Gość Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Proszę o dopisanie trynka, męskie XL, opcja namiotoza
Lucas Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Żołądek na szczęście jest dzisiaj gdzie i czym zapełnić bez problemu. Dla mnie najważniejsze jest, że zlot odbędzie się w takim pięknym miejscu. Już parę osób namawiało mnie, abym wybrał się zwiedzić Żywiec i okolicę. Teraz kiedy tam będzie Burgmania, to tym bardziej trzeba pojechać!
mysz75 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Proszę mnie zapisać. Męska XL. Opcja namiotowa
przemo72 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wwwowowowo. Widać dawno nie zaglądałem na forum a z chęcią się dołączę. Jeśli nie za późno bardzo proszę o dopisanie z opcją namiot z koszulką "L" moje nicko to: przemo72 i hej! Pozdro, Przemek
Klubowicze Migu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dopisać Miga i Halinkę !scooter m-XL d-M .
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dopisać Miga i Halinkę !scooter m-XL d-M . Proszę!
M_Pajak Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 No kochani moi przyjaciele , jak nie jedzie Orzeszek to nie wiem czy mi wypada przybyć . Może Seba przemyśli swą decyzję .
IMC_GREGOR Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jak MIGU jedzie to mnie tez prosze dopisac m-XL
BABCIA JOLA Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Babcia Jola też prosi o dopisanie . Już złożyłam podanie o pożyczkę hipoteczną . Bóg zapłać moje dzieci kochane . POZDRAWIAM . P.S. Koszulka d/L .
Sympatycy Miętus Opublikowano 5 Lutego 2012 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam, Uprzejmie proszę o dopisanie do listy " Mietus " koszulka męska XXXL. Do zobaczenia
Lucas Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Informacja o Burgmanii 2012 znalazła się również na forum Bractwa Suzuki. Natomiast zauważyłem, że strona z kalendarzem imprez motocyklowych, na której znalazłem pierwszą wzmiankę o Burgmanii jest niedostępna. Szkoda by jej było ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2012 Informacja o Burgmanii 2012 znalazła się również na forum Bractwa Suzuki. Natomiast zauważyłem, że strona z kalendarzem imprez motocyklowych, na której znalazłem pierwszą wzmiankę o Burgmanii jest niedostępna. Szkoda by jej było ... Czy masz na myśli kalendarz w Świecie Motocykli? Dopiero przekazałem informację do ŚM, reszta przed nami Na stronie Bractwa Suzuki chyba trzeba być zalogowanym
Lucas Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Tak, chodzi o kalendarz "Świata Motocykli", a na stronie BS rzeczywiście trzeba być zalogowanym, ale wyświetleń było już chyba ze 40. Byćmoże zajrzy ktoś z mojej miejscowości, jeżdżący na zloty przyczep campingowych.
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2012 wpłata poszła Sprawdzam BINGO! Informuję, że stan konta sprawdzany jest dwa razy w tygodniu (i częściej) a wszystkie zmiany nanoszone są w miarę systematycznie. Proszę o informacje na PW jeśli spodziewane zmiany nie zostaną uzupełnione w ciągu dwóch, trzech dni
GadekW Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Dzisiaj sprawdzałem luzy w pokojach i tak: w Dębinie pokoi brak, a w pobliskim zajeździe pozostało 5 pokoi 2-osobowych i 5 pokoi 3-osobowych. A ja mam pytanko, czy w pobliskim zajeździe będą jakieś zniżki na hasło " Burgmania"?
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2012 Nie robiłem żadnych uzgodnień w tym zajeździe dot. Burgmanii lecz z tego co wiem stosują zniżki przy większych grupach, więc dobrze by było zebrać się w kilka osób. Z tego co mi wiadomo to grupa poznańska robiła tam przymiarki (jeśli się mylę proszę mnie poprawić). Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z osobami, które tam już dokonały rezerwacji, a może koledzy odezwą się do Ciebie na PW lub napiszą w tym temacie - Proszę.
papcioch Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Proszę dopisać papciocha i Kaśkę, a koszulki to m/L i d/M. Dla zainteresowanych noclegami, to udało mi się zarezerwować pokój całkiem niedaleko,jakieś 800m od Dębiny, dla szczególnie zainteresowanych: cena 30 zł od osoby za dobę - łazienka obok pokoju cena 40 zł od osoby za dobę - pokój z łazienką rezerwacja tel. 502455903 Noclegi Żywiec to i owo
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 15 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2012 Proszę o wpisanie na listę Gumisiek męska XL
dr.big Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Trochę OT ale mi ta Dębina zaczyna się coraz bardziej podobać , mają tam nawet park linowy i tym samym pierwszego klienta . Wiecej zobacz: KLIK TU A tak było na zlocie w Malborku 2011, to oczywiście najprostsze odcinki ... http://www.youtube.com/watch?v=vMtb180isdQ
padre Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam! Uprzejmie proszę o dopisanie do listy: Makozio, m/XXXL Jeśli chodzi o noclegi to mam znajomą gaździnę w Korbielowie i tam też zarezerwowałem nocowanko z łazienką. Pozdrawiam!
zibi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 W końcu może i mnie się uda dojechać,koszulka xl.
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2012 W końcu może i mnie się uda dojechać,koszulka xl. a daleko to chyba nie masz? ale za to będzie czym !OKK
tomwiech Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Dla mnie dz/d S/M oraz prosze o dopisanie do listy 2 dorosłe + dziecko
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2012 Skarbonka rozbita . Do zobaczyska !piwko .
Rekomendowane odpowiedzi