boochos Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Adaś. Lista coraz bardziej pełna....dawaj meeenuuu!!!!! me!nu! me!nu! me!nu!....
Gość Bartheez5 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Szymon z menu będzie Zupa Chińska z Radomia w 3 postaciach
Klubowicze bargacz Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2013 Wg aktualnej listy mamy komplet - Wszystkie pokoje zajęte. Ale dla spóźnialskich - ok 50m obok jast Hotelik - doba 65,-
Michu2012 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Wg aktualnej listy mamy komplet - Wszystkie pokoje zajęte. Ale dla spóźnialskich - ok 50m obok jast Hotelik - doba 65,- czy dla mnie rezerwacja jest na noc z soboty na niedzielę? bo z listy to nie wynika, a w piątek napewno nie zdążę po pracy dojechać do Olsztyna pozdr.
Marcino1 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 No cóż, nieskromnie się pochwalę, że moje negocjacje zakończyły się sukcesem
jaro_4setka Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 No cóż, nieskromnie się pochwalę, że moje negocjacje zakończyły się sukcesem a obejrzymy Twoje BMW w Olsztynie?
Marcino1 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Moja wcześniejsza wiadomość oznaczała, że przyjadę na skuterze a reszta rodziny samochodem
boochos Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Noo... Marcin, gratulacje. Widzę, że sztukę ORALNĄ masz opracowaną do perfekcji... Gratuluję Ci przede wszystkim - umiejętności doskonałej argumentacji ustnej i talentu do przedstawiania ważnych rzeczy w samych superlatywach. Widzę Cię jako wirtuoza komunikacji werbalnej i perfekcjonistę w używaniu języka polskiego (a może nawet obcego, np. francuskiego...)
Marcino1 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 he.. he... boochos, Kwiecistość Twojego komplementu oraz implikacje erotyczne z niego wynikające szczerze mnie ubawiły I chociaż nieskromnie muszę przyznać, że sztuka oralna w teorii oraz w praktyce, jak również jęz. francuski nie są mi obce, to oddając sprawiedliwość faktom zmuszony jestem jednocześnie dodać, że wielkiego pola do popisu nie miałem. Jak tu bowiem polemizować ze stwierdzeniem żony: "wiedziałam, że tak będzie..." To znaczy: można ale po co, skoro to oznacza przyzwolenie A propos negocjacji przypomniał mi sie dowcip: Mówi kumpel do kumpla: - Dzisiaj wieczorem jesteś na liście na seks gupowy, będziesz? - A kto jest na liście? - Twoja żona, ty i ja. - Popier$%^&*iło cię?!! Nigdy w życiu!!! - No trudno... skreślam Cię z listy. A mając na uwadze przemycane w Twoich ostatnich postach specyficzne wątki seksualne (patrz min: wyprawa po skuter) wybaczysz, że w Olsztynie będę się mocno rozglądał podczas robienia zdjęc aby nie stać się przypadkową ofiarą fotograficznego "robienia loda"...
boochos Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 (...)w Olsztynie będę się mocno rozglądał podczas robienia zdjęc aby nie stać się przypadkową ofiarą fotograficznego "robienia loda"... Marcin, oczywiście, że musisz być czujny cały czas- ale nie jest to łatwe - spytaj Jaro_4setkę - nie znasz dnia, ani godziny...
jaro_4setka Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Marcin, oczywiście, że musisz być czujny cały czas- ale nie jest to łatwe - spytaj Jaro_4setkę - nie znasz dnia, ani godziny... ja przez cały pobyt w Olsztynie nie zmrużę oka,taki będę czujny...
boochos Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Tak, to prawda co mówi Jarek - mianowicie, obiecał On, że w Olsztynie nie zamknie oka, a nawet ust...
Tabaza Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Czytam i coraz bardziej się boję spotkania... Żeby nie było, jak w tym kawale: Trafia gość do więzienia i krzyczy przez kraty: JESTEM NIEWINNY, A z celi obok dobiego go ciepły baryton - Już niedługo, kwiatuszku...
CZARO Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 no to u mnie decyzja właśnie zapadła jadę sam bez córki....
jaro_4setka Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Czarku to z białegostoku jedziemy razem,po drodze jeszcze może ktoś do nas dołączy
Klubowicze MAKI Opublikowano 11 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2013 po drodze jeszcze może ktoś do nas dołączy No jak nie jak tak ! Najpierw ? Żubry i wilki (bo na podlasiu tego mnogo ) - potem ? Łosie i bobry ( bo na mazurach tego dużo ) - a potem ? Burgmaniacy z Ełku , Suwałk , Giżycka ,Mrągowa i okolic !!
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Adaś pytanko odnośnie Parady czy jest przewidziana jak w roku ubiegłym i o której się rozpoczyna ????
Klubowicze bargacz Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2013 Podaję plan gry Piątek 26.04.2013 Przyjazd i ok 19.00 obiadokolacja Sobota 27.04.2013 ok. 9.00 śniedanie 10.30 wyjazd na paradę po paradzie przejazd na lotnisko i loty szybowcem (platne osobno) 15.00 obiad plywanie żaglówkami, wycieczka piesza na Stare Miasto (15 min na piechotę), biesiadowanie wedle uznania ok. 18.00 kolacja do godz. ? Niedziela 28.04.2013 ok 9 -10 śniedanie i do widzenia ROZKLAD JEST ELASTYCZNY I ZALEŻY RÓWNIEŻ OD POGODY Ceny noclegów jak wcześniej, prawdopodobnie 50zl za dobę Jedzenie 100 zl calość od soboty obiadu do końca 70zl Dzieci do lat 5 - nie placą do lat 12 placą 1/2 stawki - zwolnienia dotyczą tylko wyżerki
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2013 Bargacz: Czy będzie możliwość kwaterunku już około południa? Mam zamiar wziąć piątek wolny i ruszyć rano autem z całą ferajną. Czy ogarniesz dostawki dla nas czy mam dzwonić do hotelu i załatwiać? Dla Oliwki potrzebuję łóżko, dla małej będę miał wszystko ze sobą. Czy potrzebujesz zaliczki, jeśli tak to ile i na jakie konto?
Klubowicze bargacz Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2013 Pokój największy z dostawką masz zaklepany. Dla malej jak masz swoje bety to bedzie dla niej bez oplat. Proponuję przedplaty po 50 zl od doroslych na konto 51 1020 3541 0000 5402 0048 7850 PKO BP Adam Gączowski - proszę podawać nick. Możecie przyjechać wcześniej. Gdyby byly problemy z dojazdem do celu proszę telefonować do mnie 695-432-436
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2013 Poszła 100 za Orzech, Orzechówka Mała Bianka śpi w swoim łóżeczku więc nic nie potrzebuję, wszystkie wymagane dopłaty zrobię na miejscu.
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Witam !!! Adaś mam pytanko wiem że lista jest już zamknięta , ale mój Junior nie daje mi żyć i codziennie powtarza że chce jechać z tatą do Olsztyna na otwarcie sezonu !!!!!!!! Jeśli to nie problem dopisz mego pierworodnego do listy Kuba 5 lat
czaro69 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Kasa poszła, my chyba też przyjedziemy wszyscy i to na całą imprezę... Natalia jeszcze co prawda nie mówi, ale też chce być
Rekomendowane odpowiedzi