Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i smaczne jajeczko (dzięki za organizację dla Teletubisia i Pablosa . Jeszcze raz zdrowych i wesołych |wi?t i mokrego Dyngusa !NOT. Pozdrawiam Wiesiek&Ewa
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja również dziękuję za spotkanie, jajeczko pyszne, kawka też... , i przejażdżka była !NOT. O sandałach nie wspomnę Wszystkim Wam życzę: Zdrowych Wesołych |wi?t Wielkanocnych.
dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A cos juz o tych "slynnych" sandalach slyszalem !NOT ...
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Chciałem podziękować za fajne spotkanie,za kawkę u Więcusia.Mam nadzieję że nie będzie więcej powodów do dyskusji na temat rozrz?dów w kosiarkach !NOT i typowo motocyklowym obuwiu Pozdrawiam wszystkich
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mam nadzieję że nie będzie więcej powodów do dyskusji na temat rozrz?dów w kosiarkach !NOT i typowo motocyklowym obuwiu Spaliłe? je ? Nie rób mi tego. To s? kultowe sandały i musz? na zawsze pozostać zwi?zane z Tob? i Twoja Majk?. wreszcie można się kogo? czepić, a nie tylko się bronić
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mam nadzieję że nie będzie więcej powodów do dyskusji na temat rozrz?dów w kosiarkach !NOT i typowo motocyklowym obuwiu Spaliłe? je ? Nie rób mi tego. To s? kultowe sandały i musz? na zawsze pozostać zwi?zane z Tob? i Twoja Majk?. wreszcie można się kogo? czepić, a nie tylko się bronić Spoko,kupiłem drug? parę
Marynarz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dzięki za wspaniały wieczór !NOT - no może z wyj?tkiem drogi powrotnej, ale jajeczko było 1sza klasa
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Może jaka? mała wycieczka dzisiaj w trakcie spota???
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Obojętne, Zegrze, lodziki w Wilanowie, byle się ruszyć.
Więcek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja wymiękam wpadnę na 5 minut i wracam do domu muszę będę na spota eskortował Spinkę pierwszy raz na swoim burgolocie wyjedzie na ulicę
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Po równym mogę jechać, ale po nierówno?ciach kciuk prawej ręki na.....la mnie niemiłosiernie. Przez zapomnienie pozostawiłem go dzisiaj pod mał? pras? Ale za to paznokieć będzie nówka sztuka.
Olsen Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zapraszamy w nowe miejsce cyklicznych spotkan Klubu Burgmanii, ktore odbywaja sie cotygodniowo w czwartki od godz. 19, miejsce Route66, ul.Prymasa Tysi?clecia 74... Będzie kto? dzisiaj? Czy je?li wpadnę trochę po 19, to jest szansa, że kogo? z Burgmaniaków zastanę? A może wybiera się na dzisiejsze spotkanie jaki? posiadacz X-Maksa (miałbym ewentualnie parę pytań)?
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kolejne spotkanie zaliczone. Przejażdżka jak zwykle 0-1 do Wilanowa na lodzika w polewie truskawkowej , a póĽniej padło hasło nad Wisłę do Krzytra. My?lałem, że przypłyn?ł gdzie? swoj? łodzi? , a on na swojej ch-ni czekał na nas pod mostem !w00t . Jaki? był zdesperowany, topić j? chciał czy co? takiego. Do następnego !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Wookash Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Następnym razem przy 0-1 przyczepiam się do kogo? <500 link? a drug? dam Szuwarkowi cwaniaki !scooter
Artemis Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Następnym razem przy 0-1 przyczepiam się do kogo? <500 link? a drug? dam Szuwarkowi cwaniaki !scooter Wookash'ku a do czego Bozia dała ci nóżki? A po to by się odpychać !scooter Przy dobrym obuwiu, odpowiedniej koordynacji ruchów s?dzę, że ze swojej 200 lekko zrobisz 400 !scooter
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Spotkanko miłe, przejazdzka super tylko faktycznie w trybie ''on'' off''. Pozdrawiam i do nastepnego razu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kolejne spotkanie zaliczone. Przejażdżka jak zwykle 0-1 !scooter do Wilanowa na lodzika A podobno z wiekiem człowiek staje się stateczny i rozs?dny... !scooter Strach normalnie z Tob? jeĽdzić !scooter Krzytro faktycznie chciał spychać ch...ie do Wisły... widać, że desperacja sięga zenitu... a nowych sandałów jak nie było tak nie ma !scooter !scooter !scooter Spot należy uznać za udany, szczególnie liczebnie... i tak 3 mać !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Było !scooter Skuter na sezon 2009 mam już rozbudzony po dzisiejszej jeĽdzie !scooter Motocykli na mie?cie rekordowa ilo?ć, gdzie ten "kryzys"? !scooter
pablos Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kolejne spotkanie zaliczone. Przejażdżka jak zwykle 0-1 do Wilanowa na lodzika A podobno z wiekiem człowiek staje się stateczny i rozs?dny... !w00t Strach normalnie z Tob? jeĽdzić !scooter Krzytro faktycznie chciał spychać ch...ie do Wisły... widać, że desperacja sięga zenitu... a nowych sandałów jak nie było tak nie ma !scooter !scooter Spot należy uznać za udany, szczególnie liczebnie... i tak 3 mać !scooter To nie ch... ię Krzytro chcial topić tylko sandałki pu?cić z pr?dem do 3miasta .... taki prezent dla ekipy z S3M . Jakie on - off Panowie i Panie to przecież lajtowa przejażdżka była ..... Sezon można uznać za całkowicie otwarty .... wreszcie w Xcitingu po dwóch latach pojawiła Mi się jedynka na liczniku przed trzema cyferkami z przodu w trybie ODO . Czas my?lec o zmianie bo sprzęt mi się gwaltownie zestarzał przebiegiem !scooter . Dzięki za wspólne ?miganko po mie?cie .... oby więcej a nawet czę?ciej ..... tylko nada Wisłę już nie jeĽdzijmy bo tam się kurzy ... do tej pory kurz zgrzyta mi pomiędzy zębami !scooter . Pozdrawiam w szczególno?ci .... naj-starszego i zarazem chyba naj-szybszego T-maxa w EU i jego kierowcę. Popier..... ten żółtek oj popier ..... szacun !scooter .
Olsen Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Motocykli na mie?cie rekordowa ilo?ć, gdzie ten "kryzys"? Też sobie zadaję to pytanie, odk?d przyleciałem do Polski. Miło było Was zobaczyć.
phil Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam! W ramach zapoznania pytanie czy dzi? w ramach czwartku spotkanko aktualne ?? Nie doczytałem się godziny... Z góry dzięki za info
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Aktualne, jak co tydzień. Od godziny 19 pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 W ramach zapoznania pytanie czy dzi? w ramach czwartku spotkanko aktualne ?? Pewnie, że tak Wpadnij, poznasz parę zakręconych osób
Rekomendowane odpowiedzi