Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale żeby bez termometru? Żenada i dziadowanie! Niech no tylko Melmacie to zobaczy, to powie kilka słów...

P.S. Gwizdka też pewnie nie ma albo ukradli w transporcie...

• Sympatycy
Opublikowano

Termometr pies drapał, aczkolwiek fajnie mieć, ale brak światełek awaryjnych - to już lekka przesada. Drażni również wyciąganie kluczyka ze stacyjki, by podnieść kanapę, podobnie brak możliwości ładowania telefonu. Oczywiście gniazdko już zamontowane, ale jego brak w tej klasy sprzęcie trochę dziwi. Do tych mankamentów z pewnością da się przywyknąć.

Rzelu, te gwizdki musimy założyć, tylko porządne, a nie tanie chińskie, ponieważ Kolega mi zdradził, że chińskie płoszą dzika ale przyciągają jelenie :).

Wracając do tematu:

Czy dziś, ktoś ma ochotę wieczorkiem pokulać i obgadać szczegóły jutrzejszego wyjazdu? Np 20:00 lub 21:00? Przy okazji jakąś rundkę można zrobić.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak sam zauważyłeś - część. Spora grupa niestety nie, więc można się spotkać wieczorkiem.

Opublikowano

Termometr pies drapał, aczkolwiek fajnie mieć, ale brak światełek awaryjnych - to już lekka przesada. Drażni również wyciąganie kluczyka ze stacyjki, by podnieść kanapę, podobnie brak możliwości ładowania telefonu. Oczywiście gniazdko już zamontowane, ale jego brak w tej klasy sprzęcie trochę dziwi. Do tych mankamentów z pewnością da się przywyknąć.

Poszukaj sobie moich manuali - bez niszczenia czegokolwiek w plastikach dasz radę założyć zarówno elektryczne otwieranie do kanapy, jak i światła awaryjne.

• Sympatycy
Opublikowano
Jak sam zauważyłeś - część. Spora grupa niestety nie, więc można się spotkać wieczorkiem.

Krzysiu, z przyjemnością bym się spotkał wieczorkiem, ale na tę chwilę nie wiem czy dam radę... W razie czego pozostajemy, jak zawsze, w kontakcie telefonicznym lub w dyskusji na PW.

• Sympatycy
Opublikowano

Dobrze, to pojeżdżę i pogadam dziś wieczorkiem najwyżej z Grzesiem. Musimy mu podładować akumulator ;-)

Opublikowano

Panowie, jade dziś ok g. 15:00 skutem w okolice Goleniowa przez Dąbie i Pucice. Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć to zapraszam.

Opublikowano

Ale ok g.15:00 to nie noc

Opublikowano

Upsss pomylilem tematy..

• Sympatycy
Opublikowano

KriSSo, Rogierro i Joshua, jak udał się dzisiejszy SN...?!? Jednak udało Wam się spotkać..., bardzo żałuję, ale mnie zatrzymało spotkanie towarzyskie...

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro o 9.00 na parkingu przy Jasnych Błoniach.

• Sympatycy
Opublikowano

W zasadzie, to nie był typowy SN, bo chłopaki polecieli do Nowego Warpna już koło 18:00, a ja dojechałem do nich przed 20:00. Posiedzieliśmy przy stoliku, jakieś 3 gałeczki lodów dla ochłody i powrót. Trochę spontanicznie, bez umawiania się, a szkoda, bo byli chętni - np romeo1971 by pojechał z nami, gdyby wiedział.

Jutro kolejna wycieczka :). Kurczę, jak ja pokochałem jazdę motocyklem/skuterem :D. Mógłbym tak cały czas.

• Sympatycy
Opublikowano

Jest pomysł na troche inny SN...

Dziś wieczorem RBBN - wyjazd około 20.00-20.30 z ośrodka w NJ... Kto chętny ?!?

Zapraszamy :-)

Opublikowano

A co to jest RBBN oraz NJ ?

Opublikowano

NJ - Nowy Jasieniec

RBBN- tutaj zgadnę wspaniałą mieszanką językową Rolling Bromberg Bei Night- ja domagam się- zdjęcia zdjęcia zdjęcia

Opublikowano

ok 20 ruszamy we dwóch z wielgowa w kierunku trzebież nowe warpno jak ktoś chętny to zapraszam

Opublikowano

ok 20 ruszamy we dwóch z wielgowa w kierunku trzebież nowe warpno jak ktoś chętny to zapraszam

jak do 22;00 wrócę na Zajezdnię tramawajową to się

pokulam, ale to chyba za mało czasu

Opublikowano

się zobaczy jak coś to na tel :)

• Sympatycy
Opublikowano
NJ - Nowy Jasieniec

RBBN- tutaj zgadnę wspaniałą mieszanką językową Rolling Bromberg Bei Night- ja domagam się- zdjęcia zdjęcia zdjęcia

Piotruś NJ - dobra odpowiedź, RBBN - zła odpowiedź

• Sympatycy
Opublikowano

bf56cd1258eea015cae5a038dab4c301.jpgdd00211830f3db7ab689f29b62609f4b.jpgb9b89f454d8f6fbaec2da564cc043d92.jpg

RBBN ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Przerwa w RBBN... czas na kolacje

586a4defbfcf5347abbb9a39af956af3.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Czy dziś ktoś gdzieś jedzie? Może 21:00 pod Pleciugą?

Opublikowano

Ja jadę dopiero do Maćka na przegląd napędu

Opublikowano

Ja jadę dopiero do Maćka na przegląd napędu

• Sympatycy
Opublikowano

O której jedziesz?

Opublikowano

dzisiaj, dzisiaj z pewnością, ja tak, kuzyn na skutrze pewnie tak koło 22.00 koło fontanny bartłomiejki?