Sympatycy Qw@ki Opublikowano 13 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2006 Kurde.. chyba za wcze?nie przyjechałem do Ryni - żadnych skuterów w o?rodku nie ma, i ?niegu jakby jeszcze sporo, ale to nic - zajmę sobie miejsce już dzisiaj...
Gość shrek Opublikowano 31 Marca 2006 Opublikowano 31 Marca 2006 Witam...Co do mojego chamskiego wręcz nie na miejscu zachowania to już sobie wyja?nili?my chyba. A co do wypowiedzi tego kolo to przyznam ze nie znam kolesia i nie wiem kto to jest. Co do kary to mnie tak w klubie Z***** że my?lałem że pod stół sie wkulne. Na zlocik raczej dojade moj? "kił?" mam taka nadzieje ze mnie nie zawiedzie. Pozdrawiam wszyskich. PS. Moim zdaniem my (skuterzysci) mamy swoje male państwo witam kolegę i muszę tobie powiedzieć że nie posiadałem burgmana tylko aprilie sr 180 i nie było żadnych problemów w klubie a ty zacz?łe? t? dyskusję z bomby czepiaj?c się niewiadomo czego. pozdrawiam shrek
Gość avecezar Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ferajna! - jedĽmy dalej ! szkoda się ogl?dać do tyłu - co się stało to się nie odstanie, piwo i muza załatwi? wszystko .....
Gość Krokodyl Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam Czy jest możliwo?ć pokazania się na zlocie marn? 125-tk?? Chciałbym wiedzieć, bo szkoda by było się tłuc z Wrocławia na marne Pozdrawiam maxiskuterowo Krokodyl ------------------- www.skutery.z.pl KLUB SKUTEROWY -WROCŁAW-
Administrator Artix Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Maxi skutery zapraszamy jak najbardziej a wg mnie 125 jest maxi choc malym. Innymi slowy - no pewnie
Gość avecezar Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Heyah, - BURGMANIA, Heyah, - KROKODYLU! - moja se s Wrocka - pozdro i do zobaczyska na szlaku hi hi hi szykuje się niezła impreza!!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Maja 2006 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2006 Witam wszystkich, wszystkie znaki na n... wskazuj?, że będę na zlocie z czego bardzo się cieszę. Proszę tylko o informację czy wpisowe wpłacamy na miejscu czy już trzeba było dawno to zrobić? W?chacz spalin Gor?co pozdrawiam Grzesiek
dr.big Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Wpisowe na miejscu, ale o nocleg musisz zadbac sam. Dane osrodka sa na pierwszej stronie, jednak z tego co slyszalem, moze byc problem z miejscami. Zainteresowanie zlotem Burgmanii jest w tym roku naprawde ogromne !
-=Dee Jay=- Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 jak ja dzwoniłem miesi?c temu, były miejsca w hotelu i najbardziej odległym pawilonie ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2006 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2006 Dzięki za informację, jadę poszukać noclegu jak nie w WOW to może gdzie? w pobliżu. Grzesiek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 4 Maja 2006 Trochę naj?wieższych informacji odno?nie II- giego Ogólnopolskiego Zlotu Maxi- Skuterowego w Ryni. W/g informacji od Pani Elżbiety o?rodek ma już znaczne obłożenie ale uruchomili?my żelazne rezerwy noclegowe i mamy tak: - 5 pokoi (3 os) w pawilonach przy drodze dojazdowej. Nie jest to zbyt oddalone miejsce od naszego głównego zlotowiska. Może 300- 400 m. - 5 pokoi o podwyższonym standardzie w hotelu. Z o?rodkiem mam bardzo dobry kontakt i z tego co usłyszałem to WDW Rynia nie zostawi nikogo bez noclegu... Oczywi?cie nie należy czekać do ostatniej chwili bo już teraz ilo?ć rezerwacji przekroczyła nasze pierwotne założenia. Na chwilę obecn? liczba osób rezerwuj?cych pokoje przekroczyła setkę. Co do samej imprezy> Chciałem oficjalnie poinformować, że w zlot poważnie zaangażowały się takie firmy jak: - Suzuki Motor Poland - Yamaha Mitsui Motor Polska Oraz firmy wspomagaj?ce: - Scooterland - MotoSiti Dalsza lista uczestników/ firm towarzysz?cych w trakcie ustalania. Jedn? z ciekawostek zlotu będzie obecno?ć nowego T- maxa 500 na wtrysku (2006). Możliwe też będ? jazdy testowe. Dostępny powinien być także mniejszy X- max 250. Je?li dobrze pójdzie na zlocie w Ryni będzie można zobaczyć także nowego Burgmana 400 K7, jednak tu nie ma pewno?ci czy do 16 czerwca dotrze do PL. Wkrótce kolejne newsy zlotowe... Zlot Maxi- skuterowy *Burgmania 2006* nadci?ga nieuchronnie wielkimi krokami
