jagroski Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Oj tak Artix, ci drogowcy w Polsce nigdy nie naucz? się robić równych asfaltów bez dziur i wgłębień na wodę.
Slavequs Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 1 stycznia temperatura osi?gnie nawet 10 (słownie: dziesięć) stopni!
brzoza Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Je?li to + 10 stopni , to przewietrzam Burgera
Slavequs Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Oczywi?cie, że + 10. Oby prognoza się sprawdziła.
jagroski Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 I niech tak zostanie do lutego, a potem to ma być kurde cieplej!!!!!!!!!!!
jagroski Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 To tylko takie moje pobożne i naiwne marzenia.
Olsen Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Sezonu kurde nie zamykam, ja tylko od kilku dni leżę chory i szlag mnie trafia. Ale extra swięta mi się trafiły. !TAZ !TAZ Ja też sezonu skuterowego nie zamykam - taka przewaga małego rollera nad ciężkim maksiskuterem/motocyklem (motocyklowi pozwoliłem już zapa?ć w sen zimowy). Kuruj się, Jacku, i do rychłego zobaczenia w Dwóch Kołach.
jagroski Opublikowano 27 Grudnia 2006 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Tak Januszku czynię i chciałbym jeszcze w tym roku wpa?ć. Do kółek oczywi?cie, a nie z kobiet?.
sentek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 1 stycznia temperatura osi?gnie nawet 10 (słownie: dziesięć) stopni! !piwko Bardzo mnie ciesz? takie prognozy, ale niestety na dzisiejsz? noc dla Warszawy ICM zapowiada opady ?niegu, więc jutro raczej nic nie będzie z !scooter !piwko
gumis Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 no i w okolicy dębicy sypnęło !scooter burgman chyba pójdzie w sen zimowy no chyba że sprawdzi się im te 10+ stopnia na 1 stycznia !piwko
sentek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Niestety rano w Otwocku też było biało i Burgi został w garażu. Po drodze do pracy patrz?c przez okienko autobusu ( !piwko ) widziałem głównie wodę na jezdni i teraz trochę żałuję, że jednak nie skusiłem się na !scooter
Gość Melon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 podobnie we wrocku - wczoraj sypneło a dzi? zamarzło i jazda nie byłaby już przyjemna. Ale mamy jednego - jedn? tward? - Karolina czy nadal ?migasz swoj? maszyn??
Administrator Artix Opublikowano 29 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 29 Grudnia 2006 A ja az do 2 I 2007 zakonczylem sezon motocyklowy, no w sumie i sezon motocyklowy 2006 trwal do konca 2006. !scooter Niestety kioskiem po sliskiej jezdni jezdzi sie bardzo trudno i niebezpiecznie wiec wole nie ryzykowac. To nawet nie AN400 ktorego utrzymam w mocnym przechyle. C1 niestety leci mocno na bok.
jagroski Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Artek, a boczne kółka to co, nie dali w zestawie? hi hi hi
Gość Melon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 ...a boczne kółka.... Jagorski przydały się w te?cie nowego k7? hi,hi,hi.
zyzio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wczoraj posmigałem trochę po mie?cie (jakie? 30km) słoneczko było ładne więc pomimo niskiej temperatury i lekkiego ?niegu na poboczach, drogi prawie zupełnie suche Przyszło mi do głowy takie co?: Zimowe rękawiczki na skuter - 200zł Kominiarka i kołnierz - 100zł Zdumione spojrzenia kierowców 4oo patrz?cych jak jedziesz skuterem 30go grudnia - bezcenne
Sympatycy pawel883 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2006 Cze?ć ....jazda jazd? ale pamiętaj żeby Ci żenidło niezamarzło !!! miłego pomykania życzę pawel883
dr.big Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ostatnia jazda byla 30.12 co prawda nie na skucie, ale temperatura wynosila az 3°C -> fajnie pokatac sobie na wymarlej plazy . KLIK PS. 31.12 komputer pokazywal przez dobre 100km az 8 stopni. Czy to nie jakis rekord ?
ciachu Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ostatnia jazda byla 30.12 co prawda nie na skucie, ale temperatura wynosila az 3°C -> fajnie pokatac sobie na wymarlej plazy .KLIK PS. 31.12 komputer pokazywal przez dobre 100km az 8 stopni. Czy to nie jakis rekord ? ... plaża jak plaża, ale jaki motocykl fajny
Sympatycy spinka Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2006 ... plaża jak plaża, ale jaki motocykl fajny sprzęt fajny ale fajniejsze ubranko ... a ile tam muszelek było !!!! w wawie chwilami było +10 tylko ten zaj..... wiatr
Gość Wiwo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam wszystkich współmaniaków i życzę Do Siego Roku! Natkn?łem sie wła?nie na temat jazdy w zimie i chcę powiedzieć, że dla mnie przerwa zimowa może być tylko spowodowana ?niegiem i oblodzeniem lub temperatur? poniżej -10 stopni C. Jeżeli te warunki brzegowe s? spełnione to muszę niestety wyci?gać katamarana. Jak wiadomo, w tym sezonie zima jest wyj?tkowo łaskawa (oby tak do wiosny) i dlatego jeżdżę codziennie, zawsze jest co? do załatwienia na mie?cie, a nawet jak nie ma to sobie wymy?lam . Byłem w czwartek 28 grudnia w Starym Młynie ale niestety, był zamknięty na 4 spusty - ani ?ladu Burgmanii. Oczywi?cie najprzyjemniej się ?miga, gdy jezdnie s? suche co się zdarza nawet do?ć często tej zimy. Ostatnia jazda była dzisiaj, ok. południa, pogoda wy?mienita, cieplutko, słonecznie i sucho!, zrobiłem ok. 40 km po ulicach Warszawy. Pozdrawiam wszystkich twardzieli i do zobaczenia na trasach. Wiwo !sciana
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 8 Stycznia 2007 Byłem w czwartek 28 grudnia w Starym Młynie ale niestety, był zamknięty na 4 spusty - ani ?ladu Burgmanii. Ojj Wiwo... nie czyta się forum Burgmanii... !sciana http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...opic=942&st=255 W ten czwartek byli?my i w przyszły też będziemy
Czesiek17 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 A czemu miałbym przestać ?migać, gdy na dworze + 12 ( w słoneczku ), jezdnia sucha i zapas paliwa po starej cenie. |migamy, dzi? po okolicach Puław, Kazimierza Dolnego i Nałęczowa - 120 km. Oby tak dalej i jak najdłużej. Do wiosny z każdym dniem coraz bliżej!!!! !sciana
Rekomendowane odpowiedzi