Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2012 Skarbonka rozbita . Do zobaczyska !piwko . Wszyscy już to mogą zobaczyć od wczoraj na liście zlotowej. Teraz zacznij zbierać na benzynę na sezon. Ja zbieram do takiej
Marloon Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam:)) ja poczatkujacy od dwuch sezonow ale na zlot jestem chetny prosze dodac:))rozmiar meski XL do zobaczenia:)
GadekW Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 I przyszedł czas na decyzję przyjazdu na pierwszy zlot Proszę o dopisanie GadekW męska L i Kacha damska M
zbych Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam i prosze dopisać do listy zbych-męskaXL damskaL
M_Pajak Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja to w ogóle nie wiem czemu mnie na tej liście nie ma . M/XXL
Klubowicze sonor Opublikowano 25 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2012 Prosze dopisac mnie do listy Marcin "Sonor" m/XL opcja - namiot
Miro71 Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 troche statystyki dla zainteresowanych : 25 Luty 2011 na VII Zlot bylo wstepnie zapisanych na liscie 157 osob czyzby nam sie spoleczenstwo skuterowe wykruszalo ????? a moze Patryk zalega z aktualizacja ???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Administrator Opublikowano 25 Lutego 2012 troche statystyki dla zainteresowanych : 25 Luty 2011 na VII Zlot bylo wstepnie zapisanych na liscie 157 osob czyzby nam sie spoleczenstwo skuterowe wykruszalo ????? Jak na dzień 25 luty jest OK... zresztą podobnie było w latach poprzednich w adekwatnym okresie zimowym. Myślę, że jak wiosna zawita na dobre to i maxi- skuterowcy pobudzą się do imprez... A tak przy okazji krótka historia Ogólnopolskich Zlotów Maxi Skuterowych Klubu Burgmania: RELACJA ZE ZLOTU MAXI *BURGMANIA 2005* MATERIAŁ BONUSOWY ZE ZLOTU MAXI *BURGMANIA 2005*- FOTO+ 10 FILMÓW XVID! WRAŻENIA ZE ZLOTU MAXI SKUTEROWEGO *BURGMANIA 2005* W RYNI Wrażenia ze zlotu *BURGMANIA 2006* OBSZERNA RELACJA ZE ZLOTU *BURGMANIA 2006* O *BURGMANIA 2006* W SUPEREXPRESIE- MARCIN KUCHARZEWSKI O *BURGMANIA 2006* W ŚWIECIE MOTOCYKLI- JACEK GRADOMSKI FILM- MATERIAŁ Z PARADY *BURGMANIA 2006* MOV edited by Greg- download 20 Mb FILM- MATERIAŁ O ZLOCIE *BURGMANIA 2006* NA TVN TURBO JEDNOŚLAD- XVID- download 25 Mb MATERIAŁ ZAMIESZCZONY NA PROśBĘ BURMISTRZA RADZYMINA NA STRONACH MIASTA "WIEśCI WOŁOMIN" MATERIAŁ WŁASNY UCZESTNIKA ZLOTU DZIADKA O *BURGMANIA 2006* PRYWATNA GALERIA WORLAN *BURGMANIA 2006* WĄTEK ROZPOCZYNAJĄCY ZLOT *BURGMANIA 2007* WĄTEK Z WRAŻENIAMI ZE ZLOTU *BURGMANIA 2007* OBSZERNA RELACJA ZE ZLOTU *BURGMANIA 2007* PRYWATNA GALERIA WORLAN *BURGMANIA 2007* WĄTEK ROZPOCZYNAJĄCY ZLOT *BURGMANIA 2008* WĄTEK Z WRAŻENIAMI ZE ZLOTU *BURGMANIA 2008* WĄTEK ROZPOCZYNAJĄCY ZLOT *Burgmania 2009* WĄTEK Z WRAŻENIAMI ZE ZLOTU *BURGMANIA 2009* WĄTEK ROZPOCZYNAJĄCY ZLOT *BURGMANIA 2010* WĄTEK Z WRAŻENIAMI ZE ZLOTU *BURGMANIA 2010* RELACJA ZE ZLOTU *BURGMANIA 2010* WĄTEK ROZPOCZYNAJĄCY ZLOT *BURGMANIA 2011* WRAŻENIA ZE ZLOTU *BURGMANIA 2011* RELACJA ZE ZLOTU *BURGMANIA 2011* INNE FILMY/MATERIAŁY ZE ZLOTÓW BURGMANIA
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam i prosze dopisać do listy zbych-męskaXL damskaL Czy dobrze dopisałem osobę towarzyszącą? Jeśli tak to proszę o nick. A może chcesz tylko koszulkę damską dodatkowo np. na otarcie łez? troche statystyki dla zainteresowanych : 25 Luty 2011 na VII Zlot bylo wstepnie zapisanych na liscie 157 osob czyzby nam sie spoleczenstwo skuterowe wykruszalo ????? a moze Patryk zalega z aktualizacja ??? Miro! dlaczego córkę zostawiasz w domu? Do tej pory uczestniczyła we wszystkich Twoich wyjazdach zlotowych. Tu jedna osoba, dam jedna i już będzie 200 osób. Mariusz! kronikarzem dobrym jest tylko ten wianuszek wokół głowy jakiś inny
Miro71 Opublikowano 26 Lutego 2012 Opublikowano 26 Lutego 2012 Miro! dlaczego córkę zostawiasz w domu? Do tej pory uczestniczyła we wszystkich Twoich wyjazdach zlotowych. Tu jedna osoba, dam jedna i już będzie 200 osób. Patryku niestety jeszcze nie wymyslil nikt Skutera na trzy osoby a w moim przypadku mam dwie kobietki, ktore sa chetne do jazdy wiec ktoras musze wybrac :-) a to czy zona czy tez corka pojedzie to sie roztrzygnie krotko przed wyjazdem ( zony praca :-( ) Takze z Twoich obliczen tak czy inaczej do 200 uczestnilow nie dobijemy !OK
