Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zaczęło się spontanicznie. Wyjechałem w poszukiwaniu Towarzyszy i napotkalem Romka, zaraz pojawił się Darek. Zrobiliśmy rundkę i na pogaduchy na Orlen. Dołączyli do nas Sławek, Emil i Piotrek. Sławek niestety dziś do pracy na nockę więc pożegnaliśmy Go a w piątkę rozpoczęliśmy kulanko. Dziękuję wszystkim uczestnikom ☺
darecki2059 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dzięki chłopaki, fajowo było trochę pokulać po mieście. Pozdrawiam.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przyjemnie było się spotkać... Fajne fotki, jutro po pracy muszę je zassać w swoje zasoby foto-pamiątek...
czemil Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 dzięki również. prawie się spóźniłem, ale sumarycznie wyszło ok.
KOT66 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ...:-( w pracy do 20-stej...a taka ładna pogoda :-) Romano widziany z promu kulany i pozdrawiamy...może jutro coś gdzieś jakoś...;-)
romano77 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj w Szczecinie byłem, Pany dzięki za spotkanie u Wojtka.
KOT66 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 sobote mam wolna i jestem na s-ciu niedziele tez ale na fonie musze byc...jak co to kaemow moge dokrecic tu i tam ...
czemil Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 sobote mam wolna i jestem na s-ciu niedziele tez ale na fonie musze byc...jak co to kaemow moge dokrecic tu i tam ... kocie, też jestem. Nie mam jeszcze sprecyzowanych planów, ale pewnie trochę pojeżdżę. Zdzwonimy się
Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A ja jeszcze nie wiem. Po ostatniej polatance trochę mnie przewiało (bo sie kominiarki nie chciało założyć) i gardło dokucza. Myślę od rana o moto... Będę obserwował temat.
KOT66 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 pajaczka wyprowadzilem na wiosenny spacerek honie polatance spotkalem a z czemilkiem komin zakrecilem milo i przyjemnie bylo...dziekuje...
czemil Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A ja odwaliłem numer życia...........koło Bielików zagapiłem się i przejechałem kolesiom po świeżo wylanym betonie.......robol się wkurzył, krzyknął za mną TY BARANIE.......cóż Forza uwalona betonem ( już umyta ), a ja kulturalnie spierdzieliłem na pełnym gazie............normalnie Bareja..........
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Czemil, brawo Ty
romano77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Czemil to gość!!!!!, Jutro czwartek...ktoś, coś
czemil Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ja pewnie tak, ale może nie koło Bielików.........a przyszły tydzień jak tylko pogoda będzie to jadę na Szczecin na przegląd......jak komuś nie za wolno to zapraszam do wspólnoty........
Sympatycy KriSSo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Oczekiwanie na wolny termin w ASO Honda u Wojtka to około 2 tygodnie. Zatem lepiej czym prędzej zadzwoń i zabukuj sobie wizytę, bo z Twojego przyjazdu za tydzień mogą być nici
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja dziś nocka, więc odpadam.. Do tego coś się na opady zanosi...
czemil Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 W piątek za tydzień (22.04) jestem na 13.30 umówiony w ASO w Szczecinie. Ktoś ze Świnoujścia reflektuje na przejażdżkę? oczywiście jeśli pogoda pozwoli.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Niestety Czemilku, Ja z Robertem w tym terminie jesteśmy w Ryni na zlocie...
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2016 18-ta Batista. Jak ktos chetny to niech przybywa. Niestety ja jutro do roboty, więc dwa bronki i do domu.
KOT66 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 mnie tez przeglad nie omija...18.04-poniedzialek-na godz.10.15 do Gorzowa Wlkp.mam odstawic suzi...wiec jak ktos chetny to zapraszam ...
darecki2059 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Wczoraj spotkałem się z Czemilem, pogadaliśmy sobie trochę i rozmawialiśmy na temat dzisiejszego czwartkowego spotkania. Czy ktoś z szanownych kolegów jest zainteresowany? Godz. spotkania 18.15-18.30. Na początek kawa w McDonalds na rozgrzewkę a potem jakiś mały przelot po mieście lub inne propozycje.
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czy ja się dziś wyrobię to jeszcze nie wiem. Wielkie przygotowania do jutrzejszego wyjazdu. W sumie to Honię trzeba zatankować, więc postaram się podjechać na kawę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja do 19-tej w robocie...
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 U nas na wsi nie ma nudy. Spot rozpoczęty:) Fajnie było się z Wami spotkać. Troszkę krótko ale wiecie rozumiecie Dzięki Darek, Emil, Piotr, Krzysiu, Piotr i Sławek no i Gosia na chwilkę ale była:)
Rekomendowane odpowiedzi