boochos Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Don Moplico - gratulacione!!!!! Pzdrw dla Magdy - skoro takie tam upały, to spróbujcie drinka: "Sex on the beach" !OKK Wrzonio i Ewik, no to piękna niespodzianka była mamy nadzieję ,że powtórzycie w ten weekend, do zobaczenia. Doktorek - spotykamy sie na stacji Statoil lub BP w Lomzy okolo 10-00, w piatek. Nocleg tuhttp://www.ekwos.com.pl/index.php?id=3, do zoba
Klubowicze Doktorek Opublikowano 15 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam Was i może ... do zobaczenia
jaro_4setka Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Szymon,nie ma BP w łomży,tak jak Jurek pisał,statoil ,a obok macdonalds,będe tam o 10 czekał,wydaje mi sie ,że nie ma co jedzenia ciągnąć ze sobą,bedzie ciepło,może zapaszek złapać,zrobimy zrzute i coś po drodze kupimy, bliżej grila...
avanturnik Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Jurek - może spikniemy się wcześniej gdzieś po trasie? Jaką drogą planujesz jechać? A może i Ełk by reflektował na np. spotkanie w Orzyszu i wspólne turlanko do Łomży???
boochos Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 (...)będe tam o 10 czekał,(...)zrobimy zrzute i coś po drodze kupimy, bliżej grila... to nie spotykamy się w grajewie? też mi się wydaje że jedzenie kupimy razem . Mam nadzieję, że w okolicach stolycy jest jakiś sklep mięsny ? Roman, chyba ok 8 trzeba będzie ruszyć-podjedziesz do mnie, czy gdzieś się spotkamy? Myślę żeby do Augustowa przez Raczki, a dalej już normalnie... co Ty na to?
Gość Bartheez5 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja wylatuję z Ełku na Łomżę przez Grajewo-Piątnicę Reflektuję bardzo chętnie na spotkanko z Ekipą nadjeżdżającą z Suwaliszek w Grajewie kwestia godziny P.s. Juras miał też przez Ełk lecieć???
avanturnik Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Jurek - rozmawiałem z Czarkiem. Znam już wszystkie ustalenia co do godziny i miejsca naszego spotkania. Poturlamy spokojnie do Łomży na dwa !scooter i jeden 4oo -owiec. Sylwek leci na Ciechanów swoją trasą. Jurek jaką drogą lecimy z Łomży do Jeruzal? Trzeba by ustalić miejsce i godzinę spotkania z Sylwestrem. Do zobaczenia w piątek.
boochos Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 UWAGA JUREK! Niestety zmiana radykalna moich planów- jadę solo bez agnieni. Proszę o dopisanie mnie w pokoju z Jarem, on też będzie solo. Rafał , myślę że ok. 9 będziemy w grajewie.,
jaro_4setka Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Tak jak Szymon pisał,jade sam,poprosze o pokój razem z Szymonem...
czaro69 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 Myślę, że z Łomży polecimy na Ostrów Maz. i dalej odbijemy na Mińska Maz.....Potem prowadzi Jurek do Jeruzal a ja do hotelu Ps1. Sylwek dołączy do naszej grupy w Łochowie. Ps2. A czemu to dziewczyny się wysypały z wyjazdu?
Roman Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Szymon ok.O godz 7 50 podjadę pod twój dom,i ruszamy tą trasą jak pisałeś.
Jurek_mwo Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja dolatuje do Gizycka,i potem turlam sie z Avanturnikiem i Avanturnicą,kierunek Łomża,do Jeruzal z Łomzy nie lecimy, lecimy na Ostrów Maz,potem już dalej,na Jeruzal:) A co to chłopy z waszymi Kobitkami się dzieje? Jutro zadzwonie do Osrodka i odmówię kilka pryczek.Jaro,ok połozymy was razem hii
jaro_4setka Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja dolatuje do Gizycka,i potem turlam sie z Avanturnikiem i Avanturnica,kierunek Łomża,do Jeruzal z Łomzy nie lecimy lecimy na Ostrów Maz,pote już dalej,na Jeruzal:) A co to chłopy z waszymi Kobitkami się dzieje? Jutro zadzwonie do Osrodka i odmówię kilka pryczek.Jaro,ok połozymy was razem hii kobitki...,to za gorąco,to znowu za zimno na wycieczke... (baby z wozu,koniom lżej ) to z łomży lecimy na tą ostrów,czy nie lecimy?
Gość Bartheez5 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Umówmy się o 9:00 w Grajewie vis a vis stadionu na wylocie na Łomżę NASTĘPNIE po rozwinięciu SREBRNYCH SKRZYDEŁ zawijamy na Łomżę to tyle...............
boochos Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Bartheez, a może kilkaset metrów za grajewem, w stronę łomży, jest stacja benzynowa BLISKA - przynajmniej można bezpiecznie stanac, bo naprzeciwko stadionu to jest pobocze tylko...
czaro69 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 Pisałem wcześniej, z Łomży kierujemy się na Ostrów Maz. potem jedziemy w kierunku Mińska Maz przez Brok, Łochów i Stanisławów
Geni Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 To wy się tak skuterowcy będziecie po moich rejonach kręcić bezkarnie - już wiem zrobię zasadzkę na Jurka ;-). Akurat w sobotę będę leciał do Jedwabnego przez Łomżę.
Jurek_mwo Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Chłopaki! Gieni robi na mnie zasadzkę myślę ze taka banda jak my, na tylu maszynach, to z rodzynkiem sobie poradzimy coo?
czaro69 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 to dojedź o 10 w łomży pod McDonalds, tam się będziemy zbierać do dalszej drogi
boochos Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 (...) Akurat w sobotę będę leciał do Jedwabnego przez Łomżę. Czaro, ale my w łomży zbieramy się w piątek, a Geni coś mówi o sobocie...
czaro69 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 Kurde, faktycznie. W piątek będziemy w łomży... ps. Jeszcze nie piłem kawy i jestem nieprzytomny,sorki
Geni Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 A to niestety - w piątek arbeit - Jurek upiecze ci się wspólna kawa.
jaro_4setka Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzisiaj rozmawiałem z Markiem,ten od valkiri... z białegostoku,wstępnie jest chetny na wycieczke,tylko jeszcze nie wie na 100%,zależy jak w pracy poustawia,chce jeszcze namówić kolege,ma dać znaczek co i jak...
czaro69 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 Jaro, wiesz, że zawsze są wszyscy mile widziani
jaro_4setka Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Jaro, wiesz, że zawsze są wszyscy mile widziani tak też mu powiedziałem
Rekomendowane odpowiedzi