było miło i przyjemnie, oprócz standartowej kiełbaski i piwa, był jeszcze karczek !OKK Były i skutery i motocykle. Można było poćwiczyć na placyku ( widać, że te jazdy służą, bo coraz więcej uczestników zaczyna szorować metalem po asfalcie Było też wyrywanie krzaków wyciągarką montowaną na terenowej toyocie Nie obyło się bez strat, bo komary upiły trochę naszej krwi. Usłyszeliśmy ciekawą historyjkę o psach, którzy wzięli burgmana ghandiego za przerobiony skuter (motorower) i sprawdzali mu dokumenty, bo przecież skuter nie może pomykać 130 km/h Za tydzień znowu się spotykamy, więc przybywajcie.
Gość radiolog Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 http://www.pmk-krakow.org/news.php?readmore=265[/img]zapraszamy, To ja z chęcią wysłucham !OKK
leszek_krakow Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dzięki za miłe spotkanie. Do zobaczenia w następną środę....
Michałp Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak kolega Reno czy będziesz jutro???
Ghandi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jak sie nic nie zmieni to do jutra !V
Michałp Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja dziś odpadam Edyta rozchorowała sie Szkoda !scooter
Gość radiolog Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 zrehabilitujesz się w sobotę
Michałp Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 w sobotę są zawody?o której?jestem umówiony z klientem ok 10 to o 13 jestem wolny.
Krzyżówka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Są, zapraszamy !OK http://www.ssmjunak.pl/SSM_JUNAK/Witamy.html
Rekomendowane odpowiedzi