Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2016 . Ha ha ha! W mojej ocenie określiłeś "ten wytwór" zbyt delikatnie ... Jak dla mnie to porażka ... (ale to tylko moje zdanie) ... . Elvis, mnie rozśmieszyło to, że dopiero teraz zauważyłem, i że ma zindywidualizowane pod tnaxa. Nie uważam tego za porażkę
Rzelu Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Pozdrawiam znad morza. W nocy morze wygląda tak samo jak w dzień...
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzień rozpoczęty szalencza jazdą do W-wy. Wchodzimy do muzeum Powstania Warszawskiego. Jesteśmy po paradzie w Legionowie. Campto udziela wywiadu a my udaliśmy się na obiadek.
romeo1971 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Fajowo macie tylko pozazdrościć ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W Muzeum byliśmy na filmie 3 D
Bob Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Koledzy z GZ zrobili niespodzianke i zawitali na rozpoczecie sezonu do Sukiszewo.Dzięki Krisso,Elvis i Kunisz za pogadanie i polatanie razem.
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Widok z okna na Zalew Zegrzynski Nasz obiekt noclegowy jest naprawdę na wysokim poziomie. Doktorek przymierza się do Kymco Slawoya
Elvis Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Elvis, ... Nie uważam tego za porażkę . Przecież napisałem że to moje zdanie ... nikt się z nim nie musi zgadzać ... aaaaa... a na czole też sobie można wydziarać cóś takiego ... wszyscy by widzieli ... . Koledzy z GZ zrobili niespodzianke i zawitali na rozpoczecie sezonu do Sukiszewo.Dzięki Krisso,Elvis i Kunisz za pogadanie i polatanie razem. No spoko ... zawitaliśmy do Suliszewa i na wstępie powiem że było fajowo ... Bob ... fajna organizacja ... dzięki za zaproszenie ... KriSSo i Kunisz ... dzięki chłopaki że dołączyliście do imprezy ... i dzięki za wspólną polatankę ... A było tak ... Oczywiście przybyło sporo maszyn różnej maści ... W pewnym momencie pojawili się chłopaki w kamizelkach ... oczywiście GZ ... Ktoś nawet przybył na takim koniu ... Wspaniała trójka ... Był też xionc który poświęcił konie i skorupy ... Później, w paradzie pojechaliśmy do klubu motocyklowego gdzie można było upiec sobie kiełbaskę ... ... Ale chłopaki z GZ zainteresowani byli czymś zupełnie innym ... Oglądali pewną maszynę i żywo dyskutowali na jej urokami ... Kto był ... ten wie o czym mówię ... kto nie był niech żałuje ... A żałować jest czego ... ot choćby przepysznych pierogów i pasztecików ... a o ciastach domowego wypieku to nawet wspominał nie będę ... Pozdrawiam wszystkim ... I raz jeszcze wielkie dzięki dla Boba, KriSSa i Kunisza za sobotę spędzoną w siodłach ... lwg ...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dziś w Warszawie zwiedzone muzeum Powstania Warszawskiego, ekstremalny przejazd przez Warszawę (tyle razy nie byłem wyzwany od sku,,, deb... i pier... co przy przeciskaniu się przez korki )
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dziś w Warszawie zwiedzone muzeum Powstania Warszawskiego, ekstremalny przejazd przez Warszawę (tyle razy nie byłem wyzwany od sku,,, deb... i pier... co przy przeciskaniu się przez korki ) Sławek, a przecież razem z Robertem obiecaliście godnie reprezentować GZ w tamtych rejonach... a tu takie "skandaliczne" zachowanie.
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 To był incydent Wojtku Dziś w sumie teraz trwa uroczysta kolacja. Niech żałują Ci którzy mieli być a nie dojechali. Jest zajebiscie (to słowo chyba jest dopuszczalne ) Panowie jest naprawdę super.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Widzę, że nasz "John Travolta" bryluje na parkiecie i nawet sam Ojciec Dyrektor, "obnażając się" nie jest w stanie przyćmić naszego reprezentanta klubowiczów GZ
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Właśnie Sławek zdecydował że czas spać bo rano trzeba wstać no i ja już w pokoju a Travolta dalej na parkiecie
marekb9t Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Prawa strona miasta też w rozjazdach
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To był incydent Wojtku Dziś w sumie teraz trwa uroczysta kolacja. Kurczę, ale jaka wypasiona sala była .....
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kurczę, ale jaka wypasiona sala była ..... Jakieś plany dzisiaj?
grota10 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja zaraz smigam pod orly,o 11 parada na Azoty Arena,pozniej sie zobaczy
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj niestety jestem poza zasięgiem skuterowym. Obowiązki służbowe (czyt. rodzinne) górą .
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja rownież weekend, nawet trochę wydłużony z rodziną Pozdrawiam ze Szkocji
romeo1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja zaraz smigam pod orly,o 11 parada na Azoty Arena,pozniej sie zobaczy Postaram się podjechać
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja zaraz smigam pod orly,o 11 parada na Azoty Arena,pozniej sie zobaczy Grzesiek gdzie to wyczytałeś?
romeo1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 na Moto fanatyk pisza wyjazd na ARENE AZOTY w niedziele z walów godz 11.30 .http://moto-fanatyk.pl/forum/viewthread.php?thread_id=5302&pid=132764#post_132764
grota10 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 TUTAJ- http://www.echo.szczecin.pl/imprezy-03,23-14421_40071-moto_arena_7_edycja_motoshow.html "PARADA MOTOCYKLI - Stowarzyszenie Cruiser Szczecin. 24 04 o godz. 11:00 z Jasnych Błoni ruszy parada motocykli, które przejadą przez miasto do Areny. SYMULATOR DACHOWANIA – Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego."
romeo1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 po namyśle ja odpadam po południu do roboty i jeszcze czarne chmury nad oknem
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 dwie informację każda inna.
Rekomendowane odpowiedzi