Rzelu Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 I ja się postaram pojawić. Trzy dni pojeździłem puszką i już mam dosyć.
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Ostatnia aktualizacja listy osób zadeklarowanych na piątkowe spotkanie - 3 października godz. 22.00 - z cyklu Szczecin Nocą : 1) Urbi 2) burgifan 3) minimi1 4) KriSSo 5) qubel 6) Rogierro 7) Joshua_77 8) hrabia 9) Rzelu
burgifan Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Może będzie jeszcze mój kolega na 2oo. Urbi, po 22 dzwonię do Ciebie i mi mówisz gdzie lecicie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Może będzie jeszcze mój kolega na 2oo. Urbi, po 22 dzwonię do Ciebie i mi mówisz gdzie lecicie. OK, Maćku będę czekał na Twój telefon... Pozdrawiam
minimi1 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Widzisz- mówiłem, że wstępnie się deklaruję (będę z pewnością z pewną dozą nieśmiałości) tylko gdzie tu się przejechać, może tym razem kierunek Niebuszewo? i ogólnie nowe dzielnice w tamtym kierunku,- Duńska etc
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Widzisz- mówiłem, że wstępnie się deklaruję (będę z pewnością z pewną dozą nieśmiałości) tylko gdzie tu się przejechać, może tym razem kierunek Niebuszewo? i ogólnie nowe dzielnice w tamtym kierunku,- Duńska etc Tam jeszcze nie byliśmy... ;-)
burgifan Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Duńska, Hmmm... Mieszkałem tam 13 lat.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Października 2014 Drodzy Koledzy, wczorajsze a nawet dzisiejsze spotkanie przeszło nasze najśmielsze oczekiwania... Pomimo panującego chłodu i dużej wilgotności, frekwencja dopisała a wręcz była rewelacyjna, prawie jak na wczorajszym spocie. Na spotkanie o godz. 22 pod Pleciugą, przyjechało 11 uczestników oczywiście na 11 maxi skuterach. O 22.15 ruszyliśmy prowadzeni prze hrabiego na Trasę Północną... - miejsce, przynajmniej dla mnie zupełnie nieznane, a czas tam spędzony na środkowym pasie, w oczekiwaniu na pozostałych jeszcze dwóch zadeklarowanych, trochę spóźnionych uczestników, rozbawił nas wszystkich prawie do łez. Myślę, że niektórym uczestnikom tej trasy, przejeżdżających w tym czasie obok nas, również pozostanie w pamięci... ;-) Ok. godz. 22.50 już w składzie 13-osobowym ruszyliśmy na wspólną przejażdżkę ulicami nocnego Szczecina. Ok. godz. 23.30 wpadliśmy na późną kolację do KFC i po konsumpcji udaliśmy się na ostatni etap wieczornego, a może już nocnego spotkania, na Wały Chrobrego. Tutaj zabawiani przez Rzela, Jego opowieściami z pracy, śmialiśmy się na pół miasta... Jacek, Ty naprawdę musisz napisać kiedyś książkę... Ok. godz. 1.00, myślę, że podobnie jak pozostali uczestnicy, wróciłem do domu. Koledzy, trzy godziny spędzone w tak zacnym Waszym towarzystwie, upłynął błyskawicznie, a same doznania z przebywania z Wam - bezcenne i nieocenione. Dziękuję bardzo za wspaniale spędzony czas i pozdrawiam bardzo serdecznie z hasłem na ustach - do następnego razu.... Poniżej kilka zdjęć z zakończonego przed chwilą spotkania:
Rzelu Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 A członka tego klubu widzieliśmy wczoraj na Wałach
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Października 2014 Panowie, w związku z zapowiadaną jeszcze całkiem niebrzydką pogodą, może wstępnie zaplanujemy kolejne spotkanie z cyklu Szczecin Nocą...?!? Patrząc na najbliższe prognozy i temperatury, ładnie i dość ciepło zapowiada się m.in. wieczór w środę - 8 października. Tym samym proponuję kolejne spotkanie właśnie na środę o godz. 22.00 pod Pleciugą... Czy będą chętni...?!? Czekam na wstępne deklaracje. Pozdrawiam
qubel Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Ja będę na 100%. Muszę się z Wami najeździć przed zimą, tym bardziej, że cały przyszly tydzień jestem w rozjazdach poza granicami RP....
