kiniu Opublikowano 8 Października 2025 Opublikowano 8 Października 2025 Ja też się wybieram z Tarnowa ale faktycznie prognozy słabiutkie.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 8 Października 2025 Użytkownicy Opublikowano 8 Października 2025 Czekamy (pogoda). Ale jestem zadowolony że ktoś z Tarnowa się odezwał.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Października 2025 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2025 1 godzinę temu, arturo-bb napisał(a): arturoo-bb pozwala . Ba , zawsze zaprasza wszystkich. Ale prognozy słabeeeeeeeee 🥴 Skończ już te "czarnowidztwo"... pogoda "ma być"
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Marca Użytkownicy Opublikowano 9 Marca To co już 2026 - ruszamy !. Pierwszy wyjazd w tym roku 137 km zrobione, odwiedziłem stolicę czyli Kraków i troszkę dróg wojewódzkich. Mam nadzieję, że ten rok dla mnie będzie bardziej obfity w przebyte kilometry - pozdrowienia dla wszystkich i niech moc będzie z Wami 🖖. 2
Użytkownicy Tony Opublikowano 11 Marca Użytkownicy Opublikowano 11 Marca W niedzielę byliśmy w Twoich rejonach, pomnik motocykla
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 12 Marca Użytkownicy Opublikowano 12 Marca 9 godzin temu, Tony napisał(a): W niedzielę byliśmy w Twoich rejonach, pomnik motocykla A ja w racy. Szkoda że nie wpadliście do mnie do pracy na dobrą kawkę !
morgan2000 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca W dniu 9.03.2026 o 17:32, Rafa303 napisał(a): To co już 2026 - ruszamy !. Pierwszy wyjazd w tym roku 137 km zrobione, odwiedziłem stolicę czyli Kraków i troszkę dróg wojewódzkich. Mam nadzieję, że ten rok dla mnie będzie bardziej obfity w przebyte kilometry - pozdrowienia dla wszystkich i niech moc będzie z Wami 🖖. AVE CESAR
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 5 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia Tak informacyjnie jutro otwarcie sezonu w Bochni 12.00 Msza św. Bazylika Mikołaja. Szkoda, że aura (kiszka), 11 st.C i troszkę deszczu. Nie wiem czy będę !!!
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 14 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia Wybieram się 19-go na ognisko do wschodnich sąsiadów sam czy ???? 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia Ale że na Białoruś czy na Ukrainę 🤔 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 14 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 4 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Ale że na Białoruś czy na Ukrainę 🤔 Może wyhamuje koło Mielca 😉 4 godziny temu, Tony napisał(a): Mam nadzieję jechać Będę dzwonił w sobotę, to coś wymyślimy, chyba że ktoś jeszcze dołączy - zobaczymy.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 17 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 17 Kwietnia Rozesłałem ''wici'' dot. ogniska w Czajkowie. Tony, Mordek, Kiniu i Morgan 2000 (Zicoo62 leci inną trasą), pasuje mi wiedzieć czy będziecie, bo możemy wspólnie wjechać na ognicho. Wstępnie punkt zbiórki Stacja Paliw Grosar, Ładna 41A, godz 11.00. Żeby w miarę każdemu pasowało. Dajcie znać Wszystkich innych z naszego woj. również zapraszam 😄 Ja z Brzeska dam znać o której startuje
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 18 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 18 Kwietnia Tak, jutro startuję godz. 10.30 Brzesko Lidl ul. Kościuszki 66. Pogoda ma dopisać, kiełbaska kupiona czyli wszystko OK. Czekam na potwierdzenie od wyżej wymienionych żebym bez celu nie czekał. Do zobaczenia 🖖
morgan2000 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Witam Szanownych; co do jutra,to ja odpadam, jeśli będzie dobra pogoda, to ewentualnie wybiorę inny kierunek.
Rekomendowane odpowiedzi