Hipolit Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Szkoda, że nie mogę pojechać z Wami.
lemik Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kiedy dzwonicie z rezerwacją, do kiedy zbieracie chętnych?
gumis Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kiedy dzwonicie z rezerwacją, do kiedy zbieracie chętnych? Dobrze by było wiedzieć do niedzieli chyba ile osób chętnychWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Paweł, jak masz możliwość to zadzwoń do właścicieli i popytaj. Przy okazji po negocjuj trochę np. kiełbaska na grilla w cenie lub stolica Maroka Jak nie będą mieli dużego obłożenia może się okazać że chętni mogę pojechać z nami w zasadzie w ostatniej chwili, oczywiście licząc się z pewnym ryzykiem. to nie koniec świata, w razie W przed 24:00 będą z powrotem w domu
lemik Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Paweł dopisz mnie do listy wyjazdowej. O której godzinie planowany jest wyjazd?
gumis Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Gęsi Zakręt w tym terminie odpada, Andrzej zapytaj o leśniczówkę, Bobbens w tym terminie nie da rady.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dobra popytam, ale skąd my weźmiemy 8 chętnych?
gumis Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ja pertraktuję z żoną żeby pojechała + psiór Wstępnie mogę potwierdzić, że bylibyśmy we trójkę, przyjechalibyśmy autem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Panie i Panowie, Leśniczówka w terminie 18 - 20 maj wstępnie zarezerwowana , ale do niedzieli muszę zapłacić zadatek, więc proszę o jasne deklaracje. Okazuje się że w ostatnim czasie domek został troszkę przebudowany i są dodatkowe miejsca do spania. W sumie jest teraz 4 pokoje 2 osobowe (w tym 2 z łóżkami małżeńskimi) i jeden 4 osobowy + chyba dodatkowa łazienka. Cena niestety trochę poszła w górę - 450,00 zł za dobę. Wyżywienie we własnym zakresie - jest kuchnia (a raczej kuchenka - ale damy radę). Udało mi się też namówić żonę na wyjazd - skusiła się na nowy pokój z łożem małżeńskim także jak by co - jeden nowy pokój dla mnie. Jak do czwartku nie uzbiera się komplet z naszego forum mam pewien plan awaryjny, ale poczekajmy. Koszt końcowy noclegu będzie uzależniony od ilości uczestników. W najlepszym razie przy 12 osobowej obsadzie wyjdzie po 75,00 zeta od osoby za dwie doby - było by nie źle , przy 8 osobach - po 112,50 zł za osobę. Lista na dzień dzisiejszy: EndriuBis Baśka Gumiś + pies (Szarik ?) żona Gumisia Saper Lemik TomekSTW żona Tomka ( Beata ? )
gumis Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Szarik -> NubesWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Dnia 9.04.2018 o 22:31, EndriuBis napisał: Panie i Panowie, Leśniczówka w terminie 18 - 20 maj wstępnie zarezerwowana , ale do niedzieli muszę zapłacić zadatek, więc proszę o jasne deklaracje. Okazuje się że w ostatnim czasie domek został troszkę przebudowany i są dodatkowe miejsca do spania. W sumie jest teraz 4 pokoje 2 osobowe (w tym 2 z łóżkami małżeńskimi) i jeden 4 osobowy + chyba dodatkowa łazienka. Cena niestety trochę poszła w górę - 450,00 zł za dobę. Wyżywienie we własnym zakresie - jest kuchnia (a raczej kuchenka - ale damy radę). Udało mi się też namówić żonę na wyjazd - skusiła się na nowy pokój z łożem małżeńskim także jak by co - jeden nowy pokój dla mnie. Jak do czwartku nie uzbiera się komplet z naszego forum mam pewien plan awaryjny, ale poczekajmy. Koszt końcowy noclegu będzie uzależniony od ilości uczestników. W najlepszym razie przy 12 osobowej obsadzie wyjdzie po 75,00 zeta od osoby za dwie doby - było by nie źle , przy 8 osobach - po 112,50 zł za osobę. Lista na dzień dzisiejszy: EndriuBis Baśka Gumiś + pies (Szarik ?) żona Gumisia Saper Lemik TomekSTW żona Tomka ( Beata ? ) Tak, potwierdzam, jedziemy razem z Beatą. A ta Dołżyca to koło Komańczy czy Cisnej? Bo są dwie?
lemik Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 W najbliższą niedzielę POM dalszy lub bliższy? kto chętny?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jestem , określ tylko punkt spotkania i godzinę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2018 He He ... a coś więcej ? Chęci może by i były, ale trzeba się jakoś zorganizować. Czekam na szczegóły.
lemik Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Godzinowo 9-12 kierunek nieokreślony
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zakładam, że godzina spotkania to 9.00, ale za skarby świata nie wiem, gdzie się mamy spotkać. Chyba, że o 9.00 zaczynamy i "każdy sobie...".
lemik Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 9:00 Orlen Podkarpacka, może być? pomysłu nie mam gdzie jechać.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Może być, na miejscu pomyślimy gdzie pojechać.
lemik Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Przed siebie kto się jeszcze wybiera?
ik26 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 W Trzcianie macie rozpoczęcie sezonu. https://www.kiwiportal.pl/wydarzenia/456982/trzciana-x-beskidzkie-rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-pkr18
bobek22225 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wybiera sie tam ktos? Trzciana
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ja nie, byłem raz, tłok okrutny, nie dla mnie.
bobek22225 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 to teraz sie zastanawiam, bo tez za tlokami nie przepadam:)
ik26 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 48 minut temu, Saper napisał: Ja nie, byłem raz, tłok okrutny, nie dla mnie. Dobrze wiedzieć. Tłok to nie moje klimaty. Ale tłok i cylinder to jak najbardziej.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2018 5 godzin temu, lemik napisał: Przed siebie kto się jeszcze wybiera? Panowie, nas nie będzie. Nie czekajcie. Miłej przejażdżki. Jak się nic nie wydarzy polecimy gdzieś po obiedzie.
Rekomendowane odpowiedzi