Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Marca Sympatycy Opublikowano 13 Marca No i gitara... bo potem święta, wyjazdy, itp, itd, etc🤣
Klubowicze nietoperz Opublikowano 13 Marca Klubowicze Opublikowano 13 Marca 16 godzin temu, frodka2 napisał(a): To ja może zaproponuję pierwszy termin 29 marca? Oczywiście pogoda gra pierwsze skrzypce😃🌞🌞🌞😃 Tak się składa że mnie też pasuje !😁
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Marca Klubowicze Opublikowano 13 Marca 😭 28,29 - dniówki od 5.00 - 17.00. 😭 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Marca Klubowicze Opublikowano 17 Marca Wstępnie zapisuję termin 29.03 .... tylko nie wiem na co 😉 zakończenie czy rozpoczęcie sezonu ? czy obie imprezy ? 🤣🤣
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Marca Klubowicze Opublikowano 17 Marca 10 godzin temu, Joasia70 napisał(a): zakończenie czy rozpoczęcie sezonu ? czy obie imprezy ? 🤣🤣 TZW 2w1 . Zabieramy wszystkiego podwójnie i jemy aż "pęcniemy" 🤣 Trzeba sobie zrekompensować jesień 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Marca Klubowicze Opublikowano 19 Marca Jest już specjalny wątek o ognisku . TU Tylko tam będą aktualne info o dacie . Proponuję tam zaglądać aby nie przegapić. 2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Marca Klubowicze Opublikowano 24 Marca Takie wydarzenie: MotoParada Czy ktoś ma ochotę się wybrać jak dopisze pogoda ?
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 18 Kwietnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Kwietnia Coby nie było, że nikt nic.. Dorzucę parę fotek z wypadu na ORS Podkarpackie, bo.... ...pięknie spędziłem te dwa dni wigili ogniska na zwiedzanie Podkarpacia🤩 3
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 18 Kwietnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Kwietnia 4
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 20 Kwietnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Kwietnia To na koniec tej wycieczki jeszcze dorzucę parę fotek z powrotu z ORS Podkarpackiego . Czyli jak "na skróty" jechać na Śląsk przez Słowacje, by zobaczyć od drugiej strony Wysokie Tatry🤩 zamek Tropszyn nad Dunajcem 5
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 3 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Maja Teraz Zapora. 6
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 21 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Maja Drogie Koleżanki i Koledzy Świry Skuteromaniacy . ( motocyklowe świry też witam 🤣 ) Ponieważ prognozy zapowiadają ładną pogodę na Niedzielę mam zamiar przejechać się i nacieszyć drogą. Mój plan to zobaczyć czy stoi Maczuga Herkulesa i czy nie wyprostowali zakrętów na Jurze koło Zamku Pieskowa Skała. Potem chcę sprawdzić jedno miejsce z pstrągami i zupką a jak mi nie spasi to 20min dalej są już mi znane Stawy w Dolinie Będkowskiej i tam najwyżej dokończę kulinarną część wycieczki. Jeśli ktoś się nudzi , nie ma lepszych pomysłów i ma ochotę to zapraszam . Trasa to około 160 km od startu do mniej więcej tego samego punktu na powrocie. ( więc trzeba sobie tylko doliczyć dojazd ) Start planuję na 10,30 z McDonald Zator o TU po drugiej stronie jest stacja paliw to można się najpierw dotankować. Nie spodziewam się co prawda jakichś tłumów ale informuję o wyjeździe aby nie było że po kryjomu czy coś tam 😉 i na forum nic się nie dzieje 😝 To tyle. 3
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Maja Użytkownicy Opublikowano 21 Maja Z wielkim Bólem to czytam, bo niestety już inne plany będę realizował. Oczywiście życzę udanego wyjazdu i gromadki uczestników 👍
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Maja Sympatycy Opublikowano 21 Maja Chciałbym być.. a co będzie "życie pokaże"...czy po drodze będzie Zamek Tenczyn? ofkorse dam znać czy jadę :)
Chop Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 24.05 w Skale jest zlot zabytkowych motocykli i samochodów. Moźe warto zajrzeć.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Maja Klubowicze Opublikowano 21 Maja Pomyślimy Przyjedź to mi przypomisz 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Maja Klubowicze Opublikowano 21 Maja Zawsze jest po drodze. Tylko trzeba chcieć 😝
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Maja Sympatycy Opublikowano 23 Maja Niestety, nie ogarnę się do jutra... znakiem tego nie czekajcie na mnie☹️
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 23 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Maja Teraz 🤣🤣🤣 4 godzina postoju.... 3 lawety pojechały... Dzięki za zainteresowanie naszą niecodzoenną sytuacją 😉 4
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Maja Klubowicze Opublikowano 24 Maja Przygoda trochę smutna ale życiowa. Zdjęcie SUPER 👌 Mam nadzieję że naprawa pójdzie sprawnie bo sezonu szkoda 😪 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 24 Maja 13 godzin temu, frodka2 napisał(a): .....3 lawety pojechały.... ? 🤔 Widzę jednego B650 . Mogę zrozumieć. Zdarza się. Ale 3 ? 😮
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nietoperz Opublikowano 24 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Maja Tak trzy ! Pierwszy nie zabierze bo się nie da, bo nie ma za co pasami złapać. Drugi jak zobaczył zdjęcia powiedzial że nie przyjedzie ! Trzeci przyjechał holownikiem i stwierdził że nie da się ! Więc Kenobi zadzwonił do kumpla i załatwił nam transport bardziej profesjonalny niż trzy lawety razem wzięte! Dzięki Jaco, burgman bez problemu dotarl o 22:30 do Kenobiego! Burgman już rozkręcony i skrzynia zweryfikowana! Teraz zamawiam części. Dzięki przyjaciołom ten wyjazd nie zakończył się totalną klapą! Dziękujemy wszystkim za pomoc i dobre słowo! Muszę też zaznaczyć że dwóch motocyklistów zatrzymało się i pytało czy nie potrzebujemy pomocy! 3
Rekomendowane odpowiedzi