Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2014 To jadziem? Ja jestem gotów
minimi1 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 http://cdn2.shipspot...2/6/1145625.jpg o tym mówiłem Wojtek i wirtualna wycieczka http://www.bembridge.pl/bembridge.html
Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Września 2014 Dziękuję wszystkim uczestnikom dzisiejszego wieczornego spotkania za wspólne rozmowy i przejażdżkę no i zwiedzanie portu... Rzelu dzięki za czekoladę i miłe pogawędki... Pozdrawiam.
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Września 2014 Korzystając z pięknej, wrześniowej pogody proponuje kolejne wieczorne spotkanie z cyklu Szczecin Nocą. Godz. 22.30 pod Pleciuga, czekamy 15 minut i ok. 22.45 ruszamy na godzinna wspólna przejażdżkę po ulicach Szczecina. Wszystkich chętnych zapraszam i do zobaczenia.
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Września 2014 Dzięki za kolejne wieczorne spotkanie. Było bardzo sympatycznie i apetycznie oraz nastrojowo z szybkimi przelotami pomiędzy punktami postojowymi - troche na styl mazowieckiego WBN-u ;-) Pozdrawiam i do następnego razu... Dobranoc.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2014 To co? Co by tu dzisiaj porobić Pogoda długo się nie utrzyma tralalala Ok, czy ktoś coś dziś planuje?
Joshua_77 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Hej KriSSo. Szkoda ze dopiero teraz odczytalem Twoja propozycje bo moze nawet bym sie z Toba gdzies bujnal, ale dopiero wrocilem z przejażdżki; -( Widze ze nie oszczędzasz Burgiego;-) Moze jutro gdzies polecimy bo z Roggero planujemy maly rekonesans po miescie, a jak nic nie wypali to do zobaczenia w czwartek pod pleciuga:-)
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2014 Środa wieczorkiem pewnie też . W czwartek pod Pleciugą mnie nie będzie, bo mam w domu fuchę (dzieci pod opieką). Ale wybieram się w podróż z minimi1 do Niemiec.
Rzelu Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Krisso napisz do Urbiego, on wszystko skoordynuje. Ja to mogę jeździć nawet o 3 w nocy.
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Września 2014 Koledzy, bardzo Was przepraszam, ale dzisiaj odpadam - dzień i noc spędzam z dziećmi - kochana żona ma dyżur w pracy, więc do rana jestem jedynym rodzicem w domu... Ale jutro wieczorkiem możemy coś zorganizować... ;-) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2014 A kiedy sie wybieracie? http://www.forum.bur...280#entry372315
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2014 minimi1 nie działa fotka
minimi1 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 u mnie otwiera sie na ekran od razu z marszu toteż nie wiem dlaczego Ci nie działa dobra- masz znaj panskie serce https://www.dropbox.com/lightbox/home https://www.dropbox.com/s/7se3dezabzc26vn/CAM00210%20%281%29.jpg?dl=0
Rzelu Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Minimi wyświetla się jedynie zachęta do zalogowania się na dropboxie. Polecam Photobucket.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2014 Lipa, link też zły . Trudno. Ok, czy dziś ktoś planuje wieczorkiem wyrwać się z domku? Co prawda jutro jest dzionek zlotowy, ale to nic.
Joshua_77 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Ja odpadam bo zonka mnie wysterowala i mam od 20:00 sluzbe w domu z dzieckiem. Czy ktos zawita jutro tradycyjnie pod Pleciuge i ma jakis plan spotkania?;-)
Rzelu Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Ja dziś w pracy - zamieniłem się żeby mieć jutro wolne.
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Września 2014 Korzystając z pięknej, wrześniowej pogody proponuje kolejne wieczorne spotkanie z cyklu Szczecin Nocą. Godz. 22.30 pod Pleciuga, czekamy 15 minut i ok. 22.45 ruszamy na godzinna wspólna przejażdżkę po ulicach Szczecina. Wszystkich chętnych zapraszam i do zobaczenia. Proponuje spotkanie w dniu dziesiejszym wg powyższych ustaleń... Kto chętny, zapraszam serdecznie. Biorąc pod uwagę jutrzejsza miniwyprawe, dzisiejsze wieczorne spotkanie kończymy o północy. KriSSo, dziękuję za wspólne kulanie po Szczecinie. Było bardzo fajnie. Nawet w dwa skutery może być super polatanka... Rzelu, dziękujemy za miłą gościnę i sympatyczną pogawędkę. Pozdrawiam i do następnego razu.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2014 Dzięki za koszulki i czekoladę u Rzela do następnego...... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
qubel Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Astronomiczne lato się właśnie skończyło , może więc uda nam sie jeszcze spotkać któregoś wieczora, tym bardziej, że Urbi ma nowy cieplutki motokoc:) To jak są jacyś chętni na wspólną wieczorną polatankę w tym tygodniu? Poza tym nie przedstawiłem Wam jeszcze mojego Burka:)
Rekomendowane odpowiedzi