Gość Michal88 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 W Poznaniu dzisiaj dopiero pierwszy dzień jak suche s? jezdnie. Wiatr słaby więc można pojeĽdzić Jeżeli zim? będ? temperatury wiosenne to jestem za ociepleniem klimatu !sciana
Gość Wiwo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 To do Mariusza. Masz rację, wytyk mi się należał, bo faktycznie dawno nie zagl?dałem na Forum. Ale chętnie się dowiem dok?d w takim razie, je?li nie do Starego Młyna mam przy?migać, bo oba Burgmany trzymam pod par? !sciana Pozdrawiam serdecznie, Wiwo
dacja Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 To do Mariusza. Masz rację, wytyk mi się należał, bo faktycznie dawno nie zagl?dałem na Forum. Ale chętnie się dowiem dok?d w takim razie, je?li nie do Starego Młyna mam przy?migać, bo oba Burgmany trzymam pod par? !sciana Pozdrawiam serdecznie, Wiwo Do Starego Młyna.. Wiwo - jak zawsze / Kiedy? pamiętam,że kolega Daro trafił do Starego Młynka...
ionel Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 W Poznaniu dzisiaj dopiero pierwszy dzień jak suche s? jezdnie. Wła?nie chciałem pisać to samo: po tygodniu deszczu i ogólnej mglisto-dżdżystej wilgoci przy temp. +4/+6 dzi? sucho słonecznie i wyj?tkowo ciepło jak na styczeń, bo aż +9! Będzie trzeba się zastanowić, czy nie odebrać skuterka odstawionego 20.XII do zazimowania i nie zacz?ć znów ?migać po mie?cie !sciana
Gość Melon Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 wrocław +9 rano było okrej póĽniej mały deszczyk a teraz jest znowu ładnie.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Stycznia 2007 Cze?c Dzi? zrobiłem małe kółko(50km),warto tyrać dla tych chwil ! W Jastrzębiu sucho do godziny 15:00potem mała mżawka temperatura od 7 do9 pawel883
sentek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 A dzisiaj rano to już wiosn? powiało ... W Wawie 12 st.
Gość Estelle Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 I ja skorzystałam z okazji, podkradłam kluczyk do garażu [ ech, jeszcze nie dorobiłam sie swojego ] i po?migałam troszkę !scooter Tylko po zmroku się ... zimno robi, brrr... Parafrazuj?c reklamę: prawie jak Włochy
Gość Melon Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 We Wrocku 11 było w nocy w dzień to nawet do 14 ma doj?ć.
Gość PCX Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Na termometrze 17 stopni ... drogi suche aż po Horyzont ... prawie kompletny brak wiatru ... Żyć nie umierać !scooter
jagroski Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 LUDZIE, pal licho nawrót choroby, od wczoraj jeżdżę, chyba przeżyję hi hi hi. !scooter
dr.big Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Kurcze, nawet czasami latem miewalem gorsza pogode na 2oo . Lekkie slonce, sucho, temp. ok. 15°C. To chyba nie zima !scooter ?
brzoza Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dzi? bylo po prostu luk?usowo ,po południu wysuszyło drogi i tak jako? letnio się zrobiło. Grzech nie skorzystać
zyzio Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja jestem cały czas "na chodzie" Wczoraj po pracy zabrałem się na dworze za szorowanie Burgera potem było woskowanie, cokpit, polerka chromu potem to samo zrobiłem z małym kymcowym i czułem się jakbym wytargał sprzety z garazu i szykował do wiosennego sezonu po zimie hehe 13stC... no bajka po prostu A w nocy lało i rano jak sobie pomy?lałem że mam nieskazitelnie czystym Burgiem jechać do roboty przez te wszystkie kałuże i błota to pojechałem autem !holiday Na szczęscie do popołudnia przeschło i wszystkie sprawy popołudniowe na mie?cie już załatwiałem na 2oo !OK !tut
Sympatycy Kubo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2007 Hehe... A ja tak czytałem te Wasze szczę?liwe wiadomo?ci i nie pisałem nic, bo NIE JE?DZIŁEM i zżerało Mnie to straszliwie... Ale ogłaszam wszem i wobec, że dzi? DOJECHAŁ SILNIK z Niemcowni... Piekny 2004Rok... 1600km przebiegu... Jutro i w sobotę jest "przeszczepiany", po czym wracam do domu na 2oo... I dodatkowo chciałbym złożyć o?wiadczenie. Otóż NIEZALEŻNIE od pogody, czy będzie słońce, czy deszcz i wichury, w sobotę wracam SV'k? z Krakowa do domu... A w niedzielę wybieram się spowrotem na kraków na WO|P'a, bo organizujemy wyjazd na rynek Krakowski i zbiórkę pieni?zków... Także w końcu będę mógł się pochwalić jak to pojeĽdziłem... Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie...(super szczę?liwy)Kuba vel.Wypłosz !tut P.S. Uprzedzaj?c pytania... Nie pytajcie CZEMU w/w było potrzebne !OK ... Przynajmniej nie w tym w?tku !holiday
Gość duke75 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ciao! Tak własnie pomy?lałem,że jak powstawały pierwsze posty tego tematu w listopadzie nikt nawet nie pomy?lał że będziemy mieć tak? pogodę w połowie stycznia. Dla nas to bomba ale z drugiej strony powiem Wam, ze martwię się o te przyrodę... Ja jeżdżę codziennie do pracy( tam i spowrotem ok. 20km) i nawet kilka dni temu ?lizga zaliczyłem (o czym pewnie czytali?ie w temacie obok). Na motocykl taka pogoda nienajlepsza ale na skuta- no problem. Wreszcie mogę jeĽdzić prawie cały rok. Pozdrawiam
Gość Melon Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witam, Dzi? jakie? 180 km udało mi się nakręcić - było fajnie tylko problematyczny był silny boczny wiatr, który pojawiał się i znikał co powodowało nieprzyjemne popychanie skuta oraz konieczno?ć jazdy na wprost z pochłem. Ale ogólnie pogoda perfekcyjna ~ 13stC - na pocz?tku mały krople deszczu ale póĽniej gdzie? zgineły.
Klubowicze Karolina Opublikowano 25 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2007 No dobra - nie mogłam się dzisiaj powstrzymać i pojechałam około południa moim Burgim na uczelnię Bardziej z ciekawo?ci - bo na pewno autem byłabym tak samo szybko albo szybciej. Choć "szybko" to nie jest w tym wypadku dobre słowo, gdyż jechałam raczej powoli i bardzo, a nawet przesadnie ostrożnie - ale chyba nie doceniałam moich SnowTex'ów, ponieważ ani razu nie znalazłam się w niebezpiecznej sytuacji (a jestem pewna że to dzięki nim). Generalnie podobało mi się i jazda nawet w takich warunkach jak teraz sprawiła mi przyjemno?ć Tylko że kto? z KS Wrocław mnie widział (ogłosił to na forum) i wydało się, że jestem "nienormalna" Więc chyba już nie ma sensu tego ukrywać...
Olsen Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 No dobra - nie mogłam się dzisiaj powstrzymać i pojechałam około południa moim Burgim na uczelnię !w00t Bardziej z ciekawo?ci - bo na pewno autem byłabym tak samo szybko albo szybciej. Choć "szybko" to nie jest w tym wypadku dobre słowo, gdyż jechałam raczej powoli i bardzo, a nawet przesadnie ostrożnie - ale chyba nie doceniałam moich SnowTex'ów, ponieważ ani razu nie znalazłam się w niebezpiecznej sytuacji (a jestem pewna że to dzięki nim). He, he, Snowteksy czyni? cuda. !w00t A tak poważnie, to staram się ich nie przeceniać (mam założone w skuterze, jednak bez lamelek [model K 58], gdyż opon zimowych z lamelkami nie było w moim rozmiarze !w00t ) i w warunkach zimowych zawsze jeżdżę ze zdwojon? ostrożno?ci?.
BRODATY MIKE Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 !w00t !w00t !w00t moj niestety w serwisie... nadal
Walter44 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czy kto? może napisać parę słów na temat wspomnianych snowtexów?
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czy kto? może napisać parę słów na temat wspomnianych snowtexów? looknij sobie tutaj sklep internetowy z oponami do sqtrów pozdro Proponuje google !w00t
Klubowicze Profesor Opublikowano 26 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2007 w Kaliszu można pojeĽdzić ale na nartach - biało po horyzont
Klubowicze Karolina Opublikowano 26 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czy kto? może napisać parę słów na temat wspomnianych snowtexów? Opony te s? bardzo miękkie, dlatego ich przyczepno?ć w niskich temperaturach jest doskonała. Ale za to gdy robi się cieplej, czyli powyżej 10 stopni, ?cieraj? się szybko i lepiej po prostu je wtedy zdj?ć. Poza tym opony te maj? głęboki bieżnik, dzięki czemu ?wietnie spisuj? się w deszczu. Ja zeszł? zimę przejeĽdziłam na nich 50' jako kurier, robi?c ok. 100 km dziennie po mie?cie w każd? pogodę i tylko dwa razy udało mi się wprowadzić skuter w lekki po?lizg przy bardzo awaryjnym hamowaniu. Także z czystym sumieniem polecam je każdemu.
Gość Melon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Pytanie, czy takie oponki można również założyć na boczne kółeczka zabezpieczaj?ce przed wywrotk?? Wtedy to nie ma mocnych - można ?migać nawet pod górkę na wielkiej krokwi.
Rekomendowane odpowiedzi