KOT66 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 elo:)a sobota lub niedziela??..cos kolo komina??..co prawda mam pod fonem dyzura.....ale o mi tam...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2015 Kocie, jeśli niedziela będzie pogodna, to można polatać, bo mam wolne... Zgadamy się bliżej terminu, bo Norwedzy raczej przepowiadają "kapuchę" http://www.yr.no/sted/Polen/Vest-Pommern/Swinoujscie/langtidsvarsel.html
KOT66 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 to ja mam tak....http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Swinoujscie/
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2015 No jak kliknie się na niedzielę, to też szału nie ma ... Jestem na tak, byle nie padało... Robsson chory biedaczysko, miejmy nadzieję, że się szybko wykuruje...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2015 Elvisku, też żałuję... Gdyby nie aura, na pewno ja bym dojechał z Gosią na 2oo... U nas paskudnie było, choć nie padało już o 18-tej, ale zimno za to jak diabli A tak spotkaliśmy się z Robssonem w McD na ciastku i dodatkach... Chory jednak był, i pewnie teraz musi brać antywirusa...
KOT66 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 elo...cos jakos we czwartek ??...pogoda dopisze...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czwartek niestety mam dobę, a w piątek nockę... Ale sobota, jak coś, to można polatać...
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jutro, czwartek godz. 17-ta Plac Rybaka. Mile widziani pozostali miłośnicy maxi
darecki2059 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja o 17,00 niestety jeszcze jestem w pracy.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 O to możecie podjechać pod żandarmerię... Choć popatrzę, jak jeździcie Ma być pogoda, to może do pracy na moto pojadę chociaż...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Chłopaki, w niedzielę o 12-tej klub Czarnych Wdów organizuje spotkanie, dla którego wziąłem specjalnie wolny dzień z roboty: Niedziela 12.04.2015 godz. 12:00 zbiórka wszystkich chętnych zmotoryzowanych ul.Gdyńska 50 i jedziemy na plac zabaw naprzeciwko Muszli Koncertowej gdzie razem z innymi weźmiemy udział w zbiórce charytatywnej dla Oskarka Gąsiorowskiego.https://www.facebook.com/OskarekGasiorowski. Pogoda powinna dopisać, więc wszyscy chętni mile widziani... Fajnie by było, gdyby i od nas nie zabrakło odzewu,,, W Szczecinie jest Moto Serce w tym czasie, a u nas byłoby to. Kto chętny??? Ja z Gośką będę już koło 11.30 na miejscu. Sporo Wdów znam już z poprzednich imprez, więc jest okazja by poznać ich dla szerszego grona braci skuterowej...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No to czekamy i jesteśmy na telefonie
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No to i ja będę na 200 % (i właśnie urabiam żeby i plecaczek zabrać )
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No to ja rownież postaram się być z Wami, Bracia.
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No to ja rownież postaram się być z Wami, Bracia. Zajebifajnie
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 604061705
dr.big Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jutro, czwartek godz. 17-ta Plac Rybaka. Mile widziani pozostali miłośnicy maxi Jak prom się nie spóźni , to postaram się być...
Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Aaaa, to w takim razie będziemy czekać Chopy! Ależ miło było się spotkać i poznać Ciebie Robercie Super pogaduchy, kawka w M'cD, wizyta u Sławka w robocie ( szkoda , że nie mogleś być z nami na 2oo )
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 No zazdraszczam Wam strasznie dzisiejszej przejażdżki... Dzięki za odwiedziny w robocie, bo choć na chwilę z "nory" się wynurzyłem na słońce Szkoda że Big'a nie będzie w niedzielę, ale Kot na robalu mam nadzieję, że dojedzie
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jutro czwarteczek... Jacyś zainteresowani spotkaniem???
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mówisz - masz
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tak, ja ja ja ja . Babigoszcz i żeberka. Trza to koniecznie powtórzyć, jak najszybciej, bo aż zgłodniałem
Rekomendowane odpowiedzi