Yazinz Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 Ekipa zebrał się w mig, pogoda dopisała, stoły uginały się od jedzenia 😀 Dzięki za mile spędzony czas i bardzo wesoły spot! W moim X-sie przybyło dzisiaj ponad 800 km (centralna Polska nie zawsze jest taka centralna 😂) Zastanawiam się czy mi przybędzie punktów karnych? Kto wymyślił odcinkowy pomiar prędkości??? 😀 Pozdro,
Johny7205 Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 I Spot za nami. Czas myśleć o następnym.......
QS1 Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Dajcie znać next time, chętnie i ja dołączę 😉
SZUMI Opublikowano 17 Maja 2021 Opublikowano 17 Maja 2021 Witam serdecznie, mój X z centralnej Polski, też chętnie dołączy 😉
gorciu Opublikowano 23 Maja 2021 Opublikowano 23 Maja 2021 Cześć Chciałbym się przywitać i dołączyć do szczęśliwych posiadaczy x adv- ki pozdrawiam
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2021 Piękna maszyna. Niech służy. Pozdrawiam
pawel1380 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie ewentualnej późniejszej odsprzedaży ADV-a. Mam do kupienia pewny, zadbany egzemplarz którym chciałbym w te wakacje troszkę pojezdzic po Europie. Jakie macie doświadczenia a propos sprzedazy swoich Hond? Jako że nie jest to "klasyczny" sprzęt, nie ma z tym kłopotu?
RONIN Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Wszystko jak zawsze zależy od chęci dogadania się. Jak sprzedawałem to miałem kilku chętnych, a kolega Zibi już dość długo sprzedaje😉. Ogólnie zadbany sprzęt zawsze się sprzeda.
kupusso Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Mój X sprzedawał się 6 miesięcy. Miałem kilku oglądających, duże zainteresowanie, wszystkim się podobał, ale przy ustalaniu ceny nie chciałem opuścić 4 czy też 5tyś zł i dlatego tak długo to trwało.
pawel1380 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zatem witajcie 🙂 z najważniejszych dodatków wydech Akrapa, wkładki hydrauliczne do widelca Matrisa, błotnik tylny Barracuda, podnóżki Litecha i parę innych gadżetów.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2021 Uwaga IKS-ińscy . Organizujemy drugiego spota użytkowników Hondy X-ADV. Tym razem spotkanie jest dwudniowe z noclegiem, co by można było zjeść kiełbaskę z ogniska zapijając browarkiem. Spotkanie na ziemi kolegi Yazinz czyli na PODLASIU w ten weekend . 10-11.07.2021 miejsce spotkania to pole biwakowe: https://goo.gl/maps/crxLPuqcaXxNivqR9 Śpimy w namiotach, także kto chętny zabiera ze sobą śpiwór, namiot i materac Do zobaczenia na Podlasiu 👊
Paul Opublikowano 8 Lipca 2021 Opublikowano 8 Lipca 2021 W dniu 23.05.2021 o 10:51, gorciu napisał: Cześć Chciałbym się przywitać i dołączyć do szczęśliwych posiadaczy x adv- ki pozdrawiam Siema a co kolega nic się nie pucuje na regionie , jeszcze kilka osób i może ruszy Warmia i Mazury jak za starych dobrych czasów . Gratki zacny 2oo , znam go 🙂
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 9 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2021 Mnie zabraknie.😪 Czekam na foto relacje.😎
Yazinz Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Chłopaki dziękuję za wspólnie spędzony czas- było naprawdę super! Fajnie było porozmawiać o zaletach i zaletach X sa 😀😀💪 8 Hond X ADV w jednym miejscu, to wciąż bardzo egzotyczny widok na naszych drogach 🙂 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2021 Ale mieliście superowo👏 1
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2021 W dniu 11.07.2021 o 17:06, Yazinz napisał: 8 Hond X ADV w jednym miejscu dziewiąta stała przy namiocie, bo miała wykupiony vip "ol-inkluzif " 😉
zibi Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Eeee, myślałem, że różnica będzie bardziej zauważalna🤔 ...od 20 minuty
slavko1 Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Ewidentnie mocniejszy dół, słabsza góra😏
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Administrator Opublikowano 27 Lipca 2021 Co prawda Honda chwali się, że X-ADV MY2021 jest mocniejsza, ma poprawione przełożenia, elektroniczną przepustnicę TBW by wire i subiektywne odczucia potwierdzają te zmiany >na plus<, jednak video, jeśli niezmanipulowane, pokazuje, że nie zawsze z dobrego da się zrobić jeszcze lepsze... albo jest to już bardzo trudne. Tak czy inaczej ważne, że firma coś robi i dba o klienta.
slavko1 Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Swoją drogą identyczne miałem odczucia odnosząc się do filmiku hondy - co prawda tylko odczucia jeżdżąc Kymco Xciting 400s po liftingu względem przedliftowego, także nie wiem może przypadek albo zamierzony efekt😌
RONIN Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Trzeba też brać pod uwagę kierowców , coś podejrzana ta różnica na początku, zresztą @MariuszBurgi to nie poprawa bo sprawdzałem się kiedyś z nc700d i też mi odchodziła, więc to raczej powrót do możliwości integry😉. Kilka osób narzekało, że xadv jest zbyt wysoki 🤣. 1
Rekomendowane odpowiedzi