Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Grudnia 2015 Co tu tak cicho. Nikt nie ma zdania - mam sam podjąć decyzje
Hipolit Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja się tam dopasuję do większości ogółu. Pomysł nie jest zły. Będzie większy porządek.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Mnie osobiście nazwy tematów nie pszeszkadzają, jakoś to "pokumałem", ale jeżeli zmany mają być, to zgoda. Chociaż temat Cykliczne Spotkania Podkarpatczyków już istnieje, więc można go zostawić na umawianie spotkań towarzysko-barowych, Temat Puk,Puk.. zostawić w spokoju i "skazać na zapomnienie", a temat Cykliczne wycieczki Podkarpatczyków po prostu założyć nowy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Grudnia 2015 OK, może być.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2015 ... Temat Puk,Puk.. zostawić w spokoju i "skazać na zapomnienie", ... Przyszło mi jeszcze do głowy, że zamiast temat "skazywać na zapomnienie" można go wykorzystać na "pitu, pitu - gadu, gadu".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2015 "pitu, pitu" powiadasz no dobre może być
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Grudnia 2015 W dzień Bożego Narodzenia, wszyscy wokół ślą życzenia. Lista życzeń bardzo długa, czy spamiętać mi się uda? Zdrowia, szczęścia pomyślności, niech się trafi karp bez ości, by w ten wigilijny czas nic nie kuło w gardło Was. Spod choinki niech wysypie się prezentów worek cały, a świat wokół niech przez chwilę chociaż będzie śnieżno biały. Panowie - Wszystkiego co najlepsze
Gość Paulek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zdrowych,spokojnych Świąt a w wigilie bedzie mozna posmigac wiec szerokosci jak ktos bedzie zawijał asfalt pod kołami
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok. Niech się życie z górki toczy, niech Wam wiatr nie wieje w oczy. Spełnienia marzeń, wielu pięknych wrażeń.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Stycznia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Żyjecie ? Czy wszyscy zamarzli ? Chciałem zaraportować do Administracji o zmianę nazwy tego tematu na : " Luźne gatki - podkarpackie " - ale źle mi się to skojażyło Macie jakieś propozycje ? Gumiś - czy "Moc już się przebudziła"
gumis Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Moc się przebudziła i polecam! właśnie wczoraj miałem coś tu pisać czy żyjecie czy co? za nie całe dwa tygodnie widzimy się w Dębicy może ktoś ma jakieś pomysły gdzie by grupą wyjechać na wiosnę, może Rożnów tak na rozgrzewkę? Nidzica?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Stycznia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Do wiosny jeszcze trochę czasu, ale czemu nie - może być Nidzica - ostatnio modny jest pensjonat "Zielona Owieczka" A nie - "Zielona Owieczka" to Niedzica A za dwa tygodnie, z tego co słyszałem to widzimy się w Zawadzie A tak przy okazji co z tytułem tego tematu ? Jakieś propozycje ? Na umawianie się na wyjazdy ma być założony nowy temat - ale spoko - omówimy sprawę na najbliższym spotkaniu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Lutego 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak na dził "pitu pitu" to strasznie tu cicho
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Lutego 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lutego 2016 Endriu, a o czym tu "pitolić". Pogoda pod psem, do wiosny daleko, zaczyna mnie łamać choróbsko, tragedia.
