Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2009 Wczoraj po raz pierwszy miałem okazję przejechać się w peletonie Burgmanii. Po lekturze forum spodziewałem się spokojnej i bezpiecznej jazdy, jazda na zakładkę i te sprawy. I troszeczkę się zdziwiłem Jazda na zakładkę była z tym że po wszystkich możliwych pasach i z dowoln?, dostosowan? do warunków na drodze prędko?ci? Pozdrawiam A bo nam się ,,pasek ?lizgał'' !scooter A z tym Lambo to prawda-go?ciu ma auto za ponad 500.000 a ja go tajwańskim plastikiem objechałem !scooter
Marynarz Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 A mnie wczoraj dopadł upał i ruszyć 4 liter mi się po prostu nie chciało !scooter i jak widzę znowu mnie co? ciekawego ominęło mówi się trudno.... PS. A może to nie było real lambo tylko jaka? replika na podwoziu sierry lub innego cuda, albo jaka? chińska tandetna podróbka (bo wiadomo że pełno teraz tego ).
Komar Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Kolo z Lambo troszkę przespał start i takie tam..., a może to malowanie Williams F1 Team !scooter Tak naprawdę prawie wszyscy kolesia przegonili?my Bzzzzzz Bo tak na serio to tylko on jechał przepisowo , a Wy pałowali?cie !scooter Pozdrawiam i zazdroszczę Wam tego pałowania
Marynarz Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Pewno kto? się wybiera... Na przykład Ja, lecę od razu po pracy czyli będę koło 18.00. Jak kto? ma ochotę to zapraszam wcze?niej !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja z Zegarem się wybieramy. Może zmontujemy tę "wolniejsz?" ekipę na transfer po spocie pzdr
Sympatycy Kisiel Opublikowano 23 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2009 Eeeee tam ja chyba nie przyjadę nie moge się zdecydować do której grupy zgłosić akces !piwko
Olsen Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Na przykład Ja, lecę od razu po pracy czyli będę koło 18.00. Ja bliżej 19.
Marynarz Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 grrr... ah ta migrenka !yeah , no dobra !yeah mnie po prostu łeb zacz?ł nap*******ć !piwko i musiałem powiedzieć sobie pass... idę spać
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 23 Lipca 2009 Marynarz, dopiero co Cię widziałem na Trasie Toruńskiej a Ty już w domu... Hmm... !piwko
Cezy001 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No i prawie mi się udało zd?żyć na dzisiejsze spotkanie. Jak przyjechałem to wła?nie wszyscy wyjeżdżali. No ale wspólna przejażdżka po trasie Toruńskiej bezcenna ) W końcu mi się musi udać ))
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2009 Jazda do Zegrza....nuuuda. !TAZ Żartuję, fajnie było, bo jechałem obok szorstkiego , t-max nie wiedział co się stało i znowu spalił 4l/100. !TAZ Natomiast powrót przez Jachrankę, Dębe i Jabłonnę miodzio !TAZ !OKK !OKK . No i jak pięknie udało nam się wrócić przed burz? .
