Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano Niedziela o 16:09 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 16:09 W dniu 21.05.2026 o 14:41, arturo-bb napisał(a): Drogie Koleżanki i Koledzy Świry Skuteromaniacy . ( motocyklowe świry też witam 🤣 ) Ponieważ prognozy zapowiadają ładną pogodę na Niedzielę mam zamiar przejechać się i nacieszyć drogą. Mój plan to zobaczyć czy stoi Maczuga Herkulesa i czy nie wyprostowali zakrętów na Jurze koło Zamku Pieskowa Skała. Potem chcę sprawdzić jedno miejsce z pstrągami i zupką a jak mi nie spasi to 20min dalej są już mi znane Stawy w Dolinie Będkowskiej i tam najwyżej dokończę kulinarną część wycieczki. Jeśli ktoś się nudzi , nie ma lepszych pomysłów i ma ochotę to zapraszam . Trasa to około 160 km od startu do mniej więcej tego samego punktu na powrocie. ( więc trzeba sobie tylko doliczyć dojazd ) Start planuję na 10,30 z McDonald Zator o TU po drugiej stronie jest stacja paliw to można się najpierw dotankować. Nie spodziewam się co prawda jakichś tłumów ale informuję o wyjeździe aby nie było że po kryjomu czy coś tam 😉 i na forum nic się nie dzieje 😝 To tyle. Wycieczka ,wycieczka i po wycieczce. Dzięki przybyłym za wspólną przejażdżkę i plotki. Były twarze dawno nie widziane @KasiaP i @MarP mam nadzieję że to dobry trend który da się utrzymać 😉 Dzisiaj navi po raz pierwszy robiła psikusy co doprowadzało mnie na skraj cierpliwości ( ale techniki relaksacyjne ZEN jakie @KasiaP zaczęła mi tłumaczyć dały pozytywny skutek ) Zamek Tenczynek zwiedzony "po obwodzie" bo trzeba by czekać 45 min. na wejście (bez sensu , z zewnątrz też był zajebisty 🤣 ) Zlot starych motocykli i samochodów zaliczony. Maczuga i Zamek w Pieskowej Skale stoi. Zakręty nie poprostowane. Pstrągi zjedzone . W sumie 290 km wpadło. Dzięki i do następnego PS Fotografkę poproszę o parę zdjęć 5
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KasiaP Opublikowano Niedziela o 16:40 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 16:40 Dziękujemy za wspólnie spędzony dzień Co do zewnętrznego zwiedzania zamku, nie do końca jest to prawdą😉 Zamek Tenczyn (z zewnątrz) 😁 Skała 4
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano Niedziela o 17:05 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 17:05 Również dziękuję za wspólne niedzielne kulanie . LWG do następnego 5
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziga Opublikowano Niedziela o 17:40 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 17:40 Dziękujemy wszystkim za miły spędzony czas 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano Niedziela o 21:25 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 21:25 Chudów dzisiaj. Jurek, Anetka dzięki za towarzystwo. Skuter przegoniony (150km), pogoda super, zaliczone pstrągi. Artur dzięki za podpowiedź miejscówki. 3
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano wczoraj o 07:51 Użytkownicy+ Opublikowano wczoraj o 07:51 18 godzin temu, nietoperz napisał(a): ....! Więc Kenobi zadzwonił do kumpla i załatwił nam transport bardziej profesjonalny niż trzy lawety razem wzięte! Dzięki Jaco, burgman bez problemu dotarl o 22:30 do Kenobiego! Burgman już rozkręcony i skrzynia zweryfikowana! Teraz zamawiam części.... Trochę nie na temat, ale Artur ma dobry humor po weekendzie to może nawet nie będzie bardzo boleć 😜 @nietoperz to teraz masz dwie opcje: Jak masz dobrą historię w BIK, to bierzesz kredyt hipoteczny i @kenobi naprawia Ci skrzynię 😀 albo - wyciągasz zaskórniaki i kupujesz BMW RT - taka teraz moda na forum 😜
Klubowicze arturo-bb Opublikowano wczoraj o 09:25 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 09:25 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): wyciągasz zaskórniaki i kupujesz BMW RT - taka teraz moda na forum 😜 🤣
Klubowicze nietoperz Opublikowano wczoraj o 10:15 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 10:15 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Trochę nie na temat, ale Artur ma dobry humor po weekendzie to może nawet nie będzie bardzo boleć 😜 @nietoperz to teraz masz dwie opcje: Jak masz dobrą historię w BIK, to bierzesz kredyt hipoteczny i @kenobi naprawia Ci skrzynię 😀 albo - wyciągasz zaskórniaki i kupujesz BMW RT - taka teraz moda na forum 😜 Sprawa ogarnięta byłem u bociana a później w żabce! 🤣 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 godziny temu Klubowicze Opublikowano 23 godziny temu Nerka poszła pod zastaw ? 😜
Sympatycy orzeł Opublikowano 16 godzin temu Sympatycy Opublikowano 16 godzin temu 8 godzin temu, nietoperz napisał(a): Sprawa ogarnięta byłem u bociana a później w żabce! 🤣 A może odwrotnie "byłeś w Żabce po bociana? 1
Rekomendowane odpowiedzi