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Października 2014 To jest juz nas trzech, niczym muszkieterowie: Atos, Portos i Aramis... ;-) Chociaż zapomniałem jeszcze o czwartym "mlokosie" D'Artagnan - KriSSo złożył ustna deklaracje uczestnictwa. Czekamy na pozostałych kompanów.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2014 A Rzelu będzie za Portosa robił? . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
burgifan Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 To jak już jest komplet 3 muszkieterów, to może i Zorro się pojawi, ale nie obiecuję
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Października 2014 Burgifan, nie mieszaj tutaj Zorro... zostajemy w klimacie płaszcza i szpady... było tam jeszcze kilka charakterystycznych postaci, więc mamy kilka ról do obsadzenia... ;-) Może zostałbyś np. Rochefort'em albo kardynałem Richelieu a może Ludwikiem XIII lub De Treville'm... ;-) Możesz jeszcze wybierać, póki nie ma jeszcze pełnej obsady...
Joshua_77 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Koledzy czy dzisiejsza nocna przejazdzka jest nadal aktualna? Ja jak nie bedzie padac to chetnie bym z wami polatal ale moge byc dopiero 22:15-22:20 pod pleciuga. Jesli poczekacie na mnie i obiecacie ze nie pojedziemy do KFC - troche sie juz nim przejadlem - to dolacze do Was;-))) Ewentualnie zadzwonie gdzie jestescie do KriSSo albo Urbiego bo do nich mam tylko namiary:-)
Rzelu Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Miejmy nadzieję że przestanie padać, wczoraj było podobnie śledzimy http://www.wetteronline.de/regenradar/mecklenburg-vorp
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 Spotkanie aktualne jeśli nie będzie padało. Joshua, oczywiscie poczekamy na Ciebie...
Rogierro Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Jak dotrzymam i nie będzie padać to może też się dołączę, Joshua nie martw się pojedziemy do innego KFC ;-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 Na razie pada i ma padać do godz. 21, wiec moze potem przestanie i uda sie nam spotkać o godz. 22 :-)
Tiger02 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Witam wszystkich myślę że niedługo do łącze do grupy Nocnych Marków. Hihihihihihi. Jak na razie choroba mnie dopadła po ostatnim wypadzie do Świnoujścia
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 Pomimo złośliwości pogody i niezdecydowanie a nawet wycofania sie ze spotkania, co więcej oficjalnego odwołania zaplanowanego spotkania, spotkanie, w troche niekonwencjonalnym stylu, jednak sie odbyło w 4-osobowym składzie. Piotr, Krzysiek i Mariusz, bardzo Wam dziekuje za miło spędzony wieczor. Było naprawdę swietnie, męsko, towarzysko - bardzo sympatycznie. Do następnego razu. Piotr i Mariusz oraz Jacek, który jakoś sie z nami rozminął, nad czym ubolewalismy... - słowa uznania i ogromny szacun za bycie twardym a nie mietkim, jak ja i Krzysiek. Było nam troch wstyd... Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 Ja też dziękuję za miłego spota, tym bardziej, że byłem w zasadzie pewien, iż nie uda nam się tym razem spotkać. Kurczę, no polubiłem Was, co zrobić ....... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
qubel Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Ja też dziękuję za miłego spota, tym bardziej, że byłem w zasadzie pewien, iż nie uda nam się tym razem spotkać. Kurczę, no polubiłem Was, co zrobić ....... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk I z wzajemnością Krzysiu Zresztą co tu się dziwić, przecież fajne z nas ludziska Tylko następnym razem przyjedź na 2oo a nie na 4oo
Rekomendowane odpowiedzi