Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Tak jakoś próbuję się przyzwyczaić do tej czarnej Hondy i jakoś nie mogę. Wygląda jak czarna owca wśród baranków, może na próbę zapodać wersję "RED", plizzzzzzzzzz. "Red" jest sąsiadujaca Yamaha - będzie się gryzło. Ale jest na to sposób. Yamaha yellow, a Honda red i wszyscy zadowoleni.
dr.big Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Uwazam, ze logo producentow do bannera sa nieistotne, bo zaraz sie ktos odezwie: a gdzie Aprilia, albo np. jakas inna marka. Wydaje mi sie, ze neutralny banner z logiem Burgmanii powinien wystarczyc. Mi osobiscie ten motyw "za lekka mgla" sie podoba...
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgadzam się, że logo producentów nie musi być umieszczone na bannerze. Przecież tak naprawdę, to nieważne jakimi markami jeżdżą "miłośnicy Maxi - Skuterów". Przesunięty napis do prawego boku, lub wypośrodkowany, a w lewym tylko logo Burgmanii i może być ciekawiej.
Marynarz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 I jak tutaj dogodzić każdemu... dla mnie osobiście baner jest najmniej istotnym elementem forum. Ale na prośbę góry coś tam podłubałem choć i tak wiedziałem że będą jakieś ale... Eh... no to teraz będę miał nad czym myśleć w święta, dzięki
upiór Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No Kochanieńki !piwko i ma być cacy . Administracja zalatana przed Świętami i nic nie zobaczy , jak tylko się spotkamy to wdzięczność moja ( nasza ) nie będzie znała granic . . Dlatego na te Święta zdrówka dla ciebie no i tej Administracji też rzecz jasna . No zrób nam to , na zająca !jump . Pozdrawia !vampire . Prezes ZACNEJ marki .
Arkadiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No Kochanieńki !piwko i ma być cacy . Administracja zalatana przed Świętami i nic nie zobaczy , jak tylko się spotkamy to wdzięczność moja ( nasza ) nie będzie znała granic . . Dlatego na te Święta zdrówka dla ciebie no i tej Administracji też rzecz jasna . No zrób nam to , na zająca !jump . Pozdrawia !vampire . Prezes ZACNEJ marki . Lizusy, Lizusy, Lizusy.... Masz Szczęście że Orzech się za Wami wstawił !winkiss , ale wiadomo czym jeździ. Marynarzu zmień im ten kolor, niech mają na te Święta. !holiday Ps. Faktycznie ta czarna Zacna mi się z Pegazem kojarzy.
Marynarz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ło matko... a co byście powiedzieli jakby Marynarz nagle zaczął jeździć "ZACNĄ' marka ale klasykiem (Heleną ?) edit.. dżołk OFC
czaro69 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sądzę,że byłbyś zadowolony !scooter !OKK Przysiądź w wolnej chwili i zmień tą "czarną wronę" na ładne logo Zacnej Masz u mnie !piwko !piwko
upiór Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ło matko... a co byście powiedzieli jakby Marynarz nagle zaczął jeździć "ZACNĄ' marka ale klasykiem (Heleną ?) edit.. dżołk OFC . No to dopiero byś popłyną do ciepłych krajów . Helcia ulla chłopaku to nawet w Malborku bym był dumny jak byś parkował koło mojej ZACNEJ !V .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj otworzyłem laptopa po długim "nie używaniu". Okazało się że ostatnio po pracy zamknąłem go "na odlew" z tym co akurat przeglądałem .... a było to .... I jak ...łezka się zakręciła
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kisiel, miałem ostatnio podobne uczucie jak znalazłem u ojca w piwnicy nowiuśkie opony (z cyckami) do Poloneza. Rocznik 1987! !w00t A tak wracając do tematu bannerek... zastanawialiśmy się czy faktycznie, nie lepiej zrezygnować z logosów marek. Byłem więcej jak pewien, że będą generowały jakieś "problemy"... no i się nie myliłem
czaro69 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A tak wracając do tematu bannerek... zastanawialiśmy się czy faktycznie, nie lepiej zrezygnować z logosów marek. Byłem więcej jak pewien, że będą generowały jakieś "problemy"... no i się nie myliłem Żadne problemy Ojcze Dyrektorze... !OKK !piwko Była to tylko maja drobna sugestia w sprawie logo hondy, bo faktycznie razi w oczy... Ale teraz idą Święta, więc !piwko !piwko
upiór Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ech Marynarz Ojciec Dyrektor ma siłę przebicia !placz1 . A już myślałem że zajączek będzie łaskawy .
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no comments Jak dla mnie, bomba.
Marynarz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 a teraz lepiej ?? i proszę już dajcie spokój jak ktoś chce coś powiedzieć to niech sam coś wykombinuje lepszego !sciana 1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No i teraz jest super i skończą się waści o modelech i kolorach
LWfilip Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jaka szkoda, że Aprilia jest na marginesie popularności i Logo ma takie nie banerkowe Było by miło zobaczyć głowę lwa ale pewnie o zbyt wiele proszę?
Marynarz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No i teraz jest super i skończą się waści o modelech i kolorach no i mi też się podoba
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No i teraz jest super i skończą się waści o modelech i kolorach A ja chciałem spytać, dlaczego w nowym banerze, najwyraźniejsze MAXI to srebrny SW600 a nie X9 500 Evo w kolorze grafitowym ??? !sciana !bicz :) pzdr
Administrator Tetsuo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Za następne marudzenia będziemy chyba dawać ostrzeżenia ... !guns Tapatalk w drodze..... Tapatalk jest i działa... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
dzialkowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Tapatalk jest i działa... Działa, super - czasami connection refused dostaje, ale odświeżenie pomaga
Marynarz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Działa bardzo pięknie... Dziekujemy. Tapnięte z Dizajerka.
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Znalazłem bardzo wygodną funkcjonalność nowego forum. jednoczesne wciśnięcie prawego "alt" i literki "b", powoduje wstawienie do edytowanego tekstu, w miejscu kursora, tagu bbcode oznaczającego pogrubienie !OK Tekst który chcemy pogrubić wpisujemy wtedy pomiędzy nawiasy kwadratowe ][ pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Szorstki... Ty to jednak jesteś magik
Rekomendowane odpowiedzi