Gość tuxedo Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 no cóż, jeżeli chodzi o pokoje hotelowe to -1, bo wczoraj złożyłem rezerwację , a jutro zabukuję chyba dla ojca - nie wiem czy nie będzie to najstarszy zlotowicz (48 rocznik), który oprócz motocykli ujeżdzał osy i peugeoty w latach siedemdziesi?tych; aha nie wiem czy zd?żę przyprowadzić ale mam nadzieję, że na maxi zlocie pojawię się na yp250 prosto z za Odry , pozdrowienia dla całej Burmanii PS. Miał być Burgman ale jak się nie ma co sie lubi to się lubi co się ma (podobno)
Gość madzia Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych ,że nie pojawię sie na zlocie -wzdlędy ekonomiczne i tydzień po Ryni wyjerzdzam na Chorwacje,dlatego musze zrezygnować z tej imprezki. Jeden pokój w naszym pawilonie w tym momencie jest wolny.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 17 Maja 2006 Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych ,że nie pojawię sie na zlocie -wzdlędy ekonomiczne i tydzień po Ryni wyjerzdzam na Chorwacje,dlatego musze zrezygnować z tej imprezki. Jeden pokój w naszym pawilonie w tym momencie jest wolny. No to się Madzia nie popisała? Przemy?l to raz jeszcze Wła?nie tocz? się rozmowy z browarami. My?lę, że wkrótce będę mógł podać info jakie napoje na bazie chmielu będ? na zlocie w ofercie all inclusive !V Wiem, już na 100% że będziemy mieli na terenie imprezy nowego T-maxa 2006 (ABS) z możliwo?ci? jazd testowych. Koszulki okoliczno?ciowe oraz czapki klubowe wła?nie się produkuj?. Dogrywam wkrótce menu jadła, więc proszę o małe sugestie odno?nie papu. |wieżutka pierwyj sort kiełba, kaszanka, karkówka prosto z masarni będzie napewno. Czy co? poza tym? Nie wiem co tu zrobić z przywódc? grupy trzymaj?cej władze jaroszem Majonem... Sk?d mu rybę wytrzasn?ć ? Czekam na Wasze sugestie, propozycje odno?nie II- giego Ogólnopolskiego Zlotu Maxi Skuterowego *Burgmania 2006*, który zbliża się wielkimi krokami.
Gość majon Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Mariuszku daj mi wedke do zalewu nie daleko cos sobie zlowie pozdr majon !V
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 17 Maja 2006 Mariuszku daj mi wedke do zalewu nie daleko cos sobie zlowie Jak by? miał liczyć na to co złowisz w Zalewie Zegrzyńskim to nie dotrwałby? do końca zlotu To co z tych ryb ma być? Jakie gatunki? Rypanie, Walenie? !V
Gość majon Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Jesli chodzi o gatunki ryb moga byc oba byle zdrowe . pozdr majon
Gość scottie Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Z jedzenia wystarczy mi chleb w płynie potocznie zwany piwem
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Maja 2006 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2006 Dobrze zgrillowana kiełbaska i zimne PIWKO, i nic więcej do szczę?cia mi nie jest potrzebne !tut
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 19 Maja 2006 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2006 Zauważyłem, że szykuje się fajny zlocik. Czy ja też mogę przyjechać swoim bzykiem?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 19 Maja 2006 Zauważyłem, że szykuje się fajny zlocik.Czy ja też mogę przyjechać swoim bzykiem? Jarku... s? dwie opcje> Albo co? piłe? albo chcesz żeby się obraził !tut Ty się nie pytaj. Ty masz BYĆ ! !tut
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 19 Maja 2006 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2006 Człowiek nie wielbł?d - pić musi! !tut !tut (chyba nas jest dwóch?! Więc piję CCC = często, czysta, cudza !tut
Gość Paweł_87 Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 Jak będzie czym (odwieczny problem:)) to się pojawie.
Gość Artur Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 Witam Widze że moż ebyć extra postaram się przyjechać. Jet tylko jeden problem jeszcez nie wyrobie sie z prawkiem na "A". I czy będzie ktosjechał z Wawy ja jestem z Siedlec to bym sie w Wawie podłaczył do jakiejs ekipy !w00t
Gość shrek Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 WitamWidze że moż ebyć extra postaram się przyjechać. Jet tylko jeden problem jeszcez nie wyrobie sie z prawkiem na "A". I czy będzie ktosjechał z Wawy ja jestem z Siedlec to bym sie w Wawie podłaczył do jakiejs ekipy !OKK WITAM JEŻELI BĘDZIESZ MIAŁ OCHOTĘ TO MOZESZ Z NAMI TYLKO O KTÓREJ CHCESZ JECHAĆ??
Rekomendowane odpowiedzi