Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jeździsz jeszcze dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano
  jagroski napisał(a):
To takie wrażenie robi koreańska pięćsetka, że się spociłe???? :D

;) !sciana :D

To też :D

Ty lepiej nie marudĽ tylko zbieraj się i wykonuj ruchy w kierunku Starego Młyna !bicz

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jagroski

26

• Artix

17

• sentek

7

• Karolina

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zrezygnowałem ze sprzedaży skutera, założyłem zimówki i dalej raduję się jazd? lecz dużo wolniejsz?. !sciana

Opublikowano

ja niestety musze zazimować sprzęt a wła?ciwie zmieniłem i się wyszelepałem z kasy czekam do wiosny żeby na legalu pojeĽdzic brak rejestracji !sciana

pozdrawiam cał? Brać i żeczę szeroko?ci i przyczepno?ci

Opublikowano

U nas pogoda dopisuje, więc sie jeĽdzi- samochód to nie wchodzi w rachubę!

Opublikowano

Moze wreszcie odpowiem na pytanie zadane w temacie wiec

Dzis nie jezdze ale jutro pewnie tak

pozdr

majon

• Sympatycy
Opublikowano

A mnie żal, skuter rozebrany do rosołu a tu taka pogoda....

Trzeba było trochę się wstrzymać z naprawami !sciana

W aucie uruchomiła się klima !bicz , jak widać zimy będ? coraz cieplejsze, może bardziej przypominaj?ce jesień.

Pozdrawiam wszystkich jeżdż?cych i tych co nie moga :D

Grzesiek

Opublikowano

Ale się Topic rozwinoł heheh ja dzi? machnołem niecał? 100, wieczorem mgła opadła i już było strasznie ?lisko. Oby tak dalej Panowie, do niedzieli ma być pogoda bardzo ładna !sciana

Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

A ja dzis po spocie w Starym Mlynie przez 2-3 km walczylem z zaparowana szyba od srodka w C1 !sciana ehh nadmuch zadzialal nie co pozniej. Jezdze jednak i i tylko snieg jest w stanie mnie powstrzymac.

Opublikowano

Pogoda dzi? Nas wszystkich dopie?ciła ... dzięki temu w Młynie było kilka skuterów, powiem nawet było Ciut przy ciepło .... jak na ten czaso-okres !bicz , w pełnym ubranku jesiennym było mi lekko za ciepło .... ale taka przejażdżka póĽn? jesieni? to miodzio .... oby zima trwała tylko w grudniu ... a od stycznia nowy sezon 2007 !sciana .

Pozdrawiam

Opublikowano

Chyba się jutro bujnę Ypk? do pracy ...

Czas na wymianę oleju i przewietrzenie skuterka !sciana

Opublikowano

Ja wczoraj po robocie tez kożystalem z dobrej pogody. Niestety wcze?nie robi się teraz ciemno i no i miałem jazdę rodem z 7 bram piekiel. W lasach w okolicy lotniska w Pyrzowicach zastał mnie mrok i ciezka mgła tak do wysokosci 3 m. Mleko takie ze na jakie? 5 może 10 metrow bylo widać. Szyba w skucie i w kasku zawilgocona a ja jechałem 30 na godzine i wypatrywalem kiedy będzie jaski? zakręt. Niezły klimat: ciemno, ?rodek lasu i ta mgła. Kiedy wyjechało się na jaki? pagórek widok był super. Sciel?ca się pod nogami mgła i tylko jakie? drzewa i krzaki wystaj?ce ponad ni?. Szkoda, że nie miałem aparatu.

Opublikowano
  rafalek13c napisał(a):
Niestety wcze?nie robi się teraz ciemno i no i miałem jazdę rodem z 7 bram piekiel. W lasach w okolicy lotniska w Pyrzowicach zastał mnie mrok i ciezka mgła tak do wysokosci 3 m. Mleko takie ze na jakie? 5 może 10 metrow bylo widać.

Może kto? sprzedaje radary do montażu na !holiday , w tym przypadku byłby idealny, albo kamerę podczerwieni - byłoby jak w nowoczesnych samochodach z kamer? cofania tylko skierowan? do przodu !OKK ;)

Pozdr.

APTO !piwko

Opublikowano

Ja dzi? nieco skromnie ... tylko 200km !piwko a dzień jeszcze dłuuugi !holiday

Opublikowano

Malo czasu ale 150km zrobilem dzis a we weekend wybieram sie na przejazdzke moze jakies 500km zeby nie przesadzic.Kto zaprasza i gdzie?????

pozdr

majon

Opublikowano

I ja dzi? "przebujałem" YPkę z 3miasta do Darłówka. Niestety biedaczka ci?gle niedomaga, ale jazda była przednia. Czekam na odrobinę słońca bo jeszcze nie zamierzam zamykać sezonu.

Opublikowano

Ja nadal jeżdże (to tak gwoli przypmnienia się). !OKK

Opublikowano

A ja dzi? odwaliłem piękny numer ...

Poszedłem do garażu odpaliłem skuter, wyci?głem i my?lałem że po?migam, ale poszedłem do garażu wyci?głem rower i to mnie bardziej skusiło do jazdy !tut

Zrobiłem 71.29km (oczywi?cie na rowerku, a skuter dalej stoi) !OKK

Opublikowano
  siwy napisał(a):

Poszedłem do garażu odpaliłem skuter, wyci?głem i my?lałem że po?migam, ale poszedłem do garażu wyci?głem rower i to mnie bardziej skusiło do jazdy !tut

No niezły numer, zapomniałe? zgasić skuter... !OKK

Opublikowano

Jeszcze sie kręcę , co prawda dookola komina , !OKK ale jest frajda .

Opublikowano

A ja dzi? sprzedałem swojego Burgmana i narazie kupiełm sobie Honde Silwer Wind w skali 1:18 !OKK

Opublikowano

Wczoraj zrobiłam 221 km..i fajnie było choc troche r?czki marzna :D

Dzi? raczej nie pojerzdzę za duża mgła ,cały czas wisi nad Poznaniem i wyj?c z domu się nawet nie che :D

Opublikowano
  siwy napisał(a):

Poszedłem do garażu odpaliłem skuter, wyci?głem i my?lałem że po?migam, ale poszedłem do garażu wyci?głem rower i to mnie bardziej skusiło do jazdy :D

Zrobiłem 71.29km (oczywi?cie na rowerku, a skuter dalej stoi) :D

Rowery to chyba na innym forum :D i s? cholernie męcz?ce i dobre dla tych co siodełka nie uznaj?. Feeeeeeee :D

• Sympatycy
Opublikowano

Sobota - spacer 121 km

Niedziela - 210 km, w tym objechana dookoła |lęża w towarzystwie przyjacół z KS Wrocław - Gonzo (Helix), Jędrek (X9), Darek (B400)... Super widoki, super pogoda - słońce, czyste niebo...

Opublikowano

Wczoraj jakies 150 km a dzis trasa Kielce - Lodz i nazat :D czyli nie cale 400 km.

pozdr

majon

Opublikowano

Dzi? z okazji ładnej pogody :-) zrobili?my trasę Gdańsk - Władysławowo, obiadek, Władysławowo - Gdańsk. Razem ok 120 km.

Możecie być spokojni, Bałtyk jest na swoim miejscu... ;-)