Elvis Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Tia ... fiu fiu ... o ho ho ... no no ... taaaaa ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Tia ... fiu fiu ... o ho ho ... no no ... taaaaa ... Tak czułem, że taka będzie reakcja. Chyba jestem za dużym idealistą i optymistą. Mówisz Mirku, że czas przejrzeć na oczy i zejść na Ziemię? No cóż. Miałem nadzieję, że jednak chcemy się spotykać a tak naprawdę to tylko...Tia, fiu fiu i no no ...
Elvis Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Robert ... bardzo lubię się z Wami spotykać a jako ze zgoła mam odmienne spojrzenie na niektóre sprawy, nie wszyscy lubią spotykać się ze mną ... i ja to rozumiem ... dlatego już dawno odczepiłem skrzydła i powiesiłem je na gwoździu w garażu ... tym samym "zszedłem na ziemię" ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 To oczywiste, każdy ma inny charakter. Jednym bliżej a drugim dalej do siebie. To jednak nie zmienia faktu, że tworzymy GZ i mamy wspólną pasję. Ja jeszcze skrzydeł nie odwieszam może kiedyś - oby nie
Gregor998 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Nie będzie zwiedzania latarni Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Elvis Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja ... co najwyższej ... tworzę nową rzeczywistość ... Możesz tworzyć, ale np. na forum onetu. Obserwowaliśmy aż za długo te destruktywne poczynania, na razie włączamy spamera, jak dalej będziesz robił gnój, to będzie ban. Administracja
Rzelu Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 2 godziny temu, Elvis napisał: Tia ... fiu fiu ... o ho ho ... no no ... taaaaa ... Elvisie drogi, proszę Cię o poprawę merytorycznej strony Twoich wypowiedzi... ... inaczej wypuszczę kota...
burgifan Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 3 godziny temu, Robsson napisał: Maciuś- remont nie ucieknie, będzie czekał... Niby tak, lecz walczę z tym już od października, w międzyczasie miałem złamaną rękę, lecz nie zmienia to faktu, że trwa to w nieskończoność. Chciałbym się z tym do Świąt uwinąć W tygodniu nie mam czasu, bo długo pracuję, więc pozostają mi tylko weekendy. Na Burgmanii byłem, planuję jeszcze poświęcić weekend na Majówkę. Takie są suche fakty. Sercem i duchem będę z Wami
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Maćku, wiesz w co się obraca niedzielna praca - żart oczywiście. No co poradzisz jak nie poradzisz Pracuj więc owocnie, może następnym razom
Gregor998 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jak będzie jeszcze jakaś 125 chętna to jade z wami do Świnoujścia jak mam być jedyną 125 to nie będę wam blokował powrotu przez DDR Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 A jak będą 2 to co to zmienia?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Joshua_77 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 A jak będą 2 to co to zmienia?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Roman ja też tego nie zrozumiałem Może Grześ boi się sam wracać i potrzebuje asystenta Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Gregor998 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Tak potrzebuje asystenta Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
kunisz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Gregor998 napisał: Jak będzie jeszcze jakaś 125 chętna to jade z wami do Świnoujścia jak mam być jedyną 125 to nie będę wam blokował powrotu przez DDR Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Grześ, my już mamy wspólne doświadczenie w podróży, jak coś to wracamy wspólnie, tak że nie szukaj wymówki tylko na koń i spotykamy się pod Pleciugą
Gregor998 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Tak jest będę pod pleciuga Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 7 godzin temu, Elvis napisał: Tia ... fiu fiu ... o ho ho ... no no ... taaaaa ... Zaczynając przygodę z Burgmanią, miałem nadzieję że spotkam tutaj fajnych ludzi, których łączy wspólna pasja, podobnie jak ja zakręconych na punkcie maxi-skuterów, z którymi będę mógł przyjemnie spędzać czas, w koleżeńskiej, szczerej atmosferze, którzy z czasem staną się moimi przyjaciółmi... Wydaje mi się, że kiedyś tak było, śmialiśmy się, żartowaliśmy, radziliśmy się, pomagaliśmy sobie, wymienialiśmy doświadczenia i spostrzeżenia. Było naprawdę zajebiście. Do czasu... aż trafiła się czarna owca... zaczęły się jakieś złośliwe komentarze, docinki, dogryzania, żarty nie zawsze na miejscu czy niezrozumiałe wypowiedzi. Przez te zachowania nasze regionalne Forum przygasło a Grupa zaczęła dzielić się na podgrupki. Jeśli Ktoś nie czuje się jednym z nas, nie pasuje do nas, to po co być tu na siłę. Tworzymy fajną grupę, bardzo interesujących i życzliwych sobie osób i niech tak pozostanie. Mirek, albo jesteś z nami, w naszej burgmanijnej społeczności, dostosujesz się do zasad tu panujących, będziesz nas szanował i skończysz z hejtowaniem, albo wyxxxxxxxaj.
1912michał Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Co to u Was też, może to zaraźliwe Pozdrawiam Waszą całą grupę.