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2012 Miro! dlaczego córkę zostawiasz w domu? Do tej pory uczestniczyła we wszystkich Twoich wyjazdach zlotowych. Tu jedna osoba, dam jedna i już będzie 200 osób. Patryku niestety jeszcze nie wymyslil nikt Skutera na trzy osoby a w moim przypadku mam dwie kobietki, ktore sa chetne do jazdy wiec ktoras musze wybrac :-) a to czy zona czy tez corka pojedzie to sie roztrzygnie krotko przed wyjazdem ( zony praca :-( ) Takze z Twoich obliczen tak czy inaczej do 200 uczestnilow nie dobijemy !OK Miro! nie przeczytałeś jeszcze wszystkiego na stronie głównej i żeby nie zaglądnąć tu z ciekawości !placz1 a to jeden z przykładów
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Lutego 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2012 Dla zainteresowanych noclegami, to udało mi się zarezerwować pokój całkiem niedaleko,jakieś 800m od Dębiny, dla szczególnie zainteresowanych: cena 30 zł od osoby za dobę - łazienka obok pokoju cena 40 zł od osoby za dobę - pokój z łazienką rezerwacja tel. 502455903 Noclegi Żywiec to i owo Proszę o dopisanie: Robertowawa + Aga + Cezar 14 lat - koszulki m/XL + m/L + d/XL Dzięki Papcioch za info !OKK chyba nocujemy w tym samym miejcu !V
slawekLubin91 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Jestem z okolic Gniezna(trzemeszno) jest ktoś jeszcze abym jak się zapiszę mógł jechać w grupie ??
Walek Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Jestem z okolic Gniezna(trzemeszno) jest ktoś jeszcze abym jak się zapiszę mógł jechać w grupie ?? Witam Jestem z Poznania i najprawdopodobniej pojedziemy w trójkę, ale jeszcze nie wiemy na 100%. Mam nadzieję, że tak Jak pojedziemy to oczywiście zapraszamy
ogar Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Witam wszystkich Forumowiczów i proszę o dopisanie do Zlotu Ogar, koszulka 3XXX
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 6 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2012 Proszę o zalogowanie na listę uczestnika wszystkich poprzednich zlotów Burgmanii o pseodonimie literackim Qw@ki (czytaj Kwaki). Persona 1, h 190, fi(średnica) 102 = samiec(samotny*) 2XL *w weekendy EDIT: Dziękuję za dopisanie do listy
Klubowicze bargacz Opublikowano 7 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2012 Proszę o dopisanie do listy: Bargacz - koszulka XXL Opcja - namiot
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2012 Informuję, że w Zajeździe Beskidy oddalonym niecałe 1000m od Dębiny (miejsca zlotu) jest jeszcze 12 wolnych pokoi. Rezerwacja w recepcji Zajazdu na hasło "Burgmania" - cena za nocleg 75 zł od osoby.
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 10 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2012 To jest cena ze śniadaniem czy bez ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2012 Informuję, że w Zajeździe Beskidy oddalonym niecałe 1000m od Dębiny (miejsca zlotu) jest jeszcze 12 wolnych pokoi. Rezerwacja w recepcji Zajazdu na hasło "Burgmania" - cena za nocleg 75 zł od osoby. Ale patrząc na to całościowo to śniadanie też będzie, bo jest na terenie zlotu w sobotę i niedzielę. I my! I my też! Proszę o dopisanie: męska / rozmiar XL damska / rozmiar L Pozdrawiamy! Witam i prosze dopisać do listy zbych-męskaXL damskaL W związku z aktualizacją listy, Foczkę i Zbycha proszę o uzupełnienie nicków osób towarzyszących.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2012 Foczka ma nadzieję, że Krzytro będzie jej towarzyszył na zlocie
Klubowicze krzytro Opublikowano 13 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2012 Foczka ma nadzieję, że Krzytro będzie jej towarzyszył na zlocie Cały czas się zastanawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2012 INFORMACJA ORGANIZACYJNA W związku ze znaczną ilością osób, które nie będą korzystały w czasie zlotu z noclegów na terenie Ośrodka "Dębina" proszę te osoby aby przy wnoszeniu wpłaty zlotowej pomniejszyć ją o 30zł. Jednocześnie proszę o stosowną informację na PW co ułatwi w znaczny sposób rozliczenie kosztów naszego pobytu. Podsumowując: OPŁATY: Opłata zlotowa wynosi 250zł. Dla dzieci i młodzież w wieku 4-16 lat opłata wynosi 200zł. Opłata zlotowa bez noclegu na terenie Ośrodka "Dębina" wynosi 220zł, dzieci i młodzież 170zł.
zbych Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Witam i proszę Patryka o dopisanie Grażyny do d\L
Rekomendowane odpowiedzi