Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lutego 2018 No to trzymamy kciuki za odbiór, a oponki to mu tak skopiemy, że ho, ho! Płynami też nie pogardzimy .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lutego 2018 Godzinę temu, gumis napisał: A mi przed chwilą żona powiedziała: Motor kupujesz a się nie cieszysz. Ten motor do pralki będzie czy do piły spalinowej ? Godzinę temu, gumis napisał: Nie ma czasu. A czasu to nie masz aby się cieszyć, czy aby dokończyć temat zakupu 1 godzinę temu, Hipolit napisał: U mnie jest -2 Ale od środy podobno będzie cieplej. No właśnie. Jest mrozik i tak ma być do środy włącznie. Dzisiaj w nocy to nawet -8
gumis Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Motór do jazdy a nie ma czasu się cieszyć bo roboty za dużo, a temat papierów jest dopięty.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lutego 2018 I jak tam panowie. Co u Was dzisiaj był za dzień ? Walentynki czy Środa Popielcowa ? tylko szczerze, zobaczymy kto ma żonę a kto kochankę Panie Grzesiu, czy reflektuje Pan jutro na transport ? O 17:30 pod klombami ?
lemik Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Miałem nakaz bez badyli do domu nie wracać, kupiłem badyle i czekoladki...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lutego 2018 43 minuty temu, EndriuBis napisał: (...) Panie Grzesiu, czy reflektuje Pan jutro na transport ? O 17:30 pod klombami ? Bardzo dziękuję za propozycję, ale niestety nie reflektuję, gdyż od razu po spotkaniu muszę się przegrupować do grodu Kraka, w związku z tym - "pogonię Elizę".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lutego 2018 30 minut temu, lemik napisał: Miałem nakaz bez badyli do domu nie wracać, kupiłem badyle i czekoladki... Kurde Michał, to albo dla kochanki albo ty jeszcze krótki staż masz w tym związku U mnie dzisiaj środa popielcowa. 13 minut temu, Saper napisał: Bardzo dziękuję za propozycję, ale niestety nie reflektuję, gdyż od razu po spotkaniu muszę się przegrupować do grodu Kraka, w związku z tym - "pogonię Elizę". No - dałem Ci szanse. A to ty u tego Smoka zostajesz do niedzieli ? Na samych obarzankach i hod dogach z Ikei to długo nie pociągniesz
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Lutego 2018 Dnia 14.02.2018 o 21:37, EndriuBis napisał: (...) A to ty u tego Smoka zostajesz do niedzieli ? Na samych obarzankach i hod dogach z Ikei to długo nie pociągniesz "Gnój, od Smoka wyrzuciłem z jamy", obwarzanków nie lubię, w Ikei nie byłem, więc na Nasze Kresy Najjaśniejszej Rzeczypospolitej wróciłem, jednak "wykonując przegrupowanie" zatrzymałem się na ziemi dębickiej i "obmacałem" takiego jednego "motura" i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba, kolor piękny. Paweł gratuluję nabytku. Oponki skopałem przepisowo, więc bezawaryjna eksploatacja gwarantowana. Bardzo ładnie się prezentuje, ten "motur".
gumis Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Saper dzięki za wizytę. Byle do wiosny.Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lutego 2018 e tam, skopany a nie opity się nie liczy. Baśka stwierdziła (na podstawie zdjęcia) że ładny, ale z tyłu to ma zydelek, a nie siedzenie. Paweł, smarowidło do łańcucha dawali w zestawie
Bogusz Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam . Ladna ta Honda NC750X . No no . Bardzo dobre ma rozwiazania i parametry . PozdrawiamWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
lemik Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 ABS widać że ma... a stopka centralna? Ładny.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lutego 2018 Stopkę centralną możesz sobie dokupić, jako wyposażenie dodatkowe.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lutego 2018 A koło zapasowe ma, czy też jako opcja ? A nie, to nie w
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lutego 2018 Tak, tak i kręcące się koła są w opcji, bo w standardzie to tylko nieobrotowe.
gumis Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Mam tylko nadzieję, że uda mi się go przynajmniej dopchać do Zawady na spota
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Lutego 2018 Paweł spoko, przecież śnieg będzie leżał, więc podstawisz nartę i dociągniesz.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Lutego 2018 Panowie, co tu tak Cicho - zamarzli wszyscy Kurcze, wczoraj w nocy (grubo po północy) jak wracałem z Lublina to termometr w samochodzie chwilami pokazywał 14 stopni na minusie. Do tego taki wiatr że jak wysiadłem z wozu to się mi wydawało że zaraz zamarznę
gumis Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Andrzej, w niedzielę na powrocie w nocy z Okęcia chwilami -17 stopni, u nas było ok -12. Dziś o 6 rano jak jechałem do firmy to było stabilne -19. Byle do plusowych temperatur panowie i panie ana spocie już na 2 oo ??
Bogusz Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Witam. Nastepny tydzien juz chwilami z temperaturami plusowymi . Aku trzeba podladowac , zmienic olej i filtry , ustawic zawory i ...zrobic badanie techniczne . A potem ...
gumis Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 2 minuty temu, Bogusz napisał: Witam. Nastepny tydzien juz chwilami z temperaturami plusowymi . Aku trzeba podladowac , zmienic olej i filtry , ustawic zawory i ...zrobic badanie techniczne . A potem ... ...jazda
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Marca 2018 Z tą jazdą, to ja jednak poczekam, aż temperatury będą już stabilnie oscylować powyżej zera. Przynajmniej 10 stopni. Robię się jak mimoza. Delikatny jakiś. Czyżby starość?
Bogusz Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Gratuluje nowego 2oo . Zakup trafiony napewno . Czytalem o tej Hondzie pozytywne opinie . No i to spalanie na 100 km ...Bajka . Grzesiek. Ja tez widze po sobie , ze lubie cieple dni niz zimne , ale ciagnie bardzo .
gumis Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Dlatego nie mogę się doczekać kiedy wyjadę, w sobotę nawet delegacja z łódzkiego była, żeby kopnąć w oponkę i opić
Rekomendowane odpowiedzi