minimi1 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Bo bo bo, to wątek o mini wyprawach- odpowiedz masz na privie
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zbaraniałem ... be, be, beeeeeee ...Czyli jak ostatecznie wygląda trasa przelotu? Elvis, nie ma co baranieć! Jedziemy przed siebie! A jak ostatecznie będzie wyglądać trasa przelotu będziemy wiedzieć w czwartek wieczorem Uuuu, Darkovsky...
Rzelu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tu można pobrać mini-przewodnik polskich rejonów naszej wycieczki. http://www.polskaniezwykla.pl/pdf/download.aspx?type=4&place_id=38687 i takie coś znalazłem http://www.polskaniezwykla.pl/web/route/345,z-cedyni-do-kostrzyna-zapomnianym-szlakiem-historii.html
romano77 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Cześć, czy ktoś się wybiera z okolic Świnoujścia na mini-wyprawę??
Rzelu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tylko że drukarki nie mam w domu ... do jutra wykujesz na pamięć...
romano77 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Słuchajcie to gdzie możemy się spotkać, jaką trasą wyjeżdżacie ze Szczecina?? Ja mam ponad 100 km do pokonania do punktu zbornego + promy i może będzie lepiej dołączyć do was gdzieś na S3??
minimi1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Słuchajcie to gdzie możemy się spotkać, jaką trasą wyjeżdżacie ze Szczecina?? Ja mam ponad 100 km do pokonania do punktu zbornego + promy i może będzie lepiej dołączyć do was gdzieś na S3?? Romano - kolego- jak mniemam nie jadą przez S3- najlepiej dołącz podług rady Artura będzie Ci najwygodniej "Elvis, 8.45 wystarczy. Jak napisałem: zjezdzasz a autostrady i na głównej w lewo (w prawo na Szczecin). 300 m dalej zaczyna się Kolbaskowo, i jakieś 400 m za tablicą po prawej stronie są dwa sklepy z parkingiem"
romano77 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 OK, ja też będę 8:45 w Kołbaskowie na parkingu przy sklepach dwóch.
YAMAHAFAN Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Fajnie ekipa na jutrzejszą wycieczkę coraz liczniejsza :-)
minimi1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 ponieważ mnie nie będzie ŻĄDAM ZDJĘĆ- DUUUUUZO
minimi1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zadam bo jestem pokrzywdzony. Bedziecie sobie jezdzic a ja lece w malo bezpieczne rejony. Zdjecia atrakcyjne koniecznie w pozach bohaterskich i dumnych. Dziady moze stare, ale, ze hej
azjon Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 chyba też dołączę w końcu jedziemy w moje rodzinne areały
YAMAHAFAN Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Moja maszyna też już zwarta i gotowa, o 8:30 jestem na Shellu na Mieszka do zobaczenia jutro :-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jedziemy Pierwszy "poważny" postój: bitwa pod Cedynią. Siekierki Stanowisko dowodzenia
burgifan Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Strasznie Wam zazdroszczę, zawsze chciałem tam być. Gul mi chodzi. Fajnie, że macie na to czas, super ! Ja aktualnie wypadam z tej gry, mam ważniejsze sprawy, w nocy pracuję, w dzień wożę graty i tak w kółko. Ale przyjdzie jeszcze taki dzień, że i ja dołączę do szanownego grona i mam nadzieję na jakąś fajną mini-wyprawę. Powodzenia ! Bawcie się dobrze !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Muzeum forsowania Odry w Gozdowicach Tu wkopano pierwszy słup graniczny. Czekamy na prom. I już na promie.
wooferai Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Fajna wyprawa. ;-) Nie dziś to może następna, ...może.... uda się zaliczyć taką fajną mini-wyprawe z Wami. :-P Wysłano z telefonu przy użyciu Tapatalk.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 I kuż w domku! Dzieki za wspólną pokulankę! Zdjęcia trochę pozniej. Fajna wyprawa. ;-)Nie dziś to może następna, ...może.... uda się zaliczyć taką fajną mini-wyprawe z Wami. :-P Wysłano z telefonu przy użyciu Tapatalk. Na pewno się uda! A propos soboty - Arek, ja nie dam rady z Tobą do Berlina...
YAMAHAFAN Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Było super, dzięki za wspólną wyprawę w doborowym towarzystwie, w sumie nakulałem dziś 380 km :-)
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Już w domu, wszystkim wielkie dzięki.
YAMAHAFAN Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A i słowa uznania dla Artura Niemeckie drogi zna na pamięć, nawigacja przy nim wysiada - pozdrawiam
romano77 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A ja 563 km , ja też dziękuje, ciesze się chociaż odczuwam lekkie odrętwienie kilku części ciała "D.....Y" itd.
Rzelu Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja też chciałem podziękować za wyśmienitą wycieczkę w doborowym towarzystwie, nie czułem się tak dobrze chyba od harcerskich czasów... Trochę mnie rozczarowało muzeum w Gozdowicach bo chciałem obejrzeć amfibię - rosyjską kopię Forda GPA, okazuje się że w tle jest afera: http://www.mmszczeci...o?category=news i epilog http://www.gs24.pl/a...YFINO/121129556 a zamiast "Damy z łasiczką": tankowanie w Krajniku - chwila zadumy I plastikowy słup nad Odrą - Gustlik by nie zdzierżył takiej tandety podobno to uzasadnione, bo co roku rzeka kilka zabiera, ale chociaż pod pomnikiem mogli dać drewniany..
melmacie Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Podziekowania dla zawodowego przewodnika Artura https://picasaweb.go...7/8Sierpnia2014# a tu zaleglosci sprzed kilku dni....prewodnik ten sam https://picasaweb.google.com/111082571314469409197/8Sierpnia201403# ..i jest jeszcze jedna zaleglosc, ale musze dokonczyc.
Bobas Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Pozwoliłem sobie również obejrzeć fotki. Gołym okiem widać, że humory dopisywały, a wyprawa była udana .
Rekomendowane odpowiedzi