Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Zaczęło się spontanicznie. Wyjechałem w poszukiwaniu Towarzyszy i napotkalem Romka, zaraz pojawił się Darek. Zrobiliśmy rundkę i na pogaduchy na Orlen. Dołączyli do nas Sławek, Emil i Piotrek. Sławek niestety dziś do pracy na nockę więc pożegnaliśmy Go a w piątkę rozpoczęliśmy kulanko.

Dziękuję wszystkim uczestnikom ☺

834d5597c90a1995d801b9c94e4d5771.jpg

2c2dc4bed8ff442f70065799396a3ea6.jpg

59abd4d4e82eb499babee7d4f08b895b.jpg

e7aaeb891bde17023faa425215c482ab.jpg

3afb0a16896637f13a56ebc63d88d2ea.jpg

Opublikowano

Dzięki chłopaki, fajowo było trochę pokulać po mieście. Pozdrawiam. :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Przyjemnie było się spotkać... Fajne fotki, jutro po pracy muszę je zassać w swoje zasoby foto-pamiątek...

Opublikowano

Dzięki i DOZO.

Opublikowano

dzięki również. prawie się spóźniłem, ale sumarycznie wyszło ok.

Opublikowano

...:-( w pracy do 20-stej...a taka ładna pogoda :-) Romano widziany z promu kulany i pozdrawiamy...może jutro coś gdzieś jakoś...;-)

Opublikowano

Ja dzisiaj w Szczecinie byłem, Pany dzięki za spotkanie u Wojtka.

Opublikowano
:) sobote mam wolna i jestem na s-ciu niedziele tez ale na fonie musze byc...jak co to kaemow moge dokrecic tu i tam :)...
Opublikowano

:) sobote mam wolna i jestem na s-ciu niedziele tez ale na fonie musze byc...jak co to kaemow moge dokrecic tu i tam :)...

kocie, też jestem. Nie mam jeszcze sprecyzowanych planów, ale pewnie trochę pojeżdżę. Zdzwonimy się

• Sympatycy
Opublikowano

A ja jeszcze nie wiem. Po ostatniej polatance trochę mnie przewiało (bo sie kominiarki nie chciało założyć) i gardło dokucza. Myślę od rana o moto... Będę obserwował temat.

Opublikowano
:) pajaczka wyprowadzilem na wiosenny spacerek :) honie polatance spotkalem :) a z czemilkiem komin zakrecilem :) milo i przyjemnie bylo...dziekuje...
Opublikowano

A ja odwaliłem numer życia...........koło Bielików zagapiłem się i przejechałem kolesiom po świeżo wylanym betonie.......robol się wkurzył, krzyknął za mną TY BARANIE.......cóż Forza uwalona betonem ( już umyta ), a ja kulturalnie spierdzieliłem na pełnym gazie............normalnie Bareja..........

• Sympatycy
Opublikowano

Czemil, brawo Ty ;)

Opublikowano

Czemil to gość!!!!!, Jutro czwartek...ktoś, coś

Opublikowano

ja pewnie tak, ale może nie koło Bielików.........a przyszły tydzień jak tylko pogoda będzie to jadę na Szczecin na przegląd......jak komuś nie za wolno to zapraszam do wspólnoty........

• Sympatycy
Opublikowano

Oczekiwanie na wolny termin w ASO Honda u Wojtka to około 2 tygodnie. Zatem lepiej czym prędzej zadzwoń i zabukuj sobie wizytę, bo z Twojego przyjazdu za tydzień mogą być nici :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dziś nocka, więc odpadam.. Do tego coś się na opady zanosi...

Opublikowano

W piątek za tydzień (22.04) jestem na 13.30 umówiony w ASO w Szczecinie. Ktoś ze Świnoujścia reflektuje na przejażdżkę? oczywiście jeśli pogoda pozwoli.

• Klubowicze
Opublikowano

Niestety Czemilku, Ja z Robertem w tym terminie jesteśmy w Ryni na zlocie...

• Sympatycy
Opublikowano

18-ta Batista. Jak ktos chetny to niech przybywa. Niestety ja jutro do roboty, więc dwa bronki i do domu.

Opublikowano
:) mnie tez przeglad nie omija...18.04-poniedzialek-na godz.10.15 do Gorzowa Wlkp.mam odstawic suzi...wiec jak ktos chetny to zapraszam :)...
Opublikowano

Wczoraj spotkałem się z Czemilem, pogadaliśmy sobie trochę i rozmawialiśmy na temat dzisiejszego czwartkowego spotkania. Czy ktoś z szanownych kolegów jest zainteresowany? Godz. spotkania 18.15-18.30. Na początek kawa w McDonalds na rozgrzewkę a potem jakiś mały przelot po mieście lub inne propozycje.

• Sympatycy
Opublikowano

Czy ja się dziś wyrobię to jeszcze nie wiem. Wielkie przygotowania do jutrzejszego wyjazdu. W sumie to Honię trzeba zatankować, więc postaram się podjechać na kawę.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja do 19-tej w robocie...

• Sympatycy
Opublikowano

U nas na wsi nie ma nudy. Spot rozpoczęty:)

73b419a8373db1829d610b8dff1fb7b8.jpg

2866bb91529773b6d9be05f4061a1fb6.jpg

Fajnie było się z Wami spotkać. Troszkę krótko ale wiecie rozumiecie :) Dzięki Darek, Emil, Piotr, Krzysiu, Piotr i Sławek no i Gosia na chwilkę ale była:)