andi.nb Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Wpisujcie tutaj swoje propozycje GDZIE I KIEDY mogli byśmy się spotkać na początek ,nie żeby od razu cała MAŁOPOLSKA ale na początek wystarczy pare osób oczywiście na !YES
reno Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 witaj Andy, mówisz-masz, ja się dostosuję. myślę że piątek lub sobota byłyby najlepsze. gdzie? tam, gdzie można dojechać i pogadać a przyznam że ostatnimi czasy moje doswiadczenie z branży fajnych knajpek jest co najmniej mierne. czekam na podpowiedzi.
andi.nb Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 No ja nie wytrzymam --,,MIASTOWY,, a nie wie gdzie by można !zorro wypić . Szczerze mówiąc to ja mam pomysła ,ale jeszcze to sprawdze a pierwsza propozycja to --POBIEDNIK-- na przeciwko lotniska
reno Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 hm, Andy, to ty chcesz przyjechajać vascript:emoticon('!zorro'), pić javascript:emoticon('') czy latać? javascript:emoticon('') ?!
andi.nb Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 Ojej Reno nie czepiaj sie szczegułów to jest wszystko do uzgodnienia !OK
reno Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Ale jak widzisz nadal tylko nas dwóch chce sie spotkać! żeby sobie ktoś postronny czegoś nie pomyślał. A inni niech SPIA dalej.
Tony Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Ja też jestem chętny na jakieś spotkanko .Czekam na jakieś propozycje(raczej poza wielkim miastem)napiszcie jakie macie preferencje pora-miejsce
andi.nb Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 Ale jak widzisz nadal tylko nas dwóch chce sie spotkać! żeby sobie ktoś postronnyczegoś nie pomyślał. A inni niech SPIA dalej. Spokojnie Reno , co sobie mogą pomyśleć o nas- .Mamy już trzeciego tak ze niemartw sie nic. Wojtekm1971;ja już propozycje dałem ,jest nas jak narazie trzech aktywnych a propozycja 1-naaaaaaaaa
reno Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 no, no, powiało optymizmem. czekam na efekty. 26 do 28 wrzesnia mnie nie ma. oprócz tego terminu czas wolny.
Tony Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Może czwartek po 15-tej PKN Orlen na bocheńskiej w Niepołomicach(o ile coś nie wypadnie) Pobiednik gdzie?
andi.nb Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 A ja będe do dyspozycji dopiero od 27-września, ale dobry pomysł możemy się spotkać na przykład na stacji i razem oblecieć proponowane miejsca. CZEKAMY NA NASTĘPNE PROPOZYCJE,przynajmniej ja do 27-go !V
Tony Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 W tym tygodniu sobota i niedziela u mnie odpada może uda mi się wyrwać do Mnikowa
andi.nb Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 A może tutajimpreza w hucie wszystko fajnie tylko ja dopiero 27-go jestem osiągalny
miszczu Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Ja na paradę w Hucie się zjawię. Wprawdzie nie skuterem a HD, ale bardzo chętnie poznam burgmaniaków.
miszczu Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 I po paradzie. Było kilka burgmanów, ale bez naklejek burgmanii. Jeżeli to ktoś z naszych to pozdrawiam.
andi.nb Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 Ja już jestem dostępny !OK są jakieś propozycje !sciana
andi.nb Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 To robimy jutro najazd na Hanysów ,oczywiście na zamek ?
pilot Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Tylko pytanie ilu nas pojedzie na ten zamek. PS. A może zaczniemy spotkania w Krakowie razem z motocyklistami. Czyli na BP na Matecznym lub Bora. A co do zamku to nie wiem czy dzisiaj zdąże bo przed chwilą dostałem wiadomość o spotkaniu o 14:30 a na pewno z godzinę jak nie więcej potrwa.
andi.nb Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 No i jeden odpadł -niegrzeczny R.. Pilot dzisiaj to nie wiem czy jakoś sie spotkamy ale jakby co to jest mój nr 602430006. Kiedy są spodkania na BP?
Gość scottie Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Z motocyklistami? A fe... !sciana
andi.nb Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 to na początek !YES ,a Bandit to !sciana .?
Gość scottie Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Oj no... to jest bandit z dusza skutera !sciana
andi.nb Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 A ja myślałem że to nowy model !sciana !YES
Rekomendowane odpowiedzi