Marcin 78 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 10 godzin temu, Nazir napisał: .... mi aż oko skacze by coś napisać/zapytać Marcina78 ale boję się, że mi się szef na czaszce pojawi?. Arku kto pyta nie błądzi ☺️ oczywiście na wszystkie pytania odpowiem przy najbliższym spotkaniu, co by nie zaśmiecać tego wątku ? 9 godzin temu, arturo-bb napisał: Jaśnie Wielmożny ,miłościwie nam panujący , słońce narodu, ten co tupnięciem nogi rozgonił stado lwów itp. No to Arturku trochę Cię poniosło ?, ja nie muszę tupać nogą ??
zibi Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 W niedzielę proponuję wycieczkę do Koliba sv.Kristofa przed Banska Bystrica. Trasa ok.230 km,tam pyszne jedzonko i powrót pewnie inną drogą. Głównie jazda;start 10:00 z McD Roździeń. 1
Wiiz Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 O szlag. Taki fajny wypad a ja muszę być na urodzinach. Jak wrócisz to podeslij gpx to się wybiorę w innym terminie.
Użytkownicy tommac Opublikowano 1 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 1 Września 2019 A ja znowu do pracy?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2019 50 minut temu, zibi napisał: Nikogo nie było,więc pojechałem? Szerokosci. Fajny sandał ?.Ale fakt dzis 30+? Ja dziś skromnie platanie w około komina Czechy Słowacja itd ale 320km Wpadlo. Na foto nie było czasu . Motocykli bardzo mało ale to chyba dla tego że każdy odchorowywal wczorajszy nocny wyjazd na równice. (Wczoraj setki motocykli od rana do rana dziś pusto)
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Września 2019 Jedni wrócili - tak po cichu ( choć w poprzednich postach dali znać? że jadą), inni jeszcze jeżdżą..( i parę osób jak Migu fociami nas wq-rza?? - żart pourlopowy!!! - strzelaj Migu focie bo bije z nich witamina D3? ) . Był też wpis i ....zrealizował się dziś: No i pojechał.. Wiem bo wiem? i już.. Robak (Robert)! 3-mam kciuki - ciś chłopie w Świat i .... daj znać jak Ci się jedzie i kaj? wietrzysz sqta?☠️. Jak znajdziesz ciastko lepsze od Wadowickiej kremówki to zdjęcie wklej!!
Robak Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Takie widoki z hotelu z Rauris. Jutro gross i reszta atrakcji w okolicy . 750km już wpadło.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Września 2019 6 minut temu, Robak napisał: Takie widoki z hotelu z Rauris Niebo jak u Miga choć On po Grecji już pewnie śmiga. Masz Robert pogodę jak marzenie. Powodzenia!
BURISMAN Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 19 godzin temu, Robak napisał: 750km już wpadło. Śmigaj dalej, pierdołami się nie przejmuj ?. Jak jesteś jeszcze w Rauris to podjedź sobie na Gerlos, po drodze wodospady. Tama o której Ci mówiłem jest zamknięta już od 15:30 i nie wpuszczają. Zrób zdjęcie tych naklejek które Ci dali przy zakupie dziennego karnetu. Szerokości Robert.
Robak Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 Naklejki te same nie dogadałem się trudno ? frycowe trzeba zapłacić
BURISMAN Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Robert szerokości, śmigaj po Grossie w obie strony, ja każdą przełącz robiłem w obie strony. Niby ta sama droga a jednak inna, zakręty i ujęcia z kamerki też inne. A naklejki mówią za wszystko, ale się tym nie przejmuj, ja też dałem ciała i na Grossglockner kupiłem dwa razy przejazd. Teresa zapłaciła za dwa motocykle, bo On ją zrozumiał że jedziemy we dwójkę. Nockalm strase kupiłem drugi raz bo wyjechałem za bramki i cieszyłem się jazdą, kasa to nie wszystko, liczą się doznania i to co zostaje w nas, nikt nam tego nie odbierze. Pozdrowienia od Tereski, szerokości i trzymaj się ...... prawej strony ?. Krowy chciałeś doić ?, mleko kupisz w LIDLU ?.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 12 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 12 Września 2019 54 minuty temu, BURISMAN napisał: Krowy chciałeś doić ?, mleko kupisz w LIDLU ?. Ja Roberta rozumiem - to są niezwykłe krowy lepsze od kozic górskich?. Chodziły po skarpach na które nawet balem się spojrzeć: droga, ogrodzenie z drutu, zbocze o ekstremalnym nachyleniu na nim te KROWY a pod nimi pionowa ściana - przepaść?. Jak stały pod górę to wyglądały jakby chodziły na dwóch nogach?. Jak Robert? świstaki widziałeś? Pytam bo ja za pierwszym razem przyjechałem za późno ( tak po 16tej) co prawda wtedy na trasie jest najlepiej - brak szalonych tłumów wręcz pusto! ale większość już pozamykane ? i zwierzaki idą spać. Ja też wtedy "dałem ciała" z kasą - wjazd do parku na chwilę?. Drugim razem już to wiedziałem. Warto było dotknąć lodu z lodowca Pasterze bo znika w zastraszającym tempie a dojście do niego wbrew pozorom masakra. Niby z góry patrząc: blisko a .... jak sobie przypomnę te dłu.ugie zejście i później weee...ejście to aż mnie nogi bolą ?. Pozdrawiam i szerokości.
