Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Gawron "laptoka" zabiorę, Ty zabierz ze sobą "kakakasku" i kabelka coby toto pospinać do kupy.

Endriu mnie na 2 oo nie namówisz na razie, poczekam na bardziej pewne temperatury.

Opublikowano

na 2 oo nie ma szans bo piwa się człowiek nie napije ;)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Spotkanie zakończone, dzisiaj w powiększonym składzie. Dzięki wszystkim obecnym, za salwy śmiechu i pogaduchy,

Gawron dzięki za transport w obie strony.

Kolejne spotkanie ustalono (wstępnie):

- Karczma w Zawadzie,

- 17.03.2016r.

- godzina 18.00

Do zobaczenia "następną razą"

• Użytkownicy+
Opublikowano

No spoko - moja żona stwierdziła że więcej chyba nie pojedzie na takie spotkanie bo ją przepona boli od śmiechu :):clapping:

Gawron - jak tam podopieczni :Jumpy:

• Użytkownicy+
Opublikowano

Endriu taka śmiechawa raz w miesiącu, do wytrzymania.

Opublikowano

Z tego wszystkiego pojechaliśmy nach Przemyśl :D

• Użytkownicy+
Opublikowano

Gumis, to dobrze ze za chwile jest nastepny zjazd :)

Ale nie rozumiem czemu w złości spaliliście w nocy to audi o którym wczoraj rozmawialiśmy :question::)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, słyszałem że 17.03 w Jarosławiu będzie topienie. No a tydzień później Rzeszów parking Podpromie. Wybiera się ktoś? Może w końcu uda mi się z Wami chociaż spojrzenie wymienić ;)

• Użytkownicy+
Opublikowano

...

Kolejne spotkanie ustalono (wstępnie):

- Karczma w Zawadzie,

- 17.03.2016r.

- godzina 18.00

...

Fajek, bardzo serdecznie zapraszamy w tym terminie do karczmy w Zawadzie koło Dębicy, będzie mam niezmiernie miło Cię poznać i pogadać.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Fajek, na topienie (chyba marzanny :blush::question: ) to my nie jeździmy. Co innego jak by topili Marzene :clapping: A po za tym: w czwartek :question:

Takie imprezy są albo w sobotę, albo w niedzielę :question: A tydzień później to są już święta. Nie mniej na spotkanie ZAPRASZAMY !

Opublikowano

A to ja nie wiem jakie są zwyczaje wśród burgmenów. Pogoda jeszcze łaskawa nie jest więc zobaczymy bliżej terminu zawady. Dla mnie trochę daleko bo jeszcze śniegiem sypnąć może. Jestem wariat ale nie aż taki.

Opublikowano

Fajek ale my się spotykamy póki co nie na 2oo ale autami przyjeżdżamy :)

pewnie dopiero spotkanie kwietniowe będzie na 2oo. choć do Zawady to bym pewnie we czwartek dopchał T-maxa hehe

• Użytkownicy+
Opublikowano

W uzupełnieniu tego co napisał Gumis.

Spotykamy się (przynajmniej się staramy :) ) raz w miesiącu. Ponieważ część chłopaków jest z Rzeszowa, a część z Dębicy robimy spotkania na zmianę - raz tu, a raz tu. Ale jesteśmy otwarci na inne propozycje. Np. w sezonie bywamy na kawie w karczmie "Pod semaforem".

Opublikowano

Endriu jak będzie pogoda to robimy spota "pod audi"

• Użytkownicy+
Opublikowano

Czemu, nie - rozumiem że chodzi też o to aby Cię dowieść potem do Zawady :) ot i wyszło szydło z worka :) ale OK - jestem za :clapping:

EDIT: a Gawron i Saper się wybierają w czwartek :question: Jeżeli tak, będziecie mieć wolne miejsce na trasie Rzeszów - Zawada :question:

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja się wybieram na spotkanko, nie wiem jak Gawron, a miejsce się znajdzie, jak nie u Niego to u mnie. A trasa Ci się nie pomyliła? Aaaa już rozumiem, masz wolne i nie pracujesz :-)

Gawron jeżeli będziesz jechał, to zabierz ze sobą "kakakasku" i tego słynnego kabelka, kto wie, może drugie podejście bedzie udane.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Saper, jest gorzej :( być może trzeba będzie zabrać moją żonkę :) ale okaże się bliżej czwartku. Kobieta zmienną jest :)

Z powrotem bym ją już zabrał.

• Użytkownicy+
Opublikowano

A widzisz. Mówiłem przecież, że tyle śmiechu raz w miesiącu da radę wytrzymać.

Opublikowano

Czołem

Jak zwykle zapraszam do siebie , wolne miejsce jest , Saper bede w ustalonym miejscu o siedemnastej minut piętnaście :-) . Andrzej jak potrzebny transport powiedz niewieście aby machała ręką koło poczty na Kochanowskiego 10 minut po spotkaniu z Saperem .

Jeżeli dojdzie to tej sytuacji to Saper spotkamy sie piec minut wcześniej ...zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie .

Kakakasku wezmę wraz z kabelkiem ,

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dobra panowie - policzmy to :blush: 17:15 , 10 min. po , 5 min. wcześniej ... :blush:

Wyszło mi że na Kochanowskiego, obok poczty "autobus" podjedzie o 17:20 :lightbulb: Dobrze wyliczone :question: Bilety w jakiej cenie :question:

Dla kobiet oczywiście zniżka jest przewidziana :question: i do zobaczenia jutro :clapping:

Opublikowano

Saper 17 : 10 , wnioskujemy o ciasto , kawę w termosie :-) ??? , wymyśl coś na kształt biletu ..... Jakieś marzenia :-) , jest okazja .

• Użytkownicy+
Opublikowano

No nie bedziemy przecież wozić drzewa do lasu :) w końcu chyba mamy się spotkać w knajpie. :pepsi:

Ale jak dobrze pójdzie to następne spotkanie odbędzie się gdzieś w plenerze i wtedy nadrobimy - mowa o kawie i ciastkach :) ewentualnie jakaś kiełbaska na kiju :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ciekawa sprawa, na matematyce się zna (Endriu), a własną Żonę wysyła z dwoma obcymi facetami i jeszcze nie dośc, że na bilet nie dał, to jeszcze zniżka mu się przyśniła.

Panie co za czasy, normalnie skandal.

Gawron bedę o czasie na wskazanym miejscu.

• Użytkownicy+
Opublikowano

z jakimi obcymi :question: z Saperem i Gawronem :)

zresztą co ja moge :blush: Jak żonce nie chce sie jechać samej swoim wozem . . . a tym bardziej - ktoś to piwo musi wypić :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Kolejne spotkanie :tabletalk: przeszło do historii, Żona (EndriuBis-a) dowieziona bez uszczerbku i biletu.

Salwy śmiechu :Jumpy: jak zwykle i doszły jakieś nacięcia. Dzięki za spotkanie i pogaduchy.

Gawron dzięki za transport.

Kolejne spotkanie (już na skuterach?) "grupa trzymająca władzę" ustaliła:

- Karczma "U Jana", dla niewtajemniczonych (http://www.karczmarzeszow.pl/)

- 21.04.2016r.

- godzina 18.00

Do zobaczenia "następną razą"