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2017 Co to u Was też, może to zaraźliwe Pozdrawiam Waszą całą grupę. Wczoraj poświęciłem sporo czasu na przeczytanie wątku na regionalnym Wielkopolskim. Nie będę filozofem jak powiem, że "Misiek" droczy się tam z "przemo honda", marnując w oczywisty sposób swoją pozytywną energię, którą stara się poświecić lokalnej, maxiskuterowej społeczności. Wszędzie znajdzie się ktoś "myślący" inaczej tylko zastanawiam kto go/ich trzyma w naszej burgmanijnej społeczności ? Na siłę na pewno nikt. Panie i Panowie - droga wolna. Pozdrawiam Piootr
romeo1971 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 2 godziny temu, Gregor998 napisał: Tak jest będę pod pleciuga Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Nareszcie coś mądrego od xxx czasu po obiedzie lecim na latarnie 2 godziny temu, Urbi napisał: Mirek, albo jesteś z nami, w naszej burgmanijnej społeczności, dostosujesz się do zasad tu panujących, będziesz nas szanował i skończysz z hejtowaniem, albo wyxxxxxxxaj. poszedłeś trochę za ostro moim skromnym zdaniem
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2017 2 godziny temu, Urbi napisał: Zaczynając przygodę z Burgmanią, miałem nadzieję że spotkam tutaj fajnych ludzi, których łączy wspólna pasja, podobnie jak ja zakręconych na punkcie maxi-skuterów, z którymi będę mógł przyjemnie spędzać czas, w koleżeńskiej, szczerej atmosferze, którzy z czasem staną się moimi przyjaciółmi... Wydaje mi się, że kiedyś tak było, śmialiśmy się, żartowaliśmy, radziliśmy się, pomagaliśmy sobie, wymienialiśmy doświadczenia i spostrzeżenia. Było naprawdę zajebiście. Do czasu... aż trafiła się czarna owca... zaczęły się jakieś złośliwe komentarze, docinki, dogryzania, żarty nie zawsze na miejscu czy niezrozumiałe wypowiedzi. Przez te zachowania nasze regionalne Forum przygasło a Grupa zaczęła dzielić się na podgrupki. Jeśli Ktoś nie czuje się jednym z nas, nie pasuje do nas, to po co być tu na siłę. Tworzymy fajną grupę, bardzo interesujących i życzliwych sobie osób i niech tak pozostanie. Mirek, albo jesteś z nami, w naszej burgmanijnej społeczności, dostosujesz się do zasad tu panujących, będziesz nas szanował i skończysz z hejtowaniem, albo wyxxxxxxxaj. Myślę Wojtek że to nie jest miejsce na oficjalnym forum załatwienie twoich i Mirka prywatnych spraw. Może jednak zdzwońcie się i załatwcie wasze sprawy normalnie jak ludzie. Lubie Mirka i nie jest na pewno czarną owcą w stadzie GZ i myślę że tak do końca to ty masz problem że go nie lubisz a nie całe GZ (a może się mylę?)
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Myślę Wojtek że to nie jest miejsce na oficjalnym forum załatwienie twoich i Mirka prywatnych spraw. Może jednak zdzwońcie się i załatwcie wasze sprawy normalnie jak ludzie. Lubie Mirka i nie jest na pewno czarną owcą w stadzie GZ i myślę że tak do końca to ty masz problem że go nie lubisz a nie całe GZ (a może się mylę?) Zapewniam Cię Marku, że to nie są moje sprawy prywatne... i tu nie chodzi o nielubienie Mirka, tylko o Jego zachowanie tu na Forum... skoro Ty tego nie widzisz, to myślę, że się mylisz...
ADAM84 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 3 godziny temu, Gregor998 napisał: Tak potrzebuje asystenta Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Bede Grzes pod latarnia czekal i wrocimy razem
Gregor998 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 10 godzin temu, bilety napisał: (...) myślę że tak do końca to ty masz problem że go nie lubisz (...) Przez okres kilku lat widzę (muszę to czytać z obowiązku, bo na pewno nie z przyjemności) ciągłe dogryzanie i dwuznaczne posty Elvisa lecące w kierunku Urbiego. Teraz zaczęliśmy się, jako administracja, bardziej przyglądać, również w innych "regionalnych hyde parkach". To wszystko. PS. Ten post nie jest zaproszeniem do jałowej dyskusji i "przepychanek". To tylko suche stwierdzenie faktu.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 To może przypomnę: 11:00 zbiórka pod Pleciugą. Poczekamy z 10 minut na spóźnialskich i ruszamy do Dąbia na stację benzynową Orlen. Będziemy na Orlenie około 11:30. Mała przerwa, można zatankować, Rysiu sobie zapali, ktoś może jeszcze dojedzie i ruszamy dalej przez Stepnicę, Wolin do Świnoujścia. Pogoda ma być super, także polatamy .
Rekomendowane odpowiedzi