Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Października 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Października 2021 Oj skopiemy oponki, "temu skutru" 👍. 1
Bogusz Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 [mention=14188]Bogusz[/mention] - kurcze, aż musiałem sprawdzić co to za cudo ta Aprilia Scarabeo 500 ale wygląda całkiem całkiem. Dużo koła, fajny silnik a tak się kolega zarzekał że "nigdy więcej" ciągnie wilka do lasu ? Mimo wszystko spróbuję dalej być wilkiem w lesie Hej... :) Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka Oj skopiemy oponki, "temu skutru" .No problem Grzesiek . Obym tylko zdążył z przygotowaniem :) . Ps. Moja jeszcze nie wie , że kupiłem... Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu TapatalkaJak się dowie , będę xpal w kasku :) Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 @Bogusz na spokojnie u mnie też oponki do skopania więc może ciosy rozejdą się łagodniej. 1
Bogusz Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 [mention=14188]Bogusz[/mention] na spokojnie u mnie też oponki do skopania więc może ciosy rozejdą się łagodniej.Mam nadzieję, że się to rozłoży . Ha ha. Do miłego spotkania :) Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka
szupek Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 Kurde, może bym przewietrzył wydech w burgmanie i się przejechał... Może mnie do 17 choroba puści 😉
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Października 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2021 Jest jeszcze trochę czasu, więc się kuruj.
Bogusz Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 Hej. Mam pytanie : szukam moduł sterujący do mojej Aprili Scarabeo 500 , 2007 r . Jezeli ktos wie gdzie moge to dostac bede wdzieczny . W necie szukalem i kupa . Dalem post na forum w technicznym , dalem i tu bo wierze w Wasza moc . Milego i pozdrawiam , dzieki . Ps. Fotke mojego modulu zamieszczam ponizej
tomekstw Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 Zadzwoń tu: https://pl-pl.facebook.com/SkuteryTarnobrzeg/ Mają mnóstwo sprzętu różnej maści na części.
Bogusz Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 Ok. Dzieki za szybkosc . Dzwonie 🙂 Dzieki jeszcze raz . Dzwonilem , i gosc ma poszukac . Dzieki Tomek jeszcze raz 🙂 pzdr
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Października 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Października 2021 "Nadejszła chwila coby" wrócić do spotkań czwartkowych . Proponuję, aby listopadowe spotkanie odbyło się "U Jana", są dwa terminy do wyboru: 18.11.21r. 25.11.21r. Proszę wpisywać, który termin lepiej Wam pasuje, później sprawdzę i "demokratycznie" wybiorę ten 😉, który mi się podoba i zostanie on podany do publicznej wiadomości w odpowiednim wątku 😃. 2
gumis Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Grzesiu właśnie pomyślałem sobie o tych spotkaniach a tu Twój wpis. Mi pasują oba terminy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2021 Akceptuję 😃
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Października 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Października 2021 Od mojej "demokratycznej ankiety"😉 minął tydzień, więc kto chciał, to się wypowiedział 👍. Zatem decyzja została podjęta, "demokratycznie" 😉 przeze mnie "osobistycznie". Szczegóły spotkania podaję w odpowiednim, do tego wątku. 1
tomekstw Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 1 minutę temu, Saper napisał: Od mojej "demokratycznej ankiety"😉 minął tydzień, więc kto chciał, to się wypowiedział 👍. Ewidentnie pchasz się w gips. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Października 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Października 2021 Nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz. Nie boję się 😇, zima idzie, to mogę w gipsie 🤕 odpocząć 😃 . 1
tomekstw Opublikowano 19 Listopada 2021 Opublikowano 19 Listopada 2021 W formie ciekawostki, nawet nie wiedziałem, że się coś takiego buduje. https://dziejesienapodkarpaciu.pl/trwa-budowa-kolejki-linowej-nad-solina-w-bieszczadach-foto-video/
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Listopada 2021 Użytkownicy Opublikowano 19 Listopada 2021 15 minut temu, tomekstw napisał: W formie ciekawostki, nawet nie wiedziałem, że się coś takiego buduje. https://dziejesienapodkarpaciu.pl/trwa-budowa-kolejki-linowej-nad-solina-w-bieszczadach-foto-video/ Teraz to i ja też już wiem 😜 Fajna atrakcja👍
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Listopada 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Listopada 2021 Też uważam, że będzie fajną atrakcją, prognozuję spore kolejki, do tej kolejki.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2021 Eeeeeeeeee jaka to nowość. Już we Wrześniu słupy było widać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Listopada 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Listopada 2021 No kurcze co w tym naszym miasteczku się dzieje 😲 pozamykali wszystkie baseny, czy jak ? 🤔
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Listopada 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Listopada 2021 Praca nóg leży, zawodów nie wygra.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2021 Może ma "sparaliżowane" ( od np alco 😉 ) To wtedy na paraolimpiadę
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Stycznia 2022 Czołem ekipa. 🙂 Jak tam po świętach i sylwestrze ? Ile kg przybyło ? 🤣 A tutaj mały nius do poczytania. No fajnie będzie 😜
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Stycznia 2022 1 godzinę temu, EndriuBis napisał: ... No fajnie będzie Może dla Ciebie, jeszcze trochę i na drodze będę się czuł jak cel na strzelnicy.
Rekomendowane odpowiedzi