Sympatycy Miętus Opublikowano 6 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2015 Brawo Piotrze, gratuluję - świetny wynik
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2015 Gratki Piotrze !!! Jak tak dalej pojdzie to i ty wystartujesz w Iron'ie. Takie rzeczy zaczynaja zie od kibicowania
Gieńka Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Super Piotruś. Trzymam kciuki za następne biegi.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2015 A w najbliższą niedzielę robię lekki 10 km rozruch na moście Północnym. Start o 11:00. Jak ktoś ma czas pokibicować to tradycyjnie zapraszam. Trasa ma wyglądać następująco:
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2015 A więc zabawy w bieganie ciąg dalszy. Z kronikarskiego obowiązku melduję wykonanie zadania. "Bieg przez Most" zaliczony z przyzwoitym czasem 47:20, to jest o 33 gorzej od mojego rekordu życiowego na dystansie 10 km. Generalnie jestem zadowolony. Chwila przed startem: I już na mecie Kolejny krążek do kolekcji krążków Teraz żarty się skończyły. Za 2 tygodnie bieg sezonu - 37. PZU Maraton Warszawski, a brać Burgmanijna będzie się bawiła na Mierzei. Ehhh...
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 13 Września 2015 Użytkownicy Opublikowano 13 Września 2015 Gratulacje chłopie Czyli biegł mi pod oknem.....gdybym wiedział wcześniej to szklankę wody bym Ci z domu wyniósł Jeszcze raz gratulacje
Sympatycy irasko Opublikowano 13 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2015 Za 2 tygodnie bieg sezonu - 37. PZU Maraton Warszawski, a brać Burgmanijna będzie się bawiła na Mierzei. Ehhh... Piotruś, nie wszyscy. Do zobaczenia na trasie. Zwycięstwa życzę.
GadekW Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Piotr, gratuluje wyniku. Teraz już życiówki masz pewnie wyśrubowane i coraz ciężej poprawiać, za to jak się poprawi to satysfakcja podwójna... Ja dzisiaj opłaciłem Gliwice, a wracam do startów biegowych 11 października w rodzinnych Żorach na 10 km. Może przyjdziesz na rozgrzewkę przed Gliwicami?
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2015 Piotr, gratuluje wyniku. Teraz już życiówki masz pewnie wyśrubowane i coraz ciężej poprawiać, za to jak się poprawi to satysfakcja Może przyjdziesz na rozgrzewkę przed Gliwicami? Dziekuję wszystkim za dobre słowo. Fakt, coraz trudniej bić życiowki. Trzeba się wzbić na wyżyny ... Wojtku, do Gliwic zamierzam przyjechać dzień wcześniej, w sobotę, a spać mam zamiar w Hotel Diament Płaza Gliwice. Zadzwonimy się. 37 PZU Maraton Warszawski odbedzie się w niedzielę 27 września. Zapraszam Brać Burgmanijną do kibicowania. Dziś zamieszczam mapkę trasy biegu. Inne info wkrótce.
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2015 Jestem pod wrażeniem. Co to znaczy młodość . Gratulacje Piotr !!
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2015 Piotr gratuluje , ostatnio masz bardzo napięty grafik z biegami
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2015 Cześć z Was baluje na Mierzei, a ja już za Dziś odebrałem pakiet startowy (bardzo ładna koszulka Adidas) Meta na płycie głównej Stadionu Narodowego ( na foto przygotowania) Oczywiście sprawdziłem czy moje nazwisko Figuruje na olbrzymim plakacie FB A więc nie pozostaje nic innego aby w niedzielę powalczyć o jak najlepszy wynik Zapraszam wszystkich do kibicowania wszystkim maratończykom Dla przypomnienia mapka z trasą
Dunaj Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Piootr,upewnij się czy na pewno to Ty jesteś na liście? Tam chyba zaszła jakaś kosmiczna pomyłka : Piotr a nie Piootr. Tak czy inaczej powodzenia.
Sympatycy irasko Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Śledzimy każdy kilometr. Brawooo Piotruś
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Połowa maratonu, Piootr w pełni sił
Sympatycy irasko Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Piotrek. Połowa za Tobą. Super.
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 25 kilometr, czas na obiad
Sympatycy irasko Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Trzecia dziesiątka rozpoczęta. 3/4 trasy w nogach. Pięknie!!!!
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 33 kilometr https://vimeo.com/140562436
Sympatycy irasko Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Ostatnia prosta. Piotrze gazuuuu!!! 40-stka za Tobą. Owacje na stojąco. Brawo Brawo Brawo!!!!
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Bieg ukończony. Piootr przebiegł metę tak szybko, że nie zdążyłem cyknąć fotki.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Września 2015 Administrator Opublikowano 27 Września 2015 Gratulacje Piootrek Ps. Dym z podeszwy idzie
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Medal zdobyty, GRATULACJE!!!
Rekomendowane odpowiedzi