Elvis Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Artur - ArtCho - czy robisz już plan wyprawy? Bo jest taki wist ... w okolicy Neubrandemburga zauważyłem Burg Stargard ... rozumiesz ... jakiś taki sentyment poczułem ...
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2014 Mam pytanie do wszystkich kolegów ze Szczecina, dzisiaj wieczorem na mojej dzielnicy widziałem gościa na rowerze w naszej kamizelce klubowej, czy to był ktoś z was ew. czy ktoś sprzedał, ofiarował lub zgubił naszą kamizelkę ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2014 Robię i Burg Stargard jest w planie http://www.rodelbahn-burgstargard.de/ PS Będę pisał tutaj - Urbi zmultiplikował temat, ale ja nie uważam tego za mini-wyprawę A poza tym, jak napisałem, w czwartek decyzja: kiedy będziemy znali pewniejszą prognozę, będziemy wieczieli "czy" i "którędy". Cierpliwości. Lista uczestników też nie jest potrzebna (sorry)
qubel Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Drodzy Koledzy Jeśli ktoś ma potrzebę przezimowania swojego skuta w komfortowych i bezpiecznych warunkach, ale nie posiada własnego kąta to ofiaruję miejsce obok mojego sprzęta na strzeżonym osiedlu Tęczowe Ogrody w Warzymicach. pozdrawiam Mariusz
minimi1 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 mam swoją jedną i dalej mam- a może to był nasz tylko na rowerze, widziałeś twarz?, Albo podobna do naszej kamizelka Koledzy, jeżeli ktoś ma potrzebę przezimowania skuta na zimę oferuję miejsce w ocieplanym, ogrzewanym garażu z oknami (wentylacja) z dostępem do prądu (ładowanie aku) po zakończeniu sezonu (tzn wtedy, kiedy też odstawię skuta czyli od początku listopada do mniej więcej połowy marca- spokojnie zmieści się kilka skuterów) w zamian, hm w zamian za 2 godziny wolnego czasu (nienawidzę sam sprzątać) Miejsce postoju Warzymice. Pozdrawiam Tęczowe Ogrody
qubel Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 minimi1 Ty mieszkasz na moim osiedlu????? P.S moja propozycja była pierwsza, co mi tu konkurencję robisz?
minimi1 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Nie kolego nie mieszkam tam, ale mam tam w pobliżu póki co dodatkowe lokum z dodatkowym garażem. Gawrę sprzedaję, ale garaż zostawiam sobie.
qubel Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 to może połączymy siły i zmieścimy się w jednym garażu?
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2014 minimi i qubel, powinniście faktycznie dogadać się i zmieścić w jednym garażu... a przy tych 43m2 to i na zimę jakieś "sąsiedztwo" na pewno się zmieści... Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą propozycję dotyczącą zimowania naszych skuterów... Myślę, że chętni się znajdą i odezwą niebawem. Pozdrawiam
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2014 Mam platformę na kółkach do ustawiania moto w poprzek. Służę, jeśli się przyda do upychania 20 skuterów w 43m Take cóś podobne:
wooferai Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 O..szykują się nawet dłuższe odwiedziny. Hmm...to może jakieś mini ognisko/grill zrobię i parę kiełbasek zakupię dla głodnych. ;-) Zapraszam.:-) Wysłano z telefonu przy użyciu Tapatalk.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 O..szykują się nawet dłuższe odwiedziny. Hmm...to może jakieś mini ognisko/grill zrobię i parę kiełbasek zakupię dla głodnych. ;-) Zapraszam.:-) Wysłano z telefonu przy użyciu Tapatalk. Dobry pomysł z tym miniogniskiem/grillem... :-)
wooferai Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 No to zapraszam. Rozpale na 18 grilla. Jak ktoś preferuje coś innego to proszę o info. :-) Wysłano z telefonu przy użyciu Tapatalk.
Sobier Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Żeby było bliżej to i Ja bym się pojawił na grillu .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2014 Słuchajcie! Nie wszyscy wiedzą, gdzie mieszka Arek, więc proponuję spotkać się jak zwykle pod Pleciugą i 18.15 - 18.20 ruszyć razem do Arka. Dopiszcie się proszę, kto będzie, żeby chłopina się przygotował! Arek, daj znać co przywieźć, żeby Ci na lekarstwa starczyło po naszej wizycie! Żeby było bliżej to i Ja bym się pojawił na grillu . Dawaj! Nie bądź mientki! Jak rano wyjedziesz, to jak znalazł na 18.00 w Szczecinie! --------------------------------------------- Jak chcesz się dopisać, to skopiuj to, co poniżej, wklej do swojego posta i dopisz się. Następny i następny... 1. Rzelu 2. Bilety 3. ArtCho 4. Urbi 5.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 1. Rzelu 2. Bilety 3. ArtCho 4. Urbi 5. KriSSo
qubel Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 1. Rzelu 2. Bilety 3. ArtCho 4. Urbi 5. KriSSo 6. qubel
Joshua_77 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 1. Rzelu 2. Bilety 3. ArtCho 4. Urbi 5. KriSSo 6. qubel 7. Joshua_77
Rogierro Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 1. Rzelu 2. Bilety 3. ArtCho 4. Urbi 5. KriSSo 6. qubel 7. Joshua_77 8. Rogierro
wooferai Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Dokupię jutro kiełbaski. I rozpalę o 18 grilla, to akurat będzie w sam raz na Wasz przyjazd. No i jak macie jakieś robocze luźne rękawiczki to wrzućcie w razie co do kufra. Jak się uda to w 15 minut rozprawimy się z Kymco (Artur już ma wprawę), a później degustacja na świeżym powietrzu.
Rogierro Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Prace ręczne, brzmi zachęcająco. Zawsze można się czegoś nowego nauczyć.
qszysiek Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Ja niestety 2 zmiana w pracy, miłej zabawy.
hrabia Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 a młoteczek też będzie potrzebny ?
wooferai Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Nie, młoteczek nie potrzebny. Tylko dobre chęci.
Rekomendowane odpowiedzi