mario3101 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Super pogoda super biegi
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2015 Panowie, jakie mieliście międzyczasy na 10K ? Marcin, po 10K było dokładnie 48:06. Serdecznie wszystkim dziękuję za miłe słowa. To był naprawdę piękny słoneczno Gliwice/deszczowy Warszawa dzień. Teraz chwila rozbratu z bieganiem. Trzeba nóżkę podleczyć. W środę podczas ostatniego treningu był symptom, że dziś może być coś "nie tak". Zmora wróciła. Postanowiłem jednak zmierzyć się z bólem i ... wygrałem tzn. dobiegłem do mety tyle, że wolniej. Czasami tak trzeba. Spróbuje jeszcze powalczyć 11/11 na 10K. Są już plany na przyszły rok - jak zdrowie pozwoli powalczę o wyższą stawkę. Do zobaczenia i jeszcze raz dziekuję za doping podczas całego sezonu 2015. Teraz zostało czekać na okolicznościowy medalion Korony Półmaratonów Polski. Oto " części" składowe:
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2015 Panowie gratuluję super wyników. Piootr super zestawik medali
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2015 Piootrze, na pewno sam dobrze wiesz, że niewyleczone kontuzje lubią się odnawiać. Powinieneś przystopować teraz z treningiem biegowym i ewentualnie skupić na ćwiczeniach np w wodzie (w odciążeniu). Masz przygotowany jakiś plan? Korzystasz z zabiegów fizykalnych (fizjoterapia)?
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2015 Piootrze, na pewno sam dobrze wiesz, że niewyleczone kontuzje lubią się odnawiać. Powinieneś przystopować teraz z treningiem biegowym i ewentualnie skupić na ćwiczeniach np w wodzie (w odciążeniu). Masz przygotowany jakiś plan? Korzystasz z zabiegów fizykalnych (fizjoterapia)? KriSSo, szczęście, że to inna kontuzja niż ta jaką miałem po wiosennym Orlen Warsaw Marathon. Tamtą wyleczyłem. Za tą, którą mam teraz, po analizie, winię trening ... rowerowy. Był taki dzień na początku października w którym "z marszu", w szybkim jak dla mnie tempie ( średnio około 24 km/h) zrobiłem jednorazowo 50 km roweremwłaśnie. Jak wiemy podczas jazdy rowerem pracują inne partie mięśni. Na mój "nos" to właśnie jest przyczyna mojej wczorajszej niedyspozycji. Jeszcze w tym tygodniu będę się widział z "moim" ortopedą. Na pewno coś poradzi. Dziś już jest znacznie lepiej, nadal smarowanie na przemian z "ice pack'iem" na bolące miejsce. Na razie odpoczywam od biegania, ale ile wytrzymam nie wiem. Panowie gratuluję super wyników. Piootr super zestawik medali Zenek, to nie wszystko, ponad 2 razy tyle tego żelastwa uzbierałem w tym roku :-) Zazdroszczę Ci udziału w 2 PZU Cracovia Półmaratonie Królewskim. To już w najbliższą sobotę. Miałem chęć na taki biegowy spontan, nadal jestem zapisany, ale nie "opłacony". Niestety po wczorajszej niedyspozycji pozostanie mi tylko Ci kibicować. Koniecznie podaj tu na forum swój numer startowy. Trzymamy kciuki !
radi Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 U mnie , kolejny pakiet odebrany :-)) 27 Bieg Niepodległości tuż tuż :-)) 11-11-2015 start :-)) Pozdrawiam Radi :-)))
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2015 Radi. Wywołałeś mnie do odpowiedzi. Po raz czwarty z rzędu rownież wystartuję w tym bardzo patriotycznym biegu. Zostały 3 tygodnie i myślę, że do tego czasu po kontuzji będzie tylko wspomnienie. Zatem będzie nas tam trzech wraz z xMarcinx
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2015 Gratulacje dla naszych biegaczy. Niestety nie mogłem Was dopingować. Wasze wyniki świadczą o tym, że to już nie zabawa lecz wyczyn, którym też można się bawić. Brawo!!!
