Klubowicze Roni Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A co nalezy wpisac robiac przelew za zlot jako ODBIORCA (wlasciciel konta bankowego)? Chce zrobic przelew ale bez odbiorcy nie przejdzie... Np. 3 kropki !w00t
upiór Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Np. 3 kropki !w00t No no Malutki ja Kolegę rozumie miałem podobny problem . Szanowna Pani w banku stwierdziła że musi być podany odbiorca i ni jak ona tego nie przyjmie i przelew nie zostanie zrealizowany . P.S Ech te banki , ale tak po prawdzie to może i dobrze !OKK .
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Trzy kropki mogą być ale Patryk ładniej brzmi.
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A co nalezy wpisac robiac przelew za zlot jako ODBIORCA (wlasciciel konta bankowego)? Chce zrobic przelew ale bez odbiorcy nie przejdzie... Można wpisać tego gościa Z.Muniowski !YES Trebor, ciekawe czy znajdziesz się na liście?
Klubowicze oakowsky Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Można wpisać tego gościa Z.Muniowski !YES Trebor, ciekawe czy znajdziesz się na liście? Dzieki - Wplacone! !scooter
kowal Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam, ja wpisałem Burgmania i poszło - zobaczymy dokąd...
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam, ja wpisałem Burgmania i poszło - zobaczymy dokąd... Chyba jeszcze nie sprawdzałeś listy zlotowej.
Wojtecki Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Prosze o skreslenie z listy uczestnikow zlotu,niestety nie moge sie pojawic na zlocie ze wzgledu na swoje sprawy zawodowe.Zwalnia sie jednoczesnie miejsce w hotelu,w tej sprawie prosze sie kontaktowac z Areckim lub ze mna na PM.
D49 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Są jeszcze miejsca na zlocie. Pozdrawiam Darek49
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Są jeszcze miejsca na zlocie. Pozdrawiam Darek49 Czy to pytanie czy stwierdzasz fakt??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zapisy na Zlot oraz wpłaty na konto zlotowe przyjmowane będą do 30 kwietnia 2012r. Wypada przypomnieć, że deadline wpłat mija z końcem kwietnia !tut To już tylko 8 dni !TAZ A później szybko zlatujący maj i widzimy się na imprezie w Żywcu !OKK Czuję w kościach, że będzie się działo !TAZ
Klaud Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zainteresowanych w drodze do (lub z) Żywca zapraszam do miejscowości Rudniki - lotnisko aeroklubu Częstochowa. Tak się składa, że przy okazji imprez lotniczych www.pararudniki.pl (i motocyklowo-samochodowo-lotniczych www.flyandride.eu) wystawiamy się ze sprzętem magazynowym - jak ktoś w ramach odpoczynku w drodze powrotnej miałby kaprys usiąść za sterami wózka widłowego, to zapraszam Przepraszam za OT, ale w sumie to tematycznie (i terminowo) pokrewne
D49 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Oczywiście pytanie.Powtórzę. Czy są jeszcze miejsca na zlocie? Pozdrawiam Darek49
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Są miejsca.
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Patryk, prośba o wpisanie mnie na miejscu 31, prawdopodobnie będę z Areckim w pokoju Przelew - ASAP szorstki, koszulka m/XL pzdr
szuwarek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Proszę o dopisanie nas do listy zlotowej Szuwarek koszulka męska L Meduza koszulka damska L + dziecko Szymon koszulka S
Abach Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Proszę o dopisanie do listy: Smerfetka d/S Abach m/XL Pieniążki powinny być już na koncie zlotowym Już nie mogę się doczekać !scooter
Lucjan73 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Szorstki,Szuwarek, Abach !OKK nareszcie jakies dobre wiadomości a nie tylko jak ostatnio ...prosze o wykleślenie z listy !NOT
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Szorstki,Szuwarek, Abach !OKK nareszcie jakies dobre wiadomości a nie tylko jak ostatnio ...prosze o wykleślenie z listy !NOT i w dodatku mogą przebierać w numerkach !V Lista uzupełniona o nowe nicki i wpłaty które dzisiaj pokazały się na koncie. P r z y p o m i n a m że wpłaty przyjmowane są do 30 kwietnia, a w pierwszym tygodniu maja wysyłane jest zamówienie na koszulki wg. rozmiarówki. I n f o r m u j ę że jednym z gadżetów zlotowych, który otrzyma każdy zlotowicz będzie flaga/chorągiewka z logo Burgmanii. W związku z tym proszę o przygotowanie w swoich skuterach masztów na flagę/chorągiewkę. Wielkość flagi mniej-więcej formatu A4, tunel przelotowy (nie zaszyty od góry) na maszt o średnicy nie większej niż 10 mm. Coś w tym rodzaju jak na zdjęciu ze zlotu w 2011r.
krzysiu Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 kasa poszła pozdrowienia do zbaczenia !piwko !scooter
Przemo_ST Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Poproszę o wpisanie na listę w pozycji 72. Po co ma być tam dziura !YES Koszulka w rozmiarze L, spanie pod namiotem.
Marcino1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Numer 85 też się marnuje - chętnie go zagospodaruję. Marcin01 - koszulka XL, męska. Nocleg poza ośrodkiem. Przelew poszedł. Do zobaczenia
Dragos Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czas i na mnie żeby się dopisać (na PW dostaje wiadomości zachęcająco ponaglające ) tak więc proszę o dodanie do listy wersja namiot. Jeśli ilość osób jadących ze mną się zmieni załatwimy sprawę na miejscu Patryku Dragos koszulka męska XXXL Przelew już robię.
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lista uzupełniona o dzisiejsze wpływy. Dragos, Marcino1 - czy miejsca w pierwszej dziesiątce odpowiadają? Ja również zrobiłem wpłatę !V
Rekomendowane odpowiedzi