Klubowicze kenobi Opublikowano wczoraj o 14:42 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 14:42 R2D2 - daj mu namiar na 26.07. ....🤣....odprowadzi nas.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano wczoraj o 15:06 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 15:06 @Nazir dla ciebie wszystko 02.sierpień zapisane Coś wymyślę a ty trzymaj kciuki za pogodę Może jaskinia na Słowacji 🤔 PS. ORS/OZS się nie liczą 😜 Tylko wycieczki 27 minut temu, kenobi napisał(a): R2D2 - daj mu namiar na 26.07. ....🤣....odprowadzi nas. Tys prowda. 26.07 startujemy na fajną przelotkę Meta na Śląsku jak to oczywiste ale START z Pustkowa (to nad taką większą wodą ) Możesz nam towarzyszyć. W kupie raźniej
Klubowicze ziga Opublikowano wczoraj o 15:39 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 15:39 33 minuty temu, arturo-bb napisał(a): 26.07 startujemy na fajną przelotkę Meta na Śląsku jak to oczywiste ale START z Pustkowa A o której start bo gdy by była ładna pogoda (wekend) to jestem zainteresowany jeżeli kolega Nazir będzie chętny
Klubowicze arturo-bb Opublikowano wczoraj o 15:45 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 15:45 Pewnie rano. Około 9,00 bo droga dłuuuuuuuuuuuga
Użytkownicy Nazir Opublikowano wczoraj o 16:14 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 16:14 55 minut temu, arturo-bb napisał(a): @Nazir dla ciebie wszystko @arturo-bb 🥰 - i już nic nie dodam🤭 Godzinę temu, kenobi napisał(a): R2D2 - daj mu namiar na 26.07. ....🤣....odprowadzi nas. 🧐 58 minut temu, arturo-bb napisał(a): Może jaskinia na Słowacji Wzorowo👌👌😃 ORS się liczy i już☝️ Jak będzie pogoda i @ziga się będzie wybierał to kto wie...może i morze🤔
Klubowicze arturo-bb Opublikowano wczoraj o 16:19 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 16:19 4 minuty temu, Nazir napisał(a): Jak będzie pogoda Jak to mówią starzy górale : Pogoda jest zawsze. Ino abo dobro abo zło
Klubowicze ziga Opublikowano wczoraj o 16:28 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 16:28 12 minut temu, Nazir napisał(a): Jak będzie pogoda i @ziga się będzie wybierał to kto wie...może i morze🤔 Oczywiście sobota rano nad morzem a w niedziela powrót
Użytkownicy Nazir Opublikowano wczoraj o 17:52 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 17:52 Godzinę temu, ziga napisał(a): Oczywiście sobota rano nad morzem a w niedziela powrót Czyli piątek wyjazd🤔 Jakoś jazda nocą już nie dla mnie - no chyba, że tak wyszło🤪 1 godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Ino abo dobro abo zło Zło👿 mnie nie interesuje😇
Klubowicze Patryk Opublikowano wczoraj o 20:49 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 20:49 10 godzin temu, kenobi napisał(a): Nie dam rady. W tą niedzielę odrabiam - wiesz którą niedzielę....😆 Patryk - są dostępne... Kupiona i czeka. 5 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Może jaskinia na Słowacji 🤔 Jeśli to ta jaskinia, w której kilka lat temu byliśmy i miała być woda (spływ łodziami), a nie było, to ja też się piszę (na 90%), jeśli nie będę na jakimś wyjeździe urlopowym.
Klubowicze Migu Opublikowano 21 godzin temu Klubowicze Opublikowano 21 godzin temu Artur jaskinia była planowana wiosenny kongres.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 godzin temu Klubowicze Opublikowano 16 godzin temu Jaskin na Słowacji multum 1
pachpach Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jestem chętny na rundkę ,tylko tak mielicie że nie wiem o której i gdzie się spotykamy ! Jak w Bielsku to 9,30 h a gdzie to już mnie nie interesuje _Byle do przodu i na jeden dzień! Dajcie konkretny namiar na rozpoczęcie ! Najwcześniej o 8,30 mogę wyjechać z Knurowa! HEJ!!!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 godziny temu Klubowicze Opublikowano 3 godziny temu Myślę że start ok 10-11 W sobotę sprawdzę pogodę i podam dokładnie ( trzeba się liczyć że cała wycieczka z BB do BB ze zwiedzaniem to ok 8 godzin )
Rekomendowane odpowiedzi