Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Don Moplico - gratulacione!!!!! Pzdrw dla Magdy - skoro takie tam upały, to spróbujcie drinka: "Sex on the beach" !OKK

Wrzonio i Ewik, no to piękna niespodzianka była :) mamy nadzieję ,że powtórzycie w ten weekend, do zobaczenia.

Doktorek - spotykamy sie na stacji Statoil lub BP w Lomzy okolo 10-00, w piatek. Nocleg tuhttp://www.ekwos.com.pl/index.php?id=3, do zoba

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam Was i może ... do zobaczenia

Opublikowano

Szymon,nie ma BP w łomży,tak jak Jurek pisał,statoil ,a obok macdonalds,będe tam o 10 czekał,wydaje mi sie ,że nie ma co jedzenia ciągnąć ze sobą,bedzie ciepło,może zapaszek złapać,zrobimy zrzute i coś po drodze kupimy, bliżej grila... :clapping:

Opublikowano

Jurek - może spikniemy się wcześniej gdzieś po trasie? Jaką drogą planujesz jechać?

A może i Ełk by reflektował na np. spotkanie w Orzyszu i wspólne turlanko do Łomży???

Opublikowano

(...)będe tam o 10 czekał,(...)zrobimy zrzute i coś po drodze kupimy, bliżej grila... :clapping:

to nie spotykamy się w grajewie? też mi się wydaje że jedzenie kupimy razem . Mam nadzieję, że w okolicach stolycy jest jakiś sklep mięsny ?

Roman, chyba ok 8 trzeba będzie ruszyć-podjedziesz do mnie, czy gdzieś się spotkamy? Myślę żeby do Augustowa przez Raczki, a dalej już normalnie... co Ty na to?

Gość Bartheez5
Opublikowano

Ja wylatuję z Ełku na Łomżę przez Grajewo-Piątnicę

Reflektuję bardzo chętnie na spotkanko z Ekipą nadjeżdżającą z Suwaliszek w Grajewie kwestia godziny

P.s. Juras miał też przez Ełk lecieć???

Opublikowano

Jurek - rozmawiałem z Czarkiem. Znam już wszystkie ustalenia co do godziny i miejsca naszego spotkania. Poturlamy spokojnie do Łomży na dwa !scooter i jeden 4oo -owiec. Sylwek leci na Ciechanów swoją trasą. Jurek jaką drogą lecimy z Łomży do Jeruzal? Trzeba by ustalić miejsce i godzinę spotkania z Sylwestrem.

Do zobaczenia w piątek.

Opublikowano

UWAGA JUREK! Niestety zmiana radykalna moich planów- jadę solo bez agnieni. Proszę o dopisanie mnie w pokoju z Jarem, on też będzie solo.

Rafał , myślę że ok. 9 będziemy w grajewie.,

Opublikowano

Tak jak Szymon pisał,jade sam,poprosze o pokój razem z Szymonem...

Opublikowano

Myślę, że z Łomży polecimy na Ostrów Maz. i dalej odbijemy na Mińska Maz.....Potem prowadzi Jurek do Jeruzal a ja do hotelu

Ps1. Sylwek dołączy do naszej grupy w Łochowie.

Ps2. A czemu to dziewczyny się wysypały z wyjazdu? :clapping:

Opublikowano

Szymon ok.O godz 7 50 podjadę pod twój dom,i ruszamy tą trasą jak pisałeś.

Opublikowano

Ja dolatuje do Gizycka,i potem turlam sie z Avanturnikiem i Avanturnicą,kierunek Łomża,do Jeruzal z Łomzy nie lecimy, lecimy na Ostrów Maz,potem już dalej,na Jeruzal:)

A co to chłopy z waszymi Kobitkami się dzieje? Jutro zadzwonie do Osrodka i odmówię kilka pryczek.Jaro,ok połozymy was razem hii :clapping:

Opublikowano

Ja dolatuje do Gizycka,i potem turlam sie z Avanturnikiem i Avanturnica,kierunek Łomża,do Jeruzal z Łomzy nie lecimy lecimy na Ostrów Maz,pote już dalej,na Jeruzal:)

A co to chłopy z waszymi Kobitkami się dzieje? Jutro zadzwonie do Osrodka i odmówię kilka pryczek.Jaro,ok połozymy was razem hii :clapping:

kobitki...,to za gorąco,to znowu za zimno na wycieczke... (baby z wozu,koniom lżej ) :fireman2: to z łomży lecimy na tą ostrów,czy nie lecimy?
Gość Bartheez5
Opublikowano

Umówmy się o 9:00 w Grajewie vis a vis stadionu na wylocie na Łomżę

NASTĘPNIE po rozwinięciu SREBRNYCH SKRZYDEŁ zawijamy na Łomżę

to tyle...............

Opublikowano

Bartheez, a może kilkaset metrów za grajewem, w stronę łomży, jest stacja benzynowa BLISKA - przynajmniej można bezpiecznie stanac, bo naprzeciwko stadionu to jest pobocze tylko...

Opublikowano

Pisałem wcześniej, z Łomży kierujemy się na Ostrów Maz. potem jedziemy w kierunku Mińska Maz przez Brok, Łochów i Stanisławów

Opublikowano

To wy się tak skuterowcy będziecie po moich rejonach kręcić bezkarnie - już wiem zrobię zasadzkę na Jurka ;-).

Akurat w sobotę będę leciał do Jedwabnego przez Łomżę.

Opublikowano

Chłopaki! Gieni robi na mnie zasadzkę :fireman2: myślę ze taka banda jak my, na tylu maszynach, to z rodzynkiem sobie poradzimy coo? :clapping:

Opublikowano

to dojedź o 10 w łomży pod McDonalds, tam się będziemy zbierać do dalszej drogi

Opublikowano

(...)

Akurat w sobotę będę leciał do Jedwabnego przez Łomżę.

Czaro, ale my w łomży zbieramy się w piątek, a Geni coś mówi o sobocie...

Opublikowano

Kurde, faktycznie. W piątek będziemy w łomży... :frusty:

ps. Jeszcze nie piłem kawy i jestem nieprzytomny,sorki

Opublikowano

A to niestety - w piątek arbeit :frusty: - Jurek upiecze ci się wspólna kawa.

Opublikowano

Dzisiaj rozmawiałem z Markiem,ten od valkiri... z białegostoku,wstępnie jest chetny na wycieczke,tylko jeszcze nie wie na 100%,zależy jak w pracy poustawia,chce jeszcze namówić kolege,ma dać znaczek co i jak...

Opublikowano

Jaro, wiesz, że zawsze są wszyscy mile widziani

Opublikowano

Jaro, wiesz, że zawsze są wszyscy mile widziani

tak też mu powiedziałem :frusty: