Sysgone Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Brawo :-) To teraz pora na zakupy. Np. coś takiego:
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Moje maratońskie na razie dumnie wiszą na ... lampie. Jak tak dalej pójdzie to w tym roku jeszcze 3 dojdą. Wtedy kupię wieszak. W niedzielę w Warszawie Narodowe Święto Biegania pod patronatem Orlenu. Biegnie ktoś maraton lub dyszkę ?
grzesiuk Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jadę dzisiaj po pakiet startowy na 10. Mogę odebrać przy okazji komuś z poza Wawy.
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Po dzisiejszym wybieganku (16 km) taką sobie fotkę koło domku strzeliłem. 21 km niedzielnego OWM mam na przeciwko swoich okien. Wszystkim biegaczom życzę powodzenia i osiągnięcia założonych celów.
Klubowicze lamus Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 no to i ja się pochwalę "życiówką" pierwszy maraton - ukończyłem 5:01 Jest jeszcze nad czym popracować.
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Lamus, gratuluję i witam w szacownym gronie maratończyków. ---- Wojtku, ja dziś nie biegłem. Kraków czeka za 2 tyg.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Widzę że Was przybywa :) :) Gratuluję Lamus
IgnisDriver Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 biegłem dychę na Orlenie - 57:02 min (moja życiówka)
grzesiuk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Gratulacje dla Ignisa i Lamusa za życiówki na Orlenie. Moje 59 min na dyche to życiowy czas ale najgorszy. Jest co poprawiać.
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Panowie, wyniki same przyjdą. Grunt, że się ruszacie. Zresztą, czy te czasy są najważniejsze ? Dla mnie nie. Liczy się dobra zabawa i zdrowie - przy okazji.
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gratuluje podjęcia takich wyzwań, coraz więcej biegających Burgmaniaków
GadekW Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Gratulacje dla wszystkich którzy wychodzą z domu żeby się poruszać. Zgadzam się z Piotrem, wyniki wynikami i jest to jakiś odnośnik formy, ale wychodząc z domu na bieganie już jesteśmy zwycięzcami. Ja w sobotę wystartowałem w pierwszym w w tym roku półmaratonie rolkowym w Grodzisku Wkp. Cieszę się, bo kondycyjnie wytrzymałem i jest to dobry prognostyk przed rolkowym Cracovia Maratonem. Miejsce 62 na 140 startujących to jakby nie było pierwsza połowa. wyniki parę fotek: z moim najwierniejszym kibicem rozgrzewka przed startem piloci...tylko tacy nadążają za nami jedna z licznych ucieczek... jazda w pociągu... i już na czele... osiągnąłem metę... zmęczony ale szczęśliwy i z medalem na piersi przyodziany w klubową koszulkę... Burgmania jest wszędzie. W sobotę sprint na 9 km w Skawinie. 3majcie kciuki
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2016 Brawo Wojtek!!! oby tak dalej. !
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2016 oj Ty zakręcony człowieku gratulacje
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2016 Gratuluję Wojtku, idziesz jak zły ! Do zobaczenia w Krakowie.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Brawo Wojtku gratulacje .
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2016 Wojtek doskonale brawo, brawo, brawo......
Administrator xmarcinx Opublikowano 4 Maja 2016 Administrator Opublikowano 4 Maja 2016 Ja jedynie wspomnę, że wczoraj pobiegłem swój drugi Bieg Konstytucji. Biegłem z synem i jego kuzynem, oni mieli bardzo dobre czasy, a ja stary dziad miałem czas niegodny upublicznienia w tym wątku. Zdobyłem banana, bardzo mi smakował.
JuStA Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Marcinie gratulacje. Nie ważny wynik, ważne, że Ci się chciało ruszyć i jeszcze ten banan na twarzy
Rekomendowane odpowiedzi