Rzelu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Logo do mnie dotarło, można się bawić. Coś dla koleżanek:
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Azjon - Jakbyś miał coś na białej folii, byłoby super, bo ja mam granat-metalik i czarne zniknie, a na błotniku z przodu mam dwie paskudne "szramy" po poprzednim właścicielu, i chciałbym je zamaskować właśnie takim logo w negatywie... Może mniejsze, niż Ty masz na "tyłeczku" swojej zacnej
qszysiek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Rzelu fajnie tylko brakuje jeszcze w kolorze tęczy,
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Drogie i szanowne Towarzystwo z Grupy Zachodniopomorskiej, do czwartkowego jajeczka zostały niecałe 3 dni... W związku z organizacja i przygotowaniem spotkania, które wymaga wiele pracy i znów spada na gościnnych, serdecznych i przesympatycznych gospodarzy, konieczne są deklaracje przybycia wraz z podaniem przyniesionej strawy czy napojów. Sprawa jest poważna i priorytetową w tym momencie. Ja będę i przyniose ciasto i napoje. Pozdrawiam i czekam na potwierdzenie obecności w organizowanym spotkaniu z okazji jajeczka wielkanocnego.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja tym razem przychodzę na sępa. Ok. przyniosę winko, ale wtedy Urbi musi mnie przetransportować tam i nazad Będę sam, małżowinka w Gorzowie... Co do logo - fajne bardzo i Azjon, jeśli mogę poprosić o jak najmniejsze (żeby nie dominowało skutera) i białe, bądź srebrne, szare itd. PS Wiechu, dzięki za rurkę! Już zamontowana i w końcu mogłem przepłukać auto na podjeździe
burgifan Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja rejczel będę, ale tradycyjnie nie mam pojęcia co przynieść, bo po prostu nie mam czasu na przygotowania, więc proszę pisać.
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Drogie i szanowne Towarzystwo z Grupy Zachodniopomorskiej, do czwartkowego jajeczka zostały niecałe 3 dni... W związku z organizacja i przygotowaniem spotkania, które wymaga wiele pracy i znów spada na gościnnych, serdecznych i przesympatycznych gospodarzy, konieczne są deklaracje przybycia wraz z podaniem przyniesionej strawy czy napojów. Sprawa jest poważna i priorytetową w tym momencie. Ja będę i przyniose ciasto i napoje. Pozdrawiam i czekam na potwierdzenie obecności w organizowanym spotkaniu z okazji jajeczka wielkanocnego. Dzięki Wojtek miałem właśnie coś napisać - najbardziej chodzi o deklarację przybycia.
Rzelu Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja niestety w czwartek pracuję, ale postaram się wpaść na chwilę, chociaż dla jaj...
minimi1 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Będę- umknęła mi godzina- zakładam, że 18.00- koło, przyjadę samochodem (garnek transportowy przechylony w skucie nie podoba mi się, stąd też mogę podebrać jakiegoś alkoholika z trasy warzymice- rondo uniwersyteckie, mieszka. Jeżeli nikogo to jadę nad Odrą. Melduję się z żurkiem własnej produkcji (od 1.8 litra- do 2,2 litra)
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Podsumujmy osoby, które zadeklarowały udział w czwartkowym spotkaniu "jajeczkowym" organizowanym w najbliższy czwartek tj. 10 kwietnia o godz. 18.00 w mieszkaniu Marka i Zosi: 1) Zosia 2) Bilety 3) ArtCho 4) Minimi1 5) Burgifan - moze dojedzie po 20 6) Azjon 7) Rzelu - będzie na "chwile" 8) Qszysiek 9) Urbi - moze dojedzie po 20 10) Samba - moze dojedzie po 20 Czy wymieniłem wszystkich, którzy chcą spotkać się z nami w ten czwartek, czy jednak kogoś pominąłem... Proszę o sprawdzenie i ewentualną deklarację... Pozdrawiam
hrabia Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Niestety, jest mi przykro ale w tym tygodniu mam dyżur w pracy do 22, tak że życzenia dla wszystkich tylko zdalnie co zresztą niniejszym czynię i pozdrawiam
wooferai Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie wiem na tę chwilę.... Będę wiedział około 15-16 w czwartek.... Dam znać :-) Albo i nie... Na dwoje babka wróżyła....
minimi1 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Żebyśmy tylko nie żurali po nim jest żurek leczniczy -
azjon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 BĘDĘ - mogę zdziałać jakieś sałatki albo pieczone pałki w opieńkach (takie grzybki - nie trują i nie omamiają ) jutro będę wycinał logo to przywiozę na spotkanie - folię transferową już mam. Napiszcie adres Marka I Gosi, bo jeszcze nie byłem. i jeszcze jedno - kolacja w wersji z % czy bez, bo muszę ustalić z połowicą ewentualny transport, a jak z % to co preferujemy, żeby nie mieszać bo faktycznie się pożuramy
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Elvis, a co wyszło z reanimacją sprzętu, który zaniemógł jakiś czas temu, bo chyba przeoczyłem gdzieś relację??
Samba Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mnie niestety nie będzie na jajeczkowym spotkaniu, chyba że coś by się zmieniło to po prostu wpadnę trochę później. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego biesiadowania.
burgifan Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Oki, to w takim razie ja przyniosę różne napoje, może coś jeszcze...
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Drodzy koledzy i koleżanki, Muszę niestety zmienić wcześniejsza deklaracje... Okazało sie, ze moja małżonka ma jutro druga zmianę w pracy (przypadło Jej zastępstwo) i muszę zaliczyć popołudniowe zajęcia z synkiem - najpierw odbieram Alexa z przedszkola a pózniej ma o godz. 18.15 zajęcia na basenie, które kończą sie o godz. 19.15. Postaram sie po zajęciach zawieść Go do domu i zostawić ze starszym bratem i wtedy moze na godz. 20.00 udało by mi sie do Was dojechać... I chociaż jeszcze spotkać sie z Wami na godzinie :-) Przepraszam, ze tak wyszło, ale czasami życie zmienia plany i obowiązki rodzinne zmuszają nas do zmiany planów... Artur, przepraszam ale w związku z powyższym nie możesz na mnie liczyć w dniu jutrzejszym... Pozdrawiam serdecznie
burgifan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja również muszę przeprosić, ale mam dwie zapowiedziane na ostatnią chwilę wizyty. Sprzedaję mieszkanie i niestety jedni oglądacze przychodzą po 18-tej, drudzy o 20... Nie przeskoczę tego, chyba, że podobnie jak Wojtkowi uda mi się wpaść po 20-tej. Sorka, faktycznie nieraz tak bywa...
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Burgifan, poszedłeś po bandzie... Widzę, ze naprawdę wysprzedajesz wszystko, żeby kupić nowy, wymarzony skuter... ;-) to odlejemy nieco zupki ...odlejcie, odlejcie ... ;-)
burgifan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Burgifan, poszedłeś po bandzie... Widzę, ze naprawdę wysprzedajesz wszystko, żeby kupić nowy, wymarzony skuter... ;-) ...odlejcie, odlejcie ... ;-) No to Ci przecież mówiłem
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Maciek, mówiłeś, ale nie sądziłem ze do tego stopnia...
burgifan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 I co Urbi, dasz radę być po 20 - tej ? Bo widzę, że siedzisz na forum tak jak ja. Jedni byli, jeszcze drudzy za 45 minut...
Rekomendowane odpowiedzi