BURISMAN Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Jak znam Roberta, to do lodowca nie schodził, ja zresztą też tam nie schodziłem ?, jemu nawet do wodospadów się nie chciało wczoraj iść, jak mu powiedziałem, że tak ok 3-5 km trzeba maszerować. On staje na parkingu i dużż..... ym zooomem robi zdjęcia bo mu się podejść nie chce ?. Za to dziś dużo jedzie, i z tego powodu miał na twarzy banana od rana ?.
Robak Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 10 godzin temu, Nazir napisał: Ja Roberta rozumiem - to są niezwykłe krowy lepsze od kozic górskich?. Chodziły po skarpach na które nawet balem się spojrzeć: droga, ogrodzenie z drutu, zbocze o ekstremalnym nachyleniu na nim te KROWY a pod nimi pionowa ściana - przepaść?. Jak stały pod górę to wyglądały jakby chodziły na dwóch nogach?. Jak Robert? świstaki widziałeś? Pytam bo ja za pierwszym razem przyjechałem za późno ( tak po 16tej) co prawda wtedy na trasie jest najlepiej - brak szalonych tłumów wręcz pusto! ale większość już pozamykane ? i zwierzaki idą spać. Ja też wtedy "dałem ciała" z kasą - wjazd do parku na chwilę?. Drugim razem już to wiedziałem. Warto było dotknąć lodu z lodowca Pasterze bo znika w zastraszającym tempie a dojście do niego wbrew pozorom masakra. Niby z góry patrząc: blisko a .... jak sobie przypomnę te dłu.ugie zejście i później weee...ejście to aż mnie nogi bolą ?. Pozdrawiam i szerokości. Świstaków nie widziałem. Ogólnie pare fotek i dalej w droge a i tak tylko udało mi się zaliczyć 2 drogi alpejskie . Na spokojnie z 2 dni trzeba mieć . droga do Szwajcarii masakra bo u Niemca roboty drogowe ograniczenia a w Szwajcarii takie korki na autobanie ze masakra . 730km bardziej męczące od tych 730 polska -Austria. Tak jakoś po równo wyszły odległości w hotelach. Troche kiepskie fotki spod hotelu ale późno dojechałem. Drogi jakościowo wspaniałe
bobby Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Jak się xmax sprawuje w górskich i autostradowych terytoriach? Nie doskwiera brak mocy?
Robak Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 16 minut temu, bobby napisał: Jak się xmax sprawuje w górskich i autostradowych terytoriach? Nie doskwiera brak mocy? Na tych trasach alpejskich pod górę przyspiesza ale o odczuciach z tym związanych nie ma mowy . Mną autostradzie jechałem 100kmh gps . Jedynie dziś z racji opóźnienia przez korki maneta w opór i mógłby toche więcej lecieć tj zapas mocy żeby miał . Choć tutaj ograniczenia są do 120 wiec i tak leciałem za dużo. Wyprzedzanie ciągu ciężarówek żaden problem. nikt tutaj nikogo nie pogania - kultura na wysokim poziomie
BURISMAN Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 14 godzin temu, Robak napisał: Na tych trasach alpejskich pod górę przyspiesza ale o odczuciach z tym związanych nie ma mowy . Nie narzekaj, dawaj do przoduj z bananem na twarzy, jesteś tam by zwiedzać, a nie bić rekordy. Na Grossa tym też gość wjechał i nie robił problemu ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 13 Września 2019 15 godzin temu, Robak napisał: Wyprzedzanie ciągu ciężarówek żaden problem. Myślę, że to jest jedna z najważniejszych zalet, móc - jak trzeba - szybko zakończyć ten manewr. To było moją motywacją by zdać na kat. A. Jazda 125 była ba..ardzo fajna do takiego momentu ( dużo w trakcie wyprzedzania mogłem przemyśleć?? ) Robert! dawaj zdjęcia?
BURISMAN Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 Godzinę temu, Nazir napisał: To było moją motywacją by zdać na kat. A. A mi się wydaje, że robiąc kat. A rządziły Tobą większe ambicje jak tylko wyprzedzanie ciężarówek ??.
Robak Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 Show must Go On po drodze 2 drogi alpejskie zaliczone ale żeby faktycznie tam pojeździć kilka dni to minimum trzeba mieć . i kupę siana bo drogo x2 a śniadanie w hotelu znacznie gorsze niż w Austrii. Jak żyć ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 13 Września 2019 Robert - jak dla mnie to masz zdjęcie na skuter miesiąca: nie wiem tylko czy na Forum przejdzie: bo ma byś na nim pojazd co ma 2oo a na Twoim jest 2x0,5?. Tak czy tak za te zdjęcie u mnie masz głos! 2
Robak Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Stelvio i pora jutro wracać tylko 1000km do domu
bobby Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Co prawda nie tak widokowo i spektakularnie jak Robak, ale również miło zaczęliśmy weekend z @Krzychu13. Mianowicie pojechaliśmy na Wódkę :? 1
Rekomendowane odpowiedzi