Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Wojtek, gratuluje i jak pięknie prezentujesz się w klubowej koszulce
Klubowicze KasiaP Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Wojtek gratulacje!
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Gratulacje! Miałbym bliżej, podjechał bym pokibicować. No i gdybym wiedział o imprezie.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Zachodniopomorskie również składa serdeczne gratulacje !. Brawo
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Wojtku, gratulacje ! Wynik zacny, a dla mnie na razie nieosiągalny.
GadekW Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 A jak tam Twoja kontuzja? wyleczona?
Administrator xmarcinx Opublikowano 7 Listopada 2015 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2015 Takie tempo to ja mam przy krótkim sprincie. Czapka z głowy. W środę ja będę walczył o przetrwanie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2015 A jak tam Twoja kontuzja? wyleczona? Nie chcę się żalić, ale dobrze nie jest. Po Gliwicach troszkę odpocząłem od biegania (10 dni) i po konsultacji z ortopedą zacząłem delikatne treningi. Niestety w połowie ubiegłego tygodnia pojawiło się w prawym kolanie delikatne kłucie. Wizyta u ortopedy, zaordynowany rezonans magnetyczny kolana prawego. Zrobiłem badanie w piątek. Wynik opisowy odbieram jutro. Obawiam się, że 11 listopada przyjadę tylko pokibicować uczestnikom Biegu Niepodległości, a swój pakiet startowy oddam. Pozdrawiam
radi Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzisiejszy Bieg Niepodległości zaliczony czasem 52:47 :-)) Pozdrawiam Radi :-)))
Administrator xmarcinx Opublikowano 11 Listopada 2015 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2015 U mnie dziś było ciekawie. Nieoczekiwanie wyszedł mi najprzyjemniejszy bieg w "karierze". Pewnie dlatego, że się na nic poza ukończeniem nie nastawiałem. Od samego początku biegłem swoim tempem i nie dałem się wciągnąć w pogoń za odjeżdżającym peletonem. Poza tym pierwszy raz miałem ze sobą żel energetyczny. Przekąsiłem na piątym kilometrze, popiłem wodą i w sumie trochę to pomogło. Dobiegłem jednym ciągiem w równym tempie a wynik miałem gorszy od życiówki o zaledwie 14 sekund!
GadekW Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Gratuluje chłopaki ukończenia i wyników. Brawo!!!
Sympatycy Miętus Opublikowano 11 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2015 Brawo, gratuluje Wszystkim uczestnikom :-)
radi Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Gratki Marcin Pozdrawiam Radi :-)))
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 No dobra, ja też napiszę bo chyba brakuje tu mojego wpisu. Wystartowałem pełen obaw czy noga wytrzyma. Biegłem równym tempem 5 min/ km, tak aby nie przeszarżować. Udało się. Czas 50 min 39 sekund. Kontuzja prawej nogi, (nazywam ją "Gliwicką") odezwała się pomiędzy 6 a 7 kilometrem i z każdym krokiem ból wzrastał. Wyjątkowo cieszę się z tej 'Dziesiątki. Że dałem radę i że patriotycznie. Jutro idę z wynikiem rezonansu do ortopedy. Zobaczymy jaki będzie "wyrok". Gratuluję wszystkim uczestnikom wyników.
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Gratulacje dla biegaczy Ps. Jadąc na spotkanie przed paradą musiałem zmienić trasę, bo właśnie biegliście, chwilę poobserwowałem ale żadnego z Was nie wypatrzyłem
GadekW Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dzisiaj po raz pierwszy moja Kacha zaliczyła swój bieg na 10 km. 3 miesiące przygotowań i na start. XI Bieg Barbórkowy w Rybniku ukończyliśmy z czasem 1.02.40. Na mecie radości nie było końca...
Marcin 78 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wojtku wielkie gratulacje dla Kasi dla Ciebie też, że umiałeś dotrzymać tempa żonie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 Kasia wielkie gratulacje :) Wojtuś dla Ciebie też
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nooooooooooooo Kasia gratulacje ! Wojtuś teraz to Ty się pilnuj, bo za niedługo to Cię Kacha przegoni ....
radi Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja dziś biegałem dla dzieci za to w miłym towarzystwie :-)) Pozdrawiam Radi :-)))
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 Gratuluję zarówno Zawodniczce jak i Trenerowi. Cieszę się z Wami ! Mamy pierwszą biegaczkę w rodzinie Burgmanii ! Brawo Kasia ! To co na wiosnę półmaraton ?
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ale fajnie, gratuluje Wam !!! :clapping:
Sympatycy Anton Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2015 Moje gratulacje dla wytrwałych, pełnych nadziei, pozytywnie myślących "niewolników swego hobby". Oczekuję następnych, również pozytywnych wiadomości.
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 Gratuluje wszystkim biegaczom. Specjalne uznanie dla Kasi
Klubowicze MarP Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 Gratulacje dla wszystkich biegaczy. Szczególne uznanie dla Kasi za piękny debiut ? Brawo WY!!! ?
Rekomendowane odpowiedzi