bobbens Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Saper nie daj się chorobie... bo w rzeszy jakaś świńska odmiana grypy szaleje mam nadzieje, że Ciebie jedynie męskie choroby dopadają...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Lutego 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lutego 2016 Właśnie Saper, nie daj się chorobie, a jak już Cię złamie to się porządnie "wychoruj" - czyli ciepło łóżko, antybiotyk, lekarz - nie koniecznie w takiej kolejności. Mnie dopadło jeszcze w grudniu, ale nie miałem czasu chorować, to jakieś tam problemy mam do dzisiaj .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Lutego 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Lutego 2016 Niestety nie mogę sobie pozwolić na chorowanie, brak zmiennika, więc "leczenie tradycyjne" - herbata z prądem, dwie aspiryny i do łóżka. Na razie jakoś funkcjonuję, bo nie mam innego wyjścia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Lutego 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego 2016 W poniedziałek było zaje-fajnie, było ciepło nawet wieczorem. Ja nie miałem czasu, ale młody wyciągnął sprzęt. Na podpromiu zjechało się prawie 50 maszyn Czyżby wiosna Dzisiaj wprawdzie spadło trochę śniegu - ale to chyba przypadek EDIT: a przypomniałem sobie jeszcze ........... co z tym wyjazdem do Niedzicy albo Nidzicy Jakieś konkrety
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Marca 2016 Jak "pitu pitu" to jestem ciekawy, jak wygląda sprawa tego Audi, o którym rozmawialiśmy na spocie, i którego zamieniono w ognisko? Jeżeli wiadomo, to poproszę o informacje.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Marca 2016 Jak to co z audi Gumiś zabrał silnik, a reszte strawił pożar Przypadek Dzisiaj rano jeszcze stał.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Marca 2016 Ciekawa sprawa, samochód "rozszabrowany", dodatkowo spalony i dalej resztki stoją przy drodze. Dziwne.
gumis Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Saper dziwne to jest również to, że Policja jeździ obok i cisza, domy są w odległości dosłownie rzutu kamieniem czyli ok 40-50 m i nikt nie interweniuje. a jak już piszę to mam ciekawą propozycję do rozpatrzenia: wyjazd na weekend, czyli np. piątek rano - niedziela http://www.agrobiebrza.pl/ byłem tam dwa razy i polecam! można by było pojechać tam na moto (właściciel jeździ na takim moto jak Bobbens), w sobotę załatwię dla nas spływ kajakami po biebrzy, girlla na wieczór itp dodatkowo gość ma pokaźny staw rybny i można sobie coś połapać żeby było np. na śniadanie/grilla itp. super klimat wyjęty z filmów U Pana Boga... nota bene Kazik (ten od moto) grał w pierwszej części tego filmu w scenie gdy kapela (on grał na akordeonie) gra w knajpie. poddaje do zastanowienia. do zobaczenia 17.03
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Marca 2016 Ciekawy pomysł, ale ..... Z tego co wiem Saper wybiera się w te rejony (do Hajnówki) prosto w Burgmani, a ja od kilku tygodni kombinuje jak pojechać na impreze do Selmena: http://www.forum.bur...27-29-maj-2016/ - ale zawsze można pojechać drugi raz - jaki ewentualnie termin ? Gumis, a może zaczniemy, jak to było .... "małymi łyżeczkami" i na początek zrealizujemy ten wyjazd do Niedzicy .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Marca 2016 Gumiś, wyjazd nad Biebrzę do przedyskutowania, pomysł bardzo zacny, jednak trzeba rozpoznać ile byłoby chętnych ("wyblokować się z życia" na weekend nie jest łatwo), poza tym wybór terminu też jest ważny, pasowałoby aby pogoda była już wyklarowana i w miarę pewna. U mnie odpadają terminy: - Spotkania w Ryni w kwietniu (po nim skuter jedzie do Mirka, ile to potrwa?), - Burgmania w czerwcu, - pewnie Leniwiec w sierpniu. Jednak myślę, że jakiś termin można by wygospodarować. ... Gumis, a może zaczniemy, jak to było .... "małymi łyżeczkami" i na początek zrealizujemy ten wyjazd do Niedzicy . Też jestem tego zdania co Endriu, na pół dnia łatwiej się wyrwać, Niedzica? Nidzica? to fajne miejsce, pobliskie i taki wypad łatwiej ogarnąć.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Marca 2016 A widzisz Saper, wiedziałem że dzwonią, ale nie wiedziałem w którym kościele. Czyli do Hajnówki z Ryni. A teraz trzeba wreszcie coś wyjaśnić: 1. Zamek w Niedzicy - Gotycki zamek rycerski Dunajec - z Rzeszowa około 220 km. 2. Zamek w Nidzicy - Gotycki zamek krzyżacki - z Rzeszowa około 450 km. Generalnie nie widzę przeszkód aby zaliczyć obydwa - ale ten drugi to chyba nie w jeden dzień
Rekomendowane odpowiedzi