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2009 Wła?nie Grzesiu miałem zapytać, jak Wam się udało. Bo my z Zegarem dojechali?my, postali?my nieco w garażu !OKK !TAZ i się zaczęła taka zawierucha, jakiej dawno nie widziałem... Opatrzno?ć jest z nami !OKK A ogólnie, miło mi niezmiernie, że taki pięknie wolny przejazd się udał. I ludzie postronni nas pozdrawiali jak jak?? paradę !TAZ Je?li chodzi o przyszłe tego typu "występki", to proszę więcej nie zwalać na mnie, że było za wolno. Niech każdy jedzie jak uważa. !TAZ pzdr
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2009 Mówi?c szczerze trochu Wam zazdraszczam - wszyscy w jednym "fyrtlu" tych czwartkowych spotów !TAZ . U nas w kuj-pom najbliżej mam do Upiora ok. 50 km , dalej jest Bydgoszcz , pózniej Grudzi?dz i następnie Żnin etc. , nie sposób spotykać sie tak regularnie !OKK, a o 3-mie?cie już nie wspomnę !TAZ , po drodze Malbork , Elbl?gl ... Pozdrawiam serdecznie mazowieckie !TAZ
Administrator Artix Opublikowano 23 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 23 Lipca 2009 A mi z ciemna szybka tez udalo sie dojechac dzieki Mackowi, mozna powiedziec jechalem pooMacku !TAZ ale jego tylna lampa dzielnie mi wskazywala droge. Grunt ze przed deszczem wszyscy dobili do domu !OKK a dzisiejsza parada !TAZ ale dalem rade !TAZ
DIAMANDA2002 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No wła?nie że nie wszyscy... Pojechałem z Zegrza do Legionowa odwiedzic kolegów, jak wyjechałem za bramę, to już wiedziałem że co? nie halo. ale potem to był szok. Ale pomy?lałem że to trzeba przejechac.....zwłaszcza że w jabłonnej z naprzeciwka, w deszczu strugach przekeciał Harleyowiec - to co ? ja nie dam rady ? Mokry 100% Telefon może mi jeszcze powie cze?c Ale przeleciałem i było spoko, choc ostro , zwłaszcza wiatr.... I pan na Orlenie z textami o extra promocjach jak ze mnie płynie.... wodne PZDR !!!
iQ! Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Dammit! Nie pojechalem z Wami, bojac sie ze sie pogoda zesra, wiec zostalem w miescie, zeby miec w razie czego blisko do domu. Jak widze wiekszosci udalo sie zdazyc przed deszczem, a ja sie troche zasiedzialem na miescie i za kare mam teraz mokra dupe. Nastepnym razem sie Was poslucham:) pozdro milo bylo Was poznac osobiscie !TAZ
monk Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zacznę od podziękowań za wczorajsz? mił? przejażdżkę nad Zegrze. A więc dziękuję !TAZ Mam now?, spor? porcję miłych wspomnień !TAZ Mogę też być wdzięczny zjawisku samostabilizacji motoru, dzięki czemu większo?ć z Was mogła spokojnie przespać tak powoln? podróĽ I chyba mogę też cieszyć się z tego, że skuter nie jest biegowcem, bo by?cie mogli opowiadać wnukom, jak to nad Zegrze dojechali?cie na jedynce Nie będę pisał o moim poziomie adrenaliny, o wrażeniach i tym podobnym, bo pewnie każdy z Was to kiedy? przechodził !TAZ Po prostu Wielkie dzięki !OKK P.S. I dziękuję Szuwarkowi za wsparcie na trasie !OKK P.P.S. Dobrze, że (prawie) wszystkim udało się zd?żyć przed burz?. Na Tarchominie, niedługo po zaparkowaniu skutra, drzewa się pokornie kładły Nie wiem jak pozostałych czę?ciach Wwy.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2009 I pan na Orlenie z textami o extra promocjach jak ze mnie płynie.... wodne PZDR !!! Czyżby chciał Ci w super promocyjnej cenie sprzedać płyn do spryskiwaczy? !TAZ
tomek1980 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam w ten czwartek spotykacie się? chętnie przyjechał bym na spotkanie pozdrawiam
Truszek Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam w ten czwartek spotykacie się? chętnie przyjechał bym na spotkaniepozdrawiam Będziemy jak zawsze
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2009 Wpadaj ?miało.Zapraszamy
magart Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i już w domu ... uff serdeczne dzięki za miło spędzony czas w R66 i nad Zegrzem !OKK do następnej razy ps. teraz rozumiem, wszystkich którzy pierwszy raz do?wiadczyli "WSPÓLNEJ" jazdy z Burgmani? na czele z "zółtkiem" Worlana :) - poczułem się jakbym jechał !scooter, ale i tak było !OKK !OKK aaa i zagajam temat wyjazdu na spot do Chudowa 13/08/2009
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2009 Uff, ja też już w domu. Jazda do Zegrza to mały piku? w porównaniu z powrotn?. Polacco, wymęczyłe? mojego tmaxa na maxa. Już ledwo zipał staruszek. !OKK Rybka rewelka !scooter Dzięki za miłe towarzystwo i wspólne ?miganie. I przepraszam, że momentami było za szybko, ale jako? pasek mi się ?lizgn?ł.
Rekomendowane odpowiedzi