Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego 2016 Gawron "laptoka" zabiorę, Ty zabierz ze sobą "kakakasku" i kabelka coby toto pospinać do kupy. Endriu mnie na 2 oo nie namówisz na razie, poczekam na bardziej pewne temperatury.
gumis Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 na 2 oo nie ma szans bo piwa się człowiek nie napije
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Lutego 2016 Spotkanie zakończone, dzisiaj w powiększonym składzie. Dzięki wszystkim obecnym, za salwy śmiechu i pogaduchy, Gawron dzięki za transport w obie strony. Kolejne spotkanie ustalono (wstępnie): - Karczma w Zawadzie, - 17.03.2016r. - godzina 18.00 Do zobaczenia "następną razą"
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Lutego 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Lutego 2016 No spoko - moja żona stwierdziła że więcej chyba nie pojedzie na takie spotkanie bo ją przepona boli od śmiechu Gawron - jak tam podopieczni
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Lutego 2016 Endriu taka śmiechawa raz w miesiącu, do wytrzymania.
gumis Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Z tego wszystkiego pojechaliśmy nach Przemyśl
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Lutego 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Lutego 2016 Gumis, to dobrze ze za chwile jest nastepny zjazd Ale nie rozumiem czemu w złości spaliliście w nocy to audi o którym wczoraj rozmawialiśmy
Fajek Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Panowie, słyszałem że 17.03 w Jarosławiu będzie topienie. No a tydzień później Rzeszów parking Podpromie. Wybiera się ktoś? Może w końcu uda mi się z Wami chociaż spojrzenie wymienić
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Marca 2016 ... Kolejne spotkanie ustalono (wstępnie): - Karczma w Zawadzie, - 17.03.2016r. - godzina 18.00 ... Fajek, bardzo serdecznie zapraszamy w tym terminie do karczmy w Zawadzie koło Dębicy, będzie mam niezmiernie miło Cię poznać i pogadać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2016 Fajek, na topienie (chyba marzanny ) to my nie jeździmy. Co innego jak by topili Marzene A po za tym: w czwartek Takie imprezy są albo w sobotę, albo w niedzielę A tydzień później to są już święta. Nie mniej na spotkanie ZAPRASZAMY !
Fajek Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 A to ja nie wiem jakie są zwyczaje wśród burgmenów. Pogoda jeszcze łaskawa nie jest więc zobaczymy bliżej terminu zawady. Dla mnie trochę daleko bo jeszcze śniegiem sypnąć może. Jestem wariat ale nie aż taki.
gumis Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Fajek ale my się spotykamy póki co nie na 2oo ale autami przyjeżdżamy pewnie dopiero spotkanie kwietniowe będzie na 2oo. choć do Zawady to bym pewnie we czwartek dopchał T-maxa hehe
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2016 W uzupełnieniu tego co napisał Gumis. Spotykamy się (przynajmniej się staramy ) raz w miesiącu. Ponieważ część chłopaków jest z Rzeszowa, a część z Dębicy robimy spotkania na zmianę - raz tu, a raz tu. Ale jesteśmy otwarci na inne propozycje. Np. w sezonie bywamy na kawie w karczmie "Pod semaforem".
gumis Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Endriu jak będzie pogoda to robimy spota "pod audi"
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2016 Czemu, nie - rozumiem że chodzi też o to aby Cię dowieść potem do Zawady ot i wyszło szydło z worka ale OK - jestem za EDIT: a Gawron i Saper się wybierają w czwartek Jeżeli tak, będziecie mieć wolne miejsce na trasie Rzeszów - Zawada
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2016 Ja się wybieram na spotkanko, nie wiem jak Gawron, a miejsce się znajdzie, jak nie u Niego to u mnie. A trasa Ci się nie pomyliła? Aaaa już rozumiem, masz wolne i nie pracujesz :-) Gawron jeżeli będziesz jechał, to zabierz ze sobą "kakakasku" i tego słynnego kabelka, kto wie, może drugie podejście bedzie udane.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2016 Saper, jest gorzej być może trzeba będzie zabrać moją żonkę ale okaże się bliżej czwartku. Kobieta zmienną jest Z powrotem bym ją już zabrał.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2016 A widzisz. Mówiłem przecież, że tyle śmiechu raz w miesiącu da radę wytrzymać.
Gawron Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Czołem Jak zwykle zapraszam do siebie , wolne miejsce jest , Saper bede w ustalonym miejscu o siedemnastej minut piętnaście :-) . Andrzej jak potrzebny transport powiedz niewieście aby machała ręką koło poczty na Kochanowskiego 10 minut po spotkaniu z Saperem . Jeżeli dojdzie to tej sytuacji to Saper spotkamy sie piec minut wcześniej ...zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie . Kakakasku wezmę wraz z kabelkiem ,
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Marca 2016 Dobra panowie - policzmy to 17:15 , 10 min. po , 5 min. wcześniej ... Wyszło mi że na Kochanowskiego, obok poczty "autobus" podjedzie o 17:20 Dobrze wyliczone Bilety w jakiej cenie Dla kobiet oczywiście zniżka jest przewidziana i do zobaczenia jutro
Gawron Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Saper 17 : 10 , wnioskujemy o ciasto , kawę w termosie :-) ??? , wymyśl coś na kształt biletu ..... Jakieś marzenia :-) , jest okazja .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Marca 2016 No nie bedziemy przecież wozić drzewa do lasu w końcu chyba mamy się spotkać w knajpie. Ale jak dobrze pójdzie to następne spotkanie odbędzie się gdzieś w plenerze i wtedy nadrobimy - mowa o kawie i ciastkach ewentualnie jakaś kiełbaska na kiju
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 17 Marca 2016 Ciekawa sprawa, na matematyce się zna (Endriu), a własną Żonę wysyła z dwoma obcymi facetami i jeszcze nie dośc, że na bilet nie dał, to jeszcze zniżka mu się przyśniła. Panie co za czasy, normalnie skandal. Gawron bedę o czasie na wskazanym miejscu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Marca 2016 z jakimi obcymi z Saperem i Gawronem zresztą co ja moge Jak żonce nie chce sie jechać samej swoim wozem . . . a tym bardziej - ktoś to piwo musi wypić
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 17 Marca 2016 Kolejne spotkanie przeszło do historii, Żona (EndriuBis-a) dowieziona bez uszczerbku i biletu. Salwy śmiechu jak zwykle i doszły jakieś nacięcia. Dzięki za spotkanie i pogaduchy. Gawron dzięki za transport. Kolejne spotkanie (już na skuterach?) "grupa trzymająca władzę" ustaliła: - Karczma "U Jana", dla niewtajemniczonych (http://www.karczmarzeszow.pl/) - 21.04.2016r. - godzina 18.00 Do zobaczenia "następną razą"
Rekomendowane odpowiedzi