radi Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Piknie Piootr . Zatem Powodzonka w regeneracji :-)))) Pozdrawiam Radi :-))) Patryk to jest jak narkotyk , chodź nie mam doświadczenia :-))) powiem że strasznie uzależnia . Ciągle chcesz więcej i dalej :-))). Pozdrawiam Radi :-)))
Sympatycy Zenek Opublikowano 20 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2015 Koniecznie podaj tu na forum swój numer startowy. Trzymamy kciuki ! Mój numer startowy to 3881. Pakiet startowy odbiorę dopiero przed biegiem.
radi Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Siemka Wczoraj wieczorkiem przejrzałem swoje małe wyczyny :-))) Ten najważniejszy bieg w kwietniu :-)) Moja skromna kolekcja : Pozdrawiam Radi :-)))
Sympatycy Zenek Opublikowano 22 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2015 Pakiet startowy już odebrałem . Teraz już tylko do soboty
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 Zenek, będziemy Cię śledzić "na żywo". Powodzenia na zawodach. Pamiętaj nie szarżuj od początku. Ustal sobie tempo i staraj się je utrzymać do 18-19 km. Potem - jak coś w nogach zostanie - ogień !!! To tak z cyklu " wujek dobra rada". Trzymaj się chłopaku !
Sympatycy Zenek Opublikowano 23 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2015 Dzięki Piootr. Wszystkie rady doświadczonych biegaczy mile widziane. Już mam lekki stresik przed biegiem
Klubowicze Ewik Opublikowano 24 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2015 Trzymam kciuki Super, że grupa biegaczy powiększa się
Sympatycy Zenek Opublikowano 24 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2015 No i udało się, nie tylko dobiec a nawet poprawić "życiówkę" - czas 1:56:06.
Sympatycy Miętus Opublikowano 24 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2015 Brawo kolego, świetny czas. Rozmienić 2h na takim dystansie można tylko pozazdrościć kondycji.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2015 Zenek gratulacje
Klubowicze Trebor Opublikowano 24 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2015 Gratulacje Zenek za ukończenie i życiówkę
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2015 Zenku, gratuluje życiówki. Uwierz, wiem co to znaczy. Myślałem, że dzięki aplikacji mobilnej będę mógł śledzić Cię dziś na trasie biegu. Niestety nie była dostępna ;-( Pamietam swój 1. PZU Cracovia Półmaraton Królewski. Świetna organizacja, przepiękna trasa, Rynek i pobita wtedy życiówka 1:45:10 ! W 2017 roku wracam na "połówkę" do Krakowa. Może xMarcinX też pojedzie ?
radi Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Gratulacje !!! Życióweczka jak sie należy . Wielka Piona !!! U mnie dyszka w sobotę 53:24 :-)) . Pozdrawiam Radi :-)))
Sympatycy Zenek Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 Dzieki za słowa uznania i za trzymane kciuki. Troszkę nogi dzis bolą ale witaminka W wszystko leczy (wiem mało sportowo ale czasem trzeba ) Chłopski jak bedziecie biegli (i nietylko) w krk to zapraszam. Pozdro.
Klubowicze Ewik Opublikowano 26 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2015 Zenek gratuluje wyniku, brawo
GadekW Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Dzisiaj w pięknej pogodzie został zdobyty Ustroń. 26 Bieg Legionów na 10 km uważam za zakończony. Meta została osiągnięta z czasem 40.50. Po cichu liczyłem na zejście poniżej 40 minut, ale przy obecnej formie niestety nie osiągalne. Tempo 4.0 udało mi się dotrzymać do 7 kilometra, a potem to już walka o przetrwanie. To jeszcze na pewno nie ostatnie słowo...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Wojtuś BRAWO
Rekomendowane